Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Γιατί , στην Αμερική οι δικηγορίνες έχουν πούτσα, ή θα τον βίαζε τον ταρίφα με το δάχτυλο???
ο μεγαλυτερος μαλακας που εχω δει ever στη ζωη μου
αν ήταν κανάς δικός μας ταρίφας θα της το είχε δώσει στο χέρι και μετά θα έτρωγε αυτός μύνηση για απόπειρα βιασμού απο την Ελλεινίδα δικηγόρο να μη βγάλει και αυτή τι κατιτίς της.
εισαι μουναρα και θες να μου παρεις πιπα αλλα ΟΧΙ δε μπορω να το κανω
ειμαι πιστος στην κοπελα μου, σε παρακαλω κατεβα κατω
μετα θα παω σπιτι να της δειξω το βιντεο και θα με αγκαλιασει
το ΣΚ θα τη βγαλω σινεμα με προσφορα popcorn και double αναψυκτικο
[move][size=30pt]ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ[/size][/move]
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/324125/Screenshot_2_50.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε μπορει να μην του αρεσεουν οι μελαχροινες του τυπου ;D
εισαι μουναρα και θες να μου παρεις πιπα αλλα ΟΧΙ δε μπορω να το κανω
ειμαι πιστος στην κοπελα μου, σε παρακαλω κατεβα κατω
μετα θα παω σπιτι να της δειξω το βιντεο και θα με αγκαλιασει
το ΣΚ θα τη βγαλω σινεμα με προσφορα popcorn και double αναψυκτικο
[move][size=30pt]ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ[/size][/move]
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/324125/Screenshot_2_50.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε καταλαβες γιατι εμεις οι νωντοτυποι θελουμε να εξαλειψουμε τους πιρφορους απο το προσωπο της γης?
και την απολυτη απαξιωση και τη χλευη ολου του αντρικου πληθυσμου παγκοσμιως και εις τους αιωνες των αιωνων ομωςΚέρδισε τη δίκη και κάποια δολαριάκια ο τύπος όμως :S
Δεν μπορεσα να αντισταθω ηταν πολυ σεξυ!!!!!!Μπραβο ρε γουαιλντ ρουζ,την καλυτερη φαρα βρηκες να κοιταξεις
δουλευεις στα δικαστηρια τυπισσα και εχεις παρε δωσε με ασφαλιτες;Εγω προχθες καρφωνα εναν ασφαλιτη που ηρθε να καταθεσει ως μαρτυρας
Μην κρινετε εξ ιδιων, κυριε. Μερικοι ακομα προτιμουν απλο, ετεροφυλοφιλικο σεξ...Γιατί , στην Αμερική οι δικηγορίνες έχουν πούτσα, ή θα τον βίαζε τον ταρίφα με το δάχτυλο???
ειμαι συναδελφος της 34 χρονηςδουλευεις στα δικαστηρια τυπισσα και εχεις παρε δωσε με ασφαλιτες;