You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
3,2,1...κουφάλα το αγόρασες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
εγω δεν ειμαι καν μεσα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Aν είναι δυνατόν να λείπει η ομορφιά του site.
Aν είναι δυνατόν να λείπει η ομορφιά του site.
ετσιιιιιιιιιι
Λυπάμαι ειλικρινά γιατί ο κατά τα άλλα φίλτατος AssFiller δεν συμπεριέλαβε στον κατάλογο τον κ. κ. bakalhs.
Σε μια τέτοια ψηφοφορία το μείζον θα έπρεπε να είναι η ποιότητα κι όχι η ποσότητα των μηνυμάτων. Πολλοί από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι απλώς spammers.
Σε μια τέτοια ψηφοφορία το μείζον θα έπρεπε να είναι η ποιότητα κι όχι η ποσότητα των μηνυμάτων. Πολλοί από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι απλώς spammers.
ο λαος μίλησε....το νικ Pitsilistis αυτο με τη μεγαλύτερη αξία.... συνεπώς...
[size=20pt]Pitsilistis for SALE
[/size[/URL]]
Για να μάθουμε πόσο πιάνει το ονοματάκι του....Που ξέρεις...μπορεί να φτάσει σε πολλά μηδενικά...και να θελήσει να το πουλήσει....
Τιμή εκκίνησης [size=20pt]5euro[/size]...χωρίς ελάχιστη προσφορά.. .......ποσταρετε την προσφορά σας.....
* Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί....εγω θα την ενημερώνω με την τελευταία προσφορά...
http://[URL unfurl="true"]www.ryeauctiongalleries.co.uk/images/hammer.gif[/img[/URL]]
Pitsi....θα γίνεις εκατομμυριούχος.. :tooth:
[b]Υ.Γ Ο οίκος δημοπρασιών λαμβάνει το 5% απο την ΤΕΛΙΚΗ τιμή πώλησης.. .. :2funny:[/b]
Για να μάθουμε πόσο πιάνει το ονοματάκι του....Που ξέρεις...μπορεί να φτάσει σε πολλά μηδενικά...και να θελήσει να το πουλήσει....
Τιμή εκκίνησης [size=20pt]5euro[/size]...χωρίς ελάχιστη προσφορά.. .......ποσταρετε την προσφορά σας.....
* Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί....εγω θα την ενημερώνω με την τελευταία προσφορά...
http://[URL unfurl="true"]www.ryeauctiongalleries.co.uk/images/hammer.gif[/img[/URL]]
[b]Υ.Γ Ο οίκος δημοπρασιών λαμβάνει το 5% απο την ΤΕΛΙΚΗ τιμή πώλησης.. .. :2funny:[/b]
Τι κουβαρνταλίκια είναι αυτά lion ??20 και ενα λεπτο απο μενα..
Αντε πολυ ξανοιχτηκα γι αυτο το μηνα και νιωθω τυψεις τωρα..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Και με βρισκεις και στις καλες μου τωρα..Τι κουβαρνταλίκια είναι αυτά lion ??
Παντως σοβαρα ο pitsilistis γαμαει σαν ιντερνετικη φιγουρα..
Ποσταρω το ποστ της πωλησης για να υπάρχει στη σελίδα
[/size[/URL]]
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Και με βρισκεις και στις καλες μου τωρα..
Παντως σοβαρα ο pitsilistis γαμαει σαν ιντερνετικη φιγουρα..
λοιπον αποφασισα να σε κοντραρω αποψε: 20,12 ευρώ
Εισαι πιο κοντά στο όνειρο..λοιπον αποφασισα να σε κοντραρω αποψε: 20,12 ευρώ