kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χαχαχαχα
vegan ειμαι οχι χασισοπορνιδιο
ρίχνουμε και κανά φυλλαράκι όμως για την νοστιμιά
χαχαχαχα
vegan ειμαι οχι χασισοπορνιδιο
σου φαινεταιO Anal_Hunter έχει γλυκάνει τελευταία ή μου φαίνεται?
ρε μαγκες νταξι την ειδαμε ολοι την τσοντα τον παιξαμε ωραια αλλα γιατι 62 σελιδες μαλακιας??
Χειρότερη τσόντα δεν νομίζω να έχει γυριστεί σε όλη την ιστορία του πορνό-θεάματος!!!
Δεν έχει το παραμικρό ίχνος κάυλας αφού η πρωταγωνίστρια είναι τόσο γελοία με αυτή την εμφάνιση και συμπεριφορά που θυμίζει ημίτρελη, παρακμασμένη σταρ κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Μεγάλη απάτη και κρίμα τα 150.000 που φημολογείται ότι πείρε για την εν λόγω ταινία. Πραγματικά απορώ αν υπάρχει κόσμος που καύλωσε με αυτό το αίσχος. Ακόμα και οι πούτσες των συμπρωταγωνιστών δεν κατάφερναν να σταθούν στο ύψος τους καθόλη τη διάρκεια του έργου… Ούτε μια τσόντα της προκοπής δεν είμαστε ικανοί να γυρίσουμε, που θα πάει αυτός ο τόπος αναρωτιέμαι…
Mονο 150 χιλιαρικα??????? Ε τοτε......δικαιωμενο το κοριτσι
Μισθοs και πηδημα δημοσιου.....
Ηταν αρχονταs αυτοs!!!!!!!!!!! Ειχε ξεφυγει απ τα "ψιλα"Δεν είναι στα πράματα ο Άκης να τη βολέψει !
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας....
παιδια δεν ξερω αν το εχει γραψει κανενας γιατι βαριεμαι να διαβασω ολο το θεμα του φορουμ.την τσοντα την βρηκα για download στο thepiratebay.org αλλα για οποιον θελει να το δει online να μπει στο xnxx.com και να γραψεi julia 2 mavroi αλλα ειναι 3 λεπτα σκηνη.[size=17pt]παντως μετανοιωσα την μαλακια που επαιξα[/size].μονο εκει που προσπαθει ο αραπης να τον βαλει στον λοκο της αξιζε.αυτα απο μενα.
Υπαρχει αναλογο θρεντ τσαμπα ανοιγεις καινουργιο...ψαχτοτο νεο βιντεο τζουλια που μπορουμε να το δουμε?ξερεις κανεις?
μαλλον τα βιντεακια απ'το κινητο της εννοει που βγηκαν προσφαταΕδω εισαι δικε μου
Αυτος ξερει,,μαλλον τα βιντεακια απ'το κινητο της εννοει που βγηκαν προσφατα