vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χριστιανικα πραγματαγια να σου γαμήσω το σπίτι,την οικογένεια, το θεό που πιστεύεις κτλ
χριστιανικα πραγματαγια να σου γαμήσω το σπίτι,την οικογένεια, το θεό που πιστεύεις κτλ
ε ολοι οι γνωστοι "οικογενειαρχες" που κοπτονται για ηθικη, αξιες, ιδεολογιες ειναι οι πρωτοι που τα καταπατουν....ο λακης θα μπορουσε καλλιστα να συλληφθει με την νομοθεσια περι μοιχειας και θα σου λεγα τοτε εγω εαν θα ονειρευοταν χουντες και βασιλιαδες
χριστιανικα πραγματα
Τάφε έφη καργιόλα αγάμητη αζήτητη
που ψάχνει να μάθει στο bou.com περί ανδρών
μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου
να αγοράσει αρσενικό σκυλί ...
με μακριά ψωλή ...
σαν τόσες και τόσες γεροντοκόρες ...
χριστιανικα πραγματα
ταδε εφη παντοφλακιας που ψαχνει τροπο να σβηνει απο το gps του τις αποθηκευμενες διευθυνσεις μην τυχον και τον σαπισει με τον πλαστη η συμβια ετσι λαλακη μου....χουντα....ουτε πουτανες...ουτε βιζιτες...ουτε κερατα...ουτε τιποτα...μονο τη γυναικουλα σου θα γαμας... δε σε χαλαει υποθετω ετσι?
Το ελάχιστο που περιμένω από τον Αντισθένη μετά από αυτό το μήνυμα είναι να φας ένα καλό ban χωρίς προειδοποίηση.
Καλή νύχτα!
Το ελάχιστο που περιμένω από τον Αντισθένη μετά από αυτό το μήνυμα είναι να φας ένα καλό ban χωρίς προειδοποίηση.Επειδή όμως αμφιβάλλω αν θα γίνει κάτι τέτοιο,κι επειδή δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο ίδιο ύφος,μπορεί να μην είμαι δεξιός αλλά σέβομαι περισσότερα πράγμα από εσένα,θα σταματήσω να ασχολούμαι με το παρόν φόρουμ.Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα φόρουμ με σοβαρούς συνομιλητές να ασχοληθώ.
Καλή νύχτα!
Βασικά έχω και γκόμενα.
Και έχω έτοιμη και 2η καβάτζα γκόμενα.
Κι αυτό γιατί απ'όπου περνάω κάνω γνωριμίες και συμπάθειες.
Βασικά έχω και γκόμενα.
Και έχω έτοιμη και 2η καβάτζα γκόμενα.
Κι αυτό γιατί απ'όπου περνάω κάνω γνωριμίες και συμπάθειες.
Ψάχτο και κοίτα να βρεις κανά γκόμενο να ξελαμπικάρεις
γιατί στο Δρομοκαΐτιο θα επιβαρύνεις κι άλλο το εθνικό έλλειμα ...
Τι σέβεσαι ρε γαμημένε αλήτη άνανδρε;;;
Αναφέρθηκα εγώ στα προσωπικά σου ;;;;;;
Σάλτα γαμήσου.
Αλλά αν γουστάρεις,
ανοιχτά με posts όχι με pm
κανονίζουμε συνάντηση παρουσία μαρτυρων
και σε σπάω στο ξύλο αληταρά.
Γαμημένε.
[/color[/URL]]
Τι περιμένεις? Αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Νατσο, που εισαι ρε μαλακααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα?
Αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα λιωσω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
προφανως....εαν δεν ειμασταν λαμογια (οχι ολοι ας μη γενικευουμε) δεν θα γινονταν λαμογιες...εαν δεν ειμασταν φυγοπονοι δεν θα αραζαμε στα καφενεια περιμενοντας απο τους αλβανους να μας δουλεψουν τα χωραφια...αν δεν ειμασταν κουτοπονηροι και φιλαργυροι δεν θα περιμεναμε ευκολο και γρηγορο χρημα...αν δεν ειμασταν τοσο αμοραλιστες δεν θα ειχαμε αυτην την κοινωνια ουτε αυτους τους πολιτικους...το θλιβερο ειναι οτι αυτο το πραγμα διαιωνιζεται μεχρι και στα πιτσιρικια
Ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ο Λάκης είναι warned
Nachooooooooooooooooooooooooooooo
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγω προσφερομαι να ερθω σαν μαρτυρας
μουνιτσα θα ερθεις και εσυ;
οταν βλεπεις οτι υπαρχουν ατομα που θα ψηφιζαν ακομα και σημερα ΠΑΣΟΚ ή που περιμενουν το Σαμαρα να τους σωσει, ε, δεν υπαρχει σωτηρια για αυτη τη χωρα.