ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Διαβαζε προσεκτικότερα τι γράφω..Λέω "ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ"....που να μας ριξουν ρε φιλε;στο πατωμα ειμαστε.....
Διαβαζε προσεκτικότερα τι γράφω..Λέω "ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ"....που να μας ριξουν ρε φιλε;στο πατωμα ειμαστε.....
που να μας ριξουν ρε φιλε;στο πατωμα ειμαστε.....
οκ το διορθωνω....το πατωμα ειναι σαπιο...θα πεσουμε κι αλλον οροφο....Διαβαζε προσεκτικότερα τι γράφω..Λέω "ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ"....
τα τελευταια 1000 χρονια συνηθως στο πατωμα την βγαζουμεΔιαβαζε προσεκτικότερα τι γράφω..Λέω "ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ"....
τυπε και γω μεχρι τα δωδεκα μπορω να σου πω στο πατωμα την εβγαζα.....καρεκλα δεν επιανα σπιτι...τα τελευταια 1000 χρονια συνηθως στο πατωμα την βγαζουμε
μαλον ειναι στο dna μαςτυπε και γω μεχρι τα δωδεκα μπορω να σου πω στο πατωμα την εβγαζα.....καρεκλα δεν επιανα σπιτι...
οχι τυπε.....απλα ηταν βολικα....μαλον ειναι στο dna μας
εχει μπει για τα καλα το γονιδιο του ραγια
Αυτή η επέτειος ίσως να είναι και η τελευταία που θα κρεμάσουμε τις σημαίες στα μπαλκόνια μας σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Όσο έχουμε δική μας σημαία,γλώσσα και διακριτά σύνορα είμαστε ΕΛΕΥΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ αόρατε..Αντιδράστε όπως μπορεί ο καθένας για να συνεχίσουμε να τα έχουμε.Κι αν τα χάσουμε κάνουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Τι σε ξενίζει από τα παραπάνω?Δεν μπορείς να ξέρεις,όπως και κανείς από εδώ μέσα που δεν είναι στρατιωτικός,αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω,ειδικά από εδω.....Σαν τι;
θα αλλαξει τιποτα απο ολα αυτα;Όσο έχουμε δική μας σημαία,γλώσσα και διακριτά σύνορα είμαστε ΕΛΕΥΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ αόρατε
Όσο έχουμε δική μας σημαία,γλώσσα και διακριτά σύνορα είμαστε ΕΛΕΥΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ αόρατε..Αντιδράστε όπως μπορεί ο καθένας για να συνεχίσουμε να τα έχουμε.Κι αν τα χάσουμε κάνουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Τι σε ξενίζει από τα παραπάνω?Δεν μπορείς να ξέρεις,όπως και κανείς από εδώ μέσα που δεν είναι στρατιωτικός,αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω,ειδικά από εδω.....
και άλλοτε είμαστε εξαρτημένοι,αλλά τα καταφέραμε,έστω και με τη συνδρομή Ξένων δυνάμεων που λειτουργούσαν με ίδιο συμφέρον..Ωφελεί σε τίποτα να μαλακιζόμαστε εδω μέσα,να ρεμπελευουμε στις καφετέριες και να ζούμε στο δικό μας γυάλινο μικρόκοσμο?Δεν πρέπει ΚΑΤΙ να κάνουμε,το γαμημένο?Εγω προσωπικά δεν το αντέχω αυτό το καταρράκωμα όλων των αξιών που συντελούνταν όλα αυτά τα πλασματικά ευημερούντα χρόνια.Ηρθε ο λογαριασμός τώρα,τί κάνουμε??Τον πληρώνουμε με καπέλο ή αντιστεκόμαστε???..Δεν με ξενίζει κάτι από όσα έγραψες. Δεν λέω να παραιτηθούμε. Αλλά όταν χρωστάς είσαι εξαρτημένος. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Δυστυχώς.
και άλλοτε είμαστε εξαρτημένοι,αλλά τα καταφέραμε,έστω και με τη συνδρομή Ξένων δυνάμεων που λειτουργούσαν με ίδιο συμφέρον..Ωφελεί σε τίποτα να μαλακιζόμαστε εδω μέσα,να ρεμπελευουμε στις καφετέριες και να ζούμε στο δικό μας γυάλινο μικρόκοσμο?Δεν πρέπει ΚΑΤΙ να κάνουμε,το γαμημένο?Εγω προσωπικά δεν το αντέχω αυτό το καταρράκωμα όλων των αξιών που συντελούνταν όλα αυτά τα πλασματικά ευημερούντα χρόνια.Ηρθε ο λογαριασμός τώρα,τί κάνουμε??Τον πληρώνουμε με καπέλο ή αντιστεκόμαστε???..
Δεν είμαι εκείνος που θα υποδείξει στους άλλους τρόπους αντίστασης..Ο καθένας αντιστέκεται όπως μπορεί.Εμείς πάντως κάτι πάμε να κάνουμε...Διάβασε εδώ αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα..Δεν ζούμε στο μικρόκοσμο μας φίλε. Το ότι γράφουμε εδώ δε λέει τίποτα μεμπτό , γνώμες ανταλλάσουμε.
Προσωπικά εγώ δεν ήμουν αδιάφορος όλο αυτό το διάστημα (μιλάω από τότε που ο ΓΑΠ ξεκίνησε να συζητάει για ΔΝΤ), απήργησα πάρα πολλές φορές. Αλλά τι προτείνεις δλδ; Να πάρουμε τα όπλα; Και μετά τι;
Τι είδους αντίσταση θα φέρει αποτέλεσμα κατά τη γνώμη σου;
τυπε αυτη ειναι καλυτερηπαντως για του χρονου εγω πηρα αυτην που θα ναι της μοδας
και πως λεγεται το κομμα τυπε?Δεν είμαι εκείνος που θα υποδείξει στους άλλους τρόπους αντίστασης..Ο καθένας αντιστέκεται όπως μπορεί.Εμείς πάντως κάτι πάμε να κάνουμε...Διάβασε εδώ αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα..
Δεν πρέπει ΚΑΤΙ να κάνουμε,το γαμημένο?