Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 9.931
Σήμερα το ένα ανήλικο είπε οτι του έδινε λεφτα για να το γαμήσι, εγώ λεει αρνιομουν αλλα αφου επέμενε στο τέλος τα πήρα!
ακαποτα ποτέ,μόνο ρομαντικά με καπόταΕσενα τυπε σου εχει περασει το μυαλο να γαμησεις ακαποτα καποια που να μην θελει μονο τα λεφτα σου ??
Ας πούμε λίγες ακόμα αδερφίστικες μαλακίες... Είναι απόλυτα θεμιτό άλλωστε...
Εσυ που σαι αντρακλας δεν μας ειπες την γνωμη σου. Κρινεις τι λεει ο αλλος αλλα γνωμη δε λες...αλλα να σαι μαγκας κριτης του πληκτρολογιου ειναι επισης απολυτα θεμιτο
Μάγκας κριτής του πληκτρολογίου είσαι εσύ τύπε. Σε τί ακριβώς θες τη γνώμη μου;
Δεν δικαιολογησα το φερόμενο ως δραστη.
Δεν ξερουμε αν ηταν συναινετικη συνουσία ή βιασμος.
Άν ήταν βιασμός, μια μια τις βίαζε ή ομαδικά?
Τι επαγγελόταν ο δράστης? Μήπως μπάρμαν?
Η κοκινοσκουφίτσα, ήξερε τι ήθελε ο κακός λύκος απο αυτη, και δεν πήγαινε στη φωλιά του λύκου.
Εν έτει 2018, με την ενημέρωση και την καχυποψία στο φούλ, δε μπορώ να φανταστώ ότι οι σημερινές νέες, είναι αγαθότερες απο την κοκινοσκουφίτσα.
Τρίχες.
Ηδη οι κοπελες κατεθεσαν οτι οσα εγιναν, εγιναν με τη θεληση τους και δεν τις βιασε κανενας.
Περιπατο η κατηγορια του βιασμου.
Προφανως καποιος τις συμβουλεψε ετσι στην αρχη, εσφαλμενα, προκειμενου να μην μπλεξουν κι αυτες με τη χρηση ναρκωτικων.
Ελπιζω τωρα τα δεκαδες μπλογκς που κοντεψαν να κατακρεουργησουν τον τύπο να ζητησουν κανενα συγνωμη.
Πριν καποια χρονια καλοκαιρι σε νησι, σε ενα συγκροτημα απο τουριστικες κατοικιες απογευματακι,πανω που κλειδωνα την πορτα για να φυγω, δυο ανηλικες εμφανισημες πιτσιρικες χτυπησαν την διπλανη πορτα ενος ενοικιαστη.
Δεν εδωσα σημασια και πηγα να τις προσπερασω.Αυτες με την μια, αφου δεν βρηκαν αυτον που εψαχναν, μου εφραξαν την εισοδο-εξοδο του μπαλκονιου κανοντας ανηθικες προτασεις και σχεδον παρακαλουσαν,για να τις βαλω μεσα στον χωρο μου. Ηρθα σε δυσκολη θεση και ενιωσα αβολα.Αλλα κρατησα την ψυχραιμια μ.Ετσι φωναξα αμεσως το ζευγος των σπιτονοικοκυριδων που εμεναν στον κατω οροφο για να τις διωξει.Οπως και εγινε.
Συμπερασμα,αν δεν πρυτανευσει η λογικη, μπορει καποιος να βρεθει μπλεγμενος απο το πουθενα.
Πουθενά φίλε μου. Την καταλάβαμε την άποψή σου
υπερβολικος εισαι ρε τύπε,τι κακο μπορει να σου κανουν 2 πουτανια που σου ζητουν να ανοιξεις?δεν εχεις γαμησει ακαποτα χωρις λεφτά που θα σου λεγε κι ο άλλος ο τύπος?
Εσύ πάλι όχι τύπε... Κι αυτό φαινόταν άλλωστεΕίσαι πολύ έξυπνος τύπε... Φαινόταν άλλωστε...
Εγω αυτο που βλέπω σε αυτή την υπόθεση είναι τρια πρεζόνια που έπαιρναν την δόση τους και μετά έριχναν και ένα πιδουλο, οταν σε βιάζει κάποιος μια φορα δεν ξανα πας σπιτι του δεύτερη και τρίτη αρα βιασμός δεν νομίζω να υπάρχει, αυτο που συνέβαινε λογικα θα ηταν σας δίνω ναρκωτικά και εσείς με πληρώνετε με σεξ.