You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
26ης Οκτωβρίου 35Α ( Golden Stars Of Sex )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 184K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ρε συ micel κατανταει βαρετη η ανακυκλωση παρτε καμια καινουργια κοπελα επιτελους!!!
Επισκέπτης
Μαλλον εχασαν τα κονε δεν εξηγειται αλλιως αυτο το μαγαζι που εφαιρνε συνεχεια τα καλυτερα πιπινια και οχι μονο στο συγκεκριμενο αλλα και στο αλλο μαγαζι που ειχαν στον βαρδαρη τωρα εμεινε με τις γνωστες γυρολογους της πολης. :S
Δεν θελω να φερω οτι κι οτι γι αυτο αργω ψαχνω κατι σουπερ οποτε υπομονη!!!Ρε συ micel κατανταει βαρετη η ανακυκλωση παρτε καμια καινουργια κοπελα επιτελους!!!
Επισκέπτης
Καταλαβα καμια γιασμην θα φερεις παλι..Δεν θελω να φερω οτι κι οτι γι αυτο αργω ψαχνω κατι σουπερ οποτε υπομονη!!!
Εναμιση με δυο χρονια εχεις που ψαχνεις,ποσο σουπερ θα ειναι?Δεν θελω να φερω οτι κι οτι γι αυτο αργω ψαχνω κατι σουπερ οποτε υπομονη!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Δεν θελω να φερω οτι κι οτι γι αυτο αργω ψαχνω κατι σουπερ οποτε υπομονη!!!
Μηπως θελεις να σου δώσω ενα τηλέφωνο,για Ουκρανιδες;
Ειναι πολλα τα 2 χρονια...
qwerty132645
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορείς να ξαναανεβάσεις τις φωτο της Παολας γιατι δεν εμφανίζονται. Εχω ακουσει καλά λόγια και το ψήνω για μια επίσκεψη..
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Παιδες τι εστι Αμελια??? μιλφακι?
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
η ευα ποτε δουλευει?
[/quotΘα σας ενημερωσουμεη ευα ποτε δουλευει?
Σχετικα νεα ειναι εχει ξαναδουλεψει στο μαγαζι περσι με την Μπελαmicel νεα κοπελα ειναι η Σοφια?
bourdeliotis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
εχω παρει αρκετα πιπινια στης μισελ αυτη η σοφια δεν μου θυμιζει κατι. ουγγαρεζουλα?