τελικα το εχει το ονομα.....μια η εμμανουελα η κυπρια και μια η ρουμανα η εμμανουελα,η αλλιως εμμα.με μια λεξη κορυφη και η δυο στο σεξ.
χαχαχα αν πέφτει η απόδοση θα τους ζητάμε να το αλλάξουν
τελικα το εχει το ονομα.....μια η εμμανουελα η κυπρια και μια η ρουμανα η εμμανουελα,η αλλιως εμμα.με μια λεξη κορυφη και η δυο στο σεξ.
ετσι σε συμφερει να λες.αντι να πειτε στις κοπελες σας να ειναι οσο το δυνατον πιο αψογες η συμπεριφορα τους απεναντι προς τους πελατες για να μη τους χασετε καθεσε και λες οτι ειμαι βαλτος.....δικο σας προβλημα.
ειχα και εγω και ενας φιλος μου.την πρωτη φορα ολα καλα την δευτερη η κοπελα απο τα προκαταρτικα βιαζοταν....στο 7λεπτο ελεγε για το χρονο οτι περασε και οτι πρεπει να τελειωνουμε.καλαβαινω αν μια μερα η κοπελα δεν ειναι ενταξυ λογο υγειας....αλλα να μη δουλεψει αν δεν ειναι σε θεση,αυτες σκεφτονται καποιες φορες μονο τα λεφτα.εγω 25 ευρω μερκαματο δουλευω πια,απο τα οποια γυρω στα 7 ευρω πανε στην βενζινη για να παω στη δουλεια.φιλε μου εσυ ειχες καμια ασχημη εμπειρια με καποια κοπελα απο το ιδρυμα τελευταια.?? δεν βλεπω να εχεις γραψει κατι σχετικο με δικια σου εμπειρια, παρα μονο να πατας σε 1-2 εμπειριες αλλων συναθλητων...διαφωτησε με.
δεν εγραψα κατι γιατι ειπα μπορει να ετυχε και δεν πολυεδωσα σημασια.αλλα οταν διαβασα οτι εκανε πανω κατω και σε αλλον τα ιδια...λεω αυτη θελει το κραξιμο της.και γιατι δεν εγραψες, ή δεν ειπες τιποτα, και μολις εγραψε ο vourvou οτι δεν περασες καλα, κολησες εκει πανω και το χτυπας σαν σουπια να φυγει το μελανι.?? ενταξει το ειπες μια, το ειπες δυο, παραπανω τι ψαχνεις.?? εχεις δικιο για τα λεφτα κανενας δεν τα βρησκει στο δρομο... αλλα γραψε μια κριτικη μαυρησε ποια θελεις και ασε τους αλλους να κρινουν...
εγω πχ 2η φορα περασα καλα με την ιζαμπελα, και μπορει να στο διαβεβαιβεωσει και γνωστο μελος που το σηζητησα μαζι του...