Νέα

26ης Οκτωβρίου 35Α ( Golden Stars Of Sex )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Σωστα τα λες, ειναι μονο για τους πελατες σας, γιατι πχ εγω για να ερθω 8 φορες στο μαγαζι σας μπορει να περασουν και 2 χρονια...οποτε εμενα πχ ποσως με ενδιαφερει αν θα μου κοψεις 25€ τον αυγουστο του 2015...

:2funny: :2funny: :2funny: σωστος

κοροϊδια ειναι η προσφορα... :rolleyes: :rolleyes: κανονικα θα επρεπε στα 3 γαμησια +1 δωρο και μαλιστα ακαποτο...να γλυκαθει ο πελατης λιγο  :grin:  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.053
Πόντοι
13.755
Φανταζεσε η πιτσαριες να σου λεγανε στις 7 πιτσες η 8η στην μιση τιμη....τι θα σκεφτοσουν.???
ενταξει κοροϊδια ειναι...εγω εχω παει σ'αυτο το στουντιο 6 φορες αν θυμαμαι καλα σε διαστημα 3 χρονια και βαλε...

και επειδη χρησιμοποιεις το παραδειγμα της πιτσας διορθωνω την προσφορα μου και λεω στα 2 γαμησια αλλο ενα δωρο και μαλιστα ακαποτο να γλυκαθει ο πελατης λιγο  :grin: :grin:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
H προσφορά αν είναι όντως προσφορά θα κριθεί εκ του αποτελέσματος...

Ας μας πει σε 6 μήνες ή ένα χρόνο η Μισέλ πόσοι θα επωφελήθηκαν από αυτήν...

Η άποψη μου είναι μάλλον κανένας. Οπότε Fail!!!

Αλλά πάλι ο χρόνος θα δείξει...

Με πρόχειρα μαθηματικά τα 7 στοιχίζουν 25 ευρώ... οπότε το ένα περίπου 3,5 ευρώ.
Πουλάω το δικό μου 2 όποιος ενδιαφέρεται! Θεωρώ τον μόνο τρόπο να επωφεληθεί κάποιος...

edit : Al αν πας προς Ιζαμπέλλα μην ξεχάσεις την Calvin Klain :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.090
Πόντοι
11.585
H προσφορά αν είναι όντως προσφορά θα κριθεί εκ του αποτελέσματος...

Ας μας πει σε 6 μήνες ή ένα χρόνο η Μισέλ πόσοι θα επωφελήθηκαν από αυτήν...

Η άποψη μου είναι μάλλον κανένας. Οπότε Fail!!!

Αλλά πάλι ο χρόνος θα δείξει...

Με πρόχειρα μαθηματικά τα 7 στοιχίζουν 25 ευρώ... οπότε το ένα περίπου 3,5 ευρώ.
Πουλάω το δικό μου 2 όποιος ενδιαφέρεται! Θεωρώ τον μόνο τρόπο να επωφεληθεί κάποιος...

απο περιεργεια τι αυξοντα αριθμο εχει το δικο σου, υποθετω πηγες κυριακη μετα απο εμενα, αν δεν θες να το πεις εδω στηλε πμ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ενταξει κοροϊδια ειναι...εγω εχω παει σ'αυτο το στουντιο 6 φορες αν θυμαμαι καλα σε διαστημα 3 χρονια και βαλε...

και επειδη χρησιμοποιεις το παραδειγμα της πιτσας διορθωνω την προσφορα μου και λεω στα 2 γαμησια αλλο ενα δωρο και μαλιστα ακαποτο να γλυκαθει ο πελατης λιγο  :grin: :grin:

αστο κανουμε 1+1 δωρο και μια κοκα κολα

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης αγοράζω κουπόνια προς 1,5 ευρώ έκαστο!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.090
Πόντοι
11.585
Εγω θα κρυψω καπου στην σαλονικα το δικο μου, και θα κανουμε σαφαρι-κουπουνιου.!!

:2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ( ΦΙΛΕ PALERMO )
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ  ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΦΙΛΕ ( KARMANΑΝ 7 ) ΣΤΙΣ 7 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ 40 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 280 ΕΥΡΩ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΝΕΤΕ Η ΕΚΠΤΩΣΗ H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τ0Ν 50 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΛΑΔΗ  25 ΕΥΡΩ  ΑΡΑ  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ << ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ >>  ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ  ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΑΠΛΟ

Εγώ ειλικρινά θα ΞΑΝΑΕΡΧΌΜΟΥΝΑ στο μαγαζί σας

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ξαναέρθω,γιατί θεωρώ ότι με κοροιδεύετε κατάμουτρα με αυτήν την δήθεν "προσφορά".

Όταν ο μαγαζάτορας θέλει να κάνει δώρο στον πελάτη,φροντίζει το δώρο να είναι ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ και όχι ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΙΚΟ.

φιλικά.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Με όλο το σεβασμό προς όλους τους προλαλήσαντες συναγωνιστές (σεβαστή η γνώμη όλων), πιστεύω πως υπάρχει μια δόση παραλογισμού. Είναι μοναδικό φαινόμενο μια επιχείρηση να κάνει μια κίνηση marketing όπου προσφέρεται μια έκπτωση στους πελάτες (μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία) μετά από ένα συγκεκριμένο όριο κατανάλωσης, χωρίς να αυξάνονται οι τιμές, και αυτό αντί να ευνοεί την επιχείρηση ή έστω να μην την επηρεάζει να τη ζημιώνει κιόλας!
Ελεύθερη αγορά είναι, δε σε υποχρεώνει κανείς να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί ή να χρησιμοποιήσεις τα κουπόνια αυτά, και εφόσον οι τιμές παραμένουν οι ίδιες το πολύ πολύ αγνοείς την ύπαρξη των κουπονιών και τελείωσε. Στο κάτω κάτω, αν η συγκεκριμένη κίνηση έχει μικρό αντίκτυπο στους πελάτες και δεν καταφέρει το στόχο της (ο οποίος προφανώς είναι να ανέβει η πελατεία του μαγαζιού) λογικά αυτός που θα το καταλάβει πρώτα από όλους θα είναι η ίδια η επιχείρηση.
Θα συμφωνήσω με όσα είπε πιο πάνω ο gl και θα προσθέσω και ένα γενικότερο σχόλιο. Παρατηρώ ότι γενικά υπάρχει η τάση στο forum να θεωρείται πως όλοι οι πελάτες των οίκων ανοχής της πόλης έχουν λίγο πολύ μια παρόμοια συμπεριφορά, κάτι που δεν ισχύει κατά τη γνώμη μου. Για παράδειγμα, όντως πολλοί επισκέπτονται διαφορετικό μαγαζί ή/και κοπέλα κάθε φορά με αποτέλεσμα οι συνολικές επισκέψεις τους σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί ή κοπέλα να είναι λίγες σε ένα δεδομένο (σχετικά μεγάλο) χρονικό διάστημα. Πολλοί όμως, οι οποίοι μπορεί να μη γράφουν είτε καθόλου είτε τακτικά εδώ μέσα, για πολλούς και διάφορους λόγους, μπορεί να έχουν τελείως άλλη τακτική. Δηλαδή να επισκέπτονται κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί ή κάποια συγκεκριμένη κοπέλα συστηματικά αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει στα υπόλοιπα. Ή επίσης, ακόμη και στην εποχή της κρίσης, υπάρχουν άτομα που έχουν οικονομική άνεση και δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Συνεπώς η κάθε επιχείρηση επιλέγει το προφίλ των πελατών που θέλει να έχει και από εκεί και πέρα, όπως έγραψα και πριν, ελεύθερη αγορά υπάρχει, ο καθένας επιλέγει ό,τι θεωρεί πως τον συμφέρει.
Ευτυχώς τα μπουρδέλα δεν είναι κρατικά, όπου ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας για την ποιότητα των υπηρεσιών θα ήταν η γκρίνια. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και ο τρόπος έκφρασης δυσαρέσκειας είναι ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός από όλους: το μην αγοράσεις από αυτήν  ;)
Εν προκειμένω τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα (τα κουπόνια του μαγαζιού) την έγραψα σε μια κριτική μου πριν αρκετές μέρες (1/8), την κάνω παράθεση και εδώ:
...όσο για την "προσφορά" του μαγαζιού με τα κουπόνια (η 7η επίσκεψη είναι στη μισή τιμή) ναι μεν καλή σαν σκέψη αλλά πιστεύω ότι στο ευρύ κοινό δύσκολα θα περπατήσει, οι 7 επισκέψεις είναι πολλές, εκτός αν διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλιώς βλέπω τα κουπόνια αυτά να πάνε αδικοχαμένα όπως οι κάρτες που είχε βγάλει κάποτε άλλο μαγαζί της πόλης.
Με άλλα λόγια συμφωνώ με όσα γράφτηκαν πιο πριν απλά το εξέφρασα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι "You catch more flies with honey than you do with vinegar"  ;)

Φιλικά προς όλους πάντα  :)

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Θα συμφωνησω απολυτα με το θεμα του παραλογισμου που εθεσε ο extramask, και που προχτες εγραψα σε αλλο θεμα, αλλα και με την ευγενεια που ειπε ο gl.
  Σε κανεναν δεν εχω κανει εκπτωση επειδη το απαιτησε...το αντιθετο μαλλον...:)
  Και φυσικα κανένας επιχειρηματίας δεν επιβιωνει αν, εκτος των άλλων, δεν αφουγκράζεται τα μηνυματα της αγορας.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
για ακαποτο φιλε θα πας στην αλεξανδρα την ροναλντινιο,ειχε γραψει κριτικη καποιος οτι τη γαμησε ακαποτα και σε μια αλλη που δουλευει σε φιξ μερια....εχουν γραφτει υπονοουμενα οτι το κανει ακαποτα και το κανει σιγουρα....οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για ακαποτο φιλε θα πας στην αλεξανδρα την ροναλντινιο,ειχε γραψει κριτικη καποιος οτι τη γαμησε ακαποτα και σε μια αλλη που δουλευει σε φιξ μερια....εχουν γραφτει υπονοουμενα οτι το κανει ακαποτα και το κανει σιγουρα....οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
πολυ αξιοπιστος ο συγκεκριμενος ψυχοπαθης μαν....εγγυηση....

αλλα και συ καλος μαλακας πρεπει να εισαι

Επισκέπτης
Πουλαω το δικο μου το κουπονι 1.25 ευρω... μην πεσετε με τα μουτρα ολοι, να ξερετε οτι εχουν  προτεραιοτητα οι παλιοι  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.053
Πόντοι
13.755
εισαι και μαρτυριαρης μπαγασακο... :grin: :grin: αλλα δεν ισχυει αυτο που λες

παντως παιδια αφου κανεις δεν προκειται να κανει τοσες επισκεψεις τουλαχιστον ας μαζεψουμε τα κουπονια και ας τα δωσουμε σε καποιον ανθρωπο να γαμησει προσφορα του σαϊτ ας πουμε

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

παντως παιδια αφου κανεις δεν προκειται να κανει τοσες επισκεψεις τουλαχιστον ας μαζεψουμε τα κουπονια και ας τα δωσουμε σε καποιον ανθρωπο να γαμησει προσφορα του σαϊτ ας πουμε
Καλοοοοο.....:)
Κατι σαν τους προπληρωμενους καφεδες που διαβασα στην Αθήνα :)
Κι επειδη παραημουνα καλος στα προηγουμενα...σημερα δεν λειτουργουσε το κλιματιστικο. Κι η Γιουλη ανεβαζει επικινδυνα τις θερμοκρασιες...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Καλή ιδέα να το κάνουμε λοτταρία... Κάθε κουπόνι είναι μια συμμετοχή και με κλήρωση ο κερδισμένος τα παίρνει όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom