millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Έχει κι εδώ σαν κι αυτά που ακούγαμε πριν 20 χρόνια,μη σου πω και 30Εγώ λέω να πιάσω το Rolling Stone γιατί από αυτά δε νογάω τίποτε.
thanks πορνε οι arcade fire φαινονται ενδιαφερονΠολύ καλό
Εσύ έχεις πολύ πιο βαριά γούστα από μένα,εγώ απ το μέταλ μπορώ ν ακούσω τα doom,drone κλπ μόνοthanks πορνε οι arcade fire φαινονται ενδιαφερον
Έχει κι εδώ σαν κι αυτά που ακούγαμε πριν 20 χρόνια,μη σου πω και 30
δεν ακουω μονο ακραιο μεταλ πορνε μου μου αρεσουν και οι progressive ροκ μπαντες των 70s και κλασσικο μεταλ.γενικα ολο το φασμα της σκληρης μουσικης και οχι μονο. οι blood ceremony που ποσταρα ειναι doom εχουν πολλες επιρροες απο σαμπαθ.το reflector των arcade fire ειναι τοσο καλο οσο ακουγεται? το sunbather δεν το εχω ακουσει αλλα ειναι καλη μπανταΕσύ έχεις πολύ πιο βαριά γούστα από μένα,εγώ απ το μέταλ μπορώ ν ακούσω τα doom,drone κλπ μόνο
Εχω και κάποια ηλικία.
Το sunbather πάντως των Deafheaven είναι δισκάρα κι αρκετά κροσόβερ(ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του μέταλ)
Στάσου, στάσου γιατί φτάνω μέχρι τους Daft Punk.
Εγώ ακούω διάφορα παρακλάδια της electronica που κανείς δεν θα τα χει ακούσει οπότε δεν τα βάζω.
ξεκίνα από το funeral που είναι πιο 70'σ-80΄ς και πιο λυρικόδεν ακουω μονο ακραιο μεταλ πορνε μου μου αρεσουν και οι progressive ροκ μπαντες των 70s και κλασσικο μεταλ.γενικα ολο το φασμα της σκληρης μουσικης και οχι μονο. οι blood ceremony που ποσταρα ειναι doom εχουν πολλες επιρροες απο σαμπαθ.το reflector των arcade fire ειναι τοσο καλο οσο ακουγεται? το sunbather δεν το εχω ακουσει αλλα ειναι καλη μπαντα
thanks θα τσεκαρωξεκίνα από το funeral που είναι πιο 70'σ-80΄ς και πιο λυρικό