You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
25 εναντίον 8
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eskiya
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
8: πάω ή ερχομαι ?? μηπως ερχομαι για δευτερη φορα ενω εχω παει μόνο μια ?? κι αν παω για εκτη φορα, πως πληρωσα μονο 2 εισιτηρια ????1: Να εκτελεστούν παραυτα.
2: Εκδίδουμε και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονηματων.
3: Νά ερθει όλο το Πακισταν στο Γιουνανιστάν από αυριο προκειμένου να μην τους συμβεί το ίδιο. Πάνω από όλα να είμεθα ανθρωπισταί.
4: Για να αναφέρεις τις συγκεκριμένες μάχες δεν θά'ναι τυχαίο.
5: Και άλλα πολλα συμβαίνουν σε αυτό το άνομο κράτος. Μέχρι να γίνει Κράτος.
6: Ασκέρι το 4%. Μάλιστα . Αν την καταδικάσει μπες στον κόπο να μας ενημερώσεις.
7: Καμμία διαφορά δεν έχει. Όυτως ή άλλως θα το καταδικάζαμε. Εκτός και αν υποννοείς κάτι που έχει να κάνει με Φυλετικές ανωτερότητες και κατωτερότητες.
Επισκέπτης
γιατί αυτά τα κοτόπουλα οι χρυσαυγίτες τα παντελόνια τα φοράνε για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους και όχι γιατί θεωρούνται αντρικό ένδυμα.Αγαπητό μέλος της χρυσης αυγης στρεητ ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και την απαντηση σας. Μου απαντησατε σε όλα πλην του γιατι οι συντροφοι επιτιθενται σε αναλογια 25/5 εναντίον πακιστανων και οχι 1/1 εναντιον Αλβανων η Ρουμανων;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Ο-Ε-Ο ????Που είναι ο Λάκης;
Επισκέπτης
δεν πήγε ακόμη 12 μεσάνυχταΠου είναι ο Λάκης;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αγαπητό μέλος της χρυσης αυγης στρεητ ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και την απαντηση σας. Μου απαντησατε σε όλα πλην του γιατι οι συντροφοι επιτιθενται σε αναλογια 25/5 εναντίον πακιστανων και οχι 1/1 εναντιον Αλβανων η Ρουμανων;
Δικαίωμά σου να βλέπεις ακροδεξιές συνομωσίες, γραφείο τύπου του Λαος και μέλη της χρυσής αυγής σε όποιον δεν συμφωνεί με το παραλήρημά σου...
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή: Οι πακιστανοί είναι εύκολοι στόχοι για θρασύδειλους τσαμπουκάδες...Επίσης, δεν οπλοφορύν, δεν ανήκουν σε μαφίες και εγκληματικές συμμορίες και δεν θα σκότωναν χωρίς ενδοιασμό όπως ορισμένοι αλβανοί ή ρουμάνοι (μειοψηφία βέβαια αλλά άντε να ρισκάρει ο νεοναζί να πέσει σε κανά αλβανο νταβά)...
Σου είπε τέλος κανείς ότι επικροτεί την επίθεση;
Απλά χλευάζουμε την πολιτική των 2 μέτρων και 2 σταθμών που εσύ ακολουθείς απροκάλυπτα...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Πολύ μου αρέσει αυτό το φρόρουμ τελικά. Εκτός του ότι πηραμε μέσω ζωντανης σύνδεσης με το γραφείο εκπροσώπου του ΛΑΟΣ [b]1[/b], την επίσημη καταδίκη της επίθεσης από το φίλτατο κατά τα άλλο τομίτο, αναμένουμε τη συμμετοχή στη συζητηση του έτερου φίλου λάκη. Αντι να απαντατε με ειρωνίες και υφακι εκατό καρδιναλίων ( του κ...ου κι αυτο ) πείτε μας και κάτι ως ευηπόληπτοι, και κατά της βίας πολίτες για την ταμπακιέρα. Αλλα τι περιμενει κανεις απο φόρουμ του οποιου η δημοσκοπηση έδωσε 30% στο ΛΑΟΣ 2. Τις καυμενες τις πουτανες...
1: Έγινα και εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.
Μάλιστα.
Σκέψου και να μην ήμουν Παγανιστής του Κεράτα δλδ.
Τι σχέση έχω εγώ με τους Ορθόδοξους?
Τρέχα γυρευε.
2: Τελικά το φορουμ σου αρέσει ή όχι?
Αλλιώς ξεκινάς αλλιώς τελειώνεις.
Και αφού το ξέρεις ότι το φόρουμ είναι "ακροδεξιό" τι μας κάνεις κατήχηση?
Επίσης δεν σε κρατά κανείς εδω με το ζόρι.
3: Το ταξικό μίσος το "ανακαλύπτουν" και το "αναδεικνύουν" αυτοί που πιστευουν σε αυτό.
Το ποιοι είναι αυτοί είναι γνωστό. Όπως και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν.
Δε βλέπω καμία συνωμοσία. Σιγά μην αγχωνόμαι και για τους χρυσαβγιτες. Ούτε ταξί δε γεμίζουν. Και το λαοσ στις επόμενες εκλογες ( αν υπάρχει ) θα πάρει τα μισά. Απλά, νομιζω, το υφος σου στο πρωτο σου ποστ, ηταν πολυ διαφοετικο απο αυτο. Σχολιασες μονο τα σχολια μου και οχι την ταμπακιερα, την ειδηση.Δικαίωμά σου να βλέπεις ακροδεξιές συνομωσίες, γραφείο τύπου του Λαος και μέλη της χρυσής αυγής σε όποιον δεν συμφωνεί με το παραλήρημά σου...
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή: Οι πακιστανοί είναι εύκολοι στόχοι για θρασύδειλους τσαμπουκάδες...Επίσης, δεν οπλοφορύν, δεν ανήκουν σε μαφίες και εγκληματικές συμμορίες και δεν θα σκότωναν χωρίς ενδοιασμό όπως ορισμένοι αλβανοί ή ρουμάνοι (μειοψηφία βέβαια αλλά άντε να ρισκάρει ο νεοναζί να πέσει σε κανά αλβανο νταβά)...
Σου είπε τέλος κανείς ότι επικροτεί την επίθεση;
Απλά χλευάζουμε την πολιτική των 2 μέτρων και 2 σταθμών που εσύ ακολουθείς απροκάλυπτα...
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
αναπαραγωγη ειδησεων απο γνωστους χαπακωμενους προοδευτικους
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
αυτο αν το'λεγε οποιοσδηποτε αλλος θα γινοταν θεμα
αυτο αν το'λεγε οποιοσδηποτε αλλος θα γινοταν θεμα
Τακτοποιήθηκε!
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ και με τα σβησηματα και με τα Muted κλπ
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Ρε ποτε θα καταλαβετε οτι οι αναρχικοι ειστε τα ιδια σκατα με τους φασιστες.
Τα ακρα συναντονται. Και οι μεν και οι δε τραμπουκοι και χουλιγκαν ειστε.
Τα ακρα συναντονται. Και οι μεν και οι δε τραμπουκοι και χουλιγκαν ειστε.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Σχολιασες μονο τα σχολια μου και οχι την ταμπακιερα, την ειδηση.
Αν και ο str δεν χρειαζεται δικηγορο, εαν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι εκρινε την πραξη κανονικοτατα αξιοποινη, οπως και το να καις σημαιες κτλ.
Την ταμπακιερα με λιγα λογια.
Ασχετα αν ο καθενας φοραει τα γυαλακια του και επειδη περιμενει ιντερνετικο ψευτοιδεολογικο πολεμο, παραλληρει.
Και +1 με τον pisoxostis. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ειναι ακροδεξιοι/φιλοναζιστες/ψευτοπατριωτες με αναρχικους/ψευτοαριστερους ιδεολογους του κωλου κλπ, παρτε το χαμπαρι. Τραμπουκοι, μαλακες, και αναξιοι να αναπνεουν ειναι και οι δυο, και των δυο μεριων. Τοσο απλα.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Και +1 με τον pisoxostis. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ειναι ακροδεξιοι/φιλοναζιστες/ψευτοπατριωτες με αναρχικους/ψευτοαριστερους ιδεολογους του κωλου κλπ, παρτε το χαμπαρι. Τραμπουκοι, μαλακες, και αναξιοι να αναπνεουν ειναι και οι δυο, και των δυο μεριων. Τοσο απλα.
Να πουμε ομως οτι αλλο οι ακροδεξιοι φασιστες και αλλο οι δεξιοι οπως και αλλο οι αναρχικοι χουλιγκαν και αλλο οι αριστεροι.
Εγω μιλησα για ακροαριστερους και ακροδεξιους (φασιστες και αναρχικους).
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Να πουμε ομως οτι αλλο οι ακροδεξιοι φασιστες και αλλο οι δεξιοι οπως και αλλο οι αναρχικοι χουλιγκαν και αλλο οι αριστεροι.
Εγω μιλησα για ακροαριστερους και ακροδεξιους (φασιστες και αναρχικους).
Για τα ακρα μιλαω και εγω ;)
Αν και γενικα οποιος κατηγοριοποιει τα πιστευω του σε μια ταμπελα, δεξιος/αριστερος κτλ ειναι εξισου βλακας για εμενα.
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι οι χρυσαυγίτες και ο καρατζαφέρης, ενώ η σωτηρία της βρίσκεται σε κολλημένους που η ζωή τους θα αγγίξει την τελειότητα όταν οι μουσουλμάνοι και οι μετανάστες αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα από όλους τους υπόλοιπους.
Επισκέπτης
σε μια σωστή και οργανωμένη κοινωνία αυτές οι ομάδες μεταναστών δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα και το παράδειγμα το δίνουν 10δες χώρες που η σωστή ένταξη αυτών των ομάδων στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί δυνατό παράδειγμα σε αντίθεση με χώρες όπου ο αποκλεισμός τους η εναντίον τους βία έχει δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις.Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι οι χρυσαυγίτες και ο καρατζαφέρης, ενώ η σωτηρία της βρίσκεται σε κολλημένους που η ζωή τους θα αγγίξει την τελειότητα όταν οι μουσουλμάνοι και οι μετανάστες αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα από όλους τους υπόλοιπους.