22 μηνες φυλακιση επεβαλε η δικαιοσυνη σε ανεργο ο οποιος επειδη δεν ειχε εισιτηριο διαπομπευτηκε και κρατηθηκε απο τους ελεγκτες..τους εκανε μηνυση, ομως υπεβαλλαν και αυτοι αντιμηνυση και το αποτελεσμα δειτε το εδω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
22 μηνες φυαλκιση επεβαλε η δικαιοσυνη σε ανεργο ο οποιος επειδη δεν ειχε εισιτηριο διαπομπευτηκε και κρατηθηκε απο τους ελεγκτες..τους εκανε μηνυση, ομως υπεβαλλαν και αυτοι αντιμηνυση και το αποτελεσμα δειτε το εδω!
Τύπε, επανάφερε τον Παπακαλιάτη στο avatar... Είναι λίγο ξενέρα αυτό που τώρα έχεις.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
νομιζω υπαρχει δικηγορος στο σαιτ..αν μπορουσε να μας εξηγησει γιατι συνεβη αυτο..
Δικηγόροι, όχι δικηγόρος...
δεν καταλαβα γιατι δεν εκδικαστηκε η μηνυση του ανεργου...Δικηγόροι, όχι δικηγόρος...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πρωτη φορα αριστεραδεν καταλαβα γιατι δεν εκδικαστηκε η μηνυση του ανεργου...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
δεν καταλαβα γιατι δεν εκδικαστηκε η μηνυση του ανεργου...
Πρέπει να ρωτήσουμε έναν από τους δικηγόρους του σάιτ,
ή τον ξερόλα Λα-λα-λά...
τυπε ενταξει about the avatar??Τύπε, επανάφερε τον Παπακαλιάτη στο avatar... Είναι λίγο ξενέρα αυτό που τώρα έχεις.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τυπε ενταξει about the avatar??
Έ τί να σου πω...
Κάνε όπως καταλαβαίνεις. Ο Παπακαλιάτης τα έσπαγε στο avatar σου.
It is up to you, not up to us.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
22 μηνες φυλακιση επεβαλε η δικαιοσυνη σε ανεργο ο οποιος επειδη δεν ειχε εισιτηριο διαπομπευτηκε και κρατηθηκε απο τους ελεγκτες..τους εκανε μηνυση, ομως υπεβαλλαν και αυτοι αντιμηνυση και το αποτελεσμα δειτε το εδω!
τέτοιοι φλώροι χαρτογιακάδες που έχουν γίνει οι νέοι σήμερα καλά τους κάνουν
στην εποχή μου (το 90 όχι πολύ μακριά) θα γαμούσαμε και τον οδηγό και τους ελεγκτές...άκου εκεί τον κράτησαν με το ζόρι
η ποιο υπάκουη γενιά ever.. εντελώς γαμημένα ζόμπι, καθόλου τρέλα
εχει βγει διαταξη τυπε..αλλα ισχυει μονο για Αθηνα..ομως να σε ρωτησω κατι? ας υποθεσουμε οτι εβγαλες εισιτηριο αλλα σου επεσε απο την τσεπη..πρεπει αν σε πιασουν να σε ξεφτιλισουν??Όταν μπαίνεις στο ΜΜΜ πρέπει να βγάζεις και το εισιτήριό σου. Τέλος.
Εκτός και υπάρξει διάταξη να μην πληρώνουν οι άνεργοι.
ρε τυπε τι λες? εδω εφαγε 22 μηνες επειδη απλα διαμαρτυρηθηκε σκεψου να τους κτυπαγε τι θα του κανανε..τέτοιοι φλώροι χαρτογιακάδες που έχουν γίνει οι νέοι σήμερα καλά τους κάνουν
στην εποχή μου (το 90 όχι πολύ μακριά) θα γαμούσαμε και τον οδηγό και τους ελεγκτές...άκου εκεί τον κράτησαν με το ζόρι
η ποιο υπάκουη γενιά ever.. εντελώς γαμημένα ζόμπι, καθόλου τρέλα
εχει βγει διαταξη τυπε..αλλα ισχυει μονο για Αθηνα..ομως να σε ρωτησω κατι? ας υποθεσουμε οτι εβγαλες εισιτηριο αλλα σου επεσε απο την τσεπη..πρεπει αν σε πιασουν να σε ξεφτιλισουν??
Πάντα έτσι επιχειρηματολογούμε εμείς οι Έλληνες. Πάντα στην περίπτωση το πάμε και χάνουμε την ουσία και μετά ζοριζόμαστε από τα μνημόνια.
Αφού δεν καταλαβαίνεις ότι όλοι μας πληρώνουμε το εισιτήριο αυτού του τύπου.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ με "το πληρώνουμε το εισιτήριο όλοι μας"
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ρε τυπε τι λες? εδω εφαγε 22 μηνες επειδη απλα διαμαρτυρηθηκε σκεψου να τους κτυπαγε τι θα του κανανε..
γιατί είπα εγώ να μπλέξει με δικαστήρια ?
να σηκωθεί να φύγει χωρίς να δώσει ούτε όνομα σε κανένα ούτε τίποτα είπα...
δεν ακουσες καλα τι ειπε.. τον κρατησανε με το ζορι..τουλαχιστον ετσι λεει...μπροστα δεν ημουν..η πλακα ειναι οτι εφαγε 4 μηνες φυλακη και ο μαρτυρας!γιατί είπα εγώ να μπλέξει με δικαστήρια ?
γιατί είπα εγώ να μπλέξει με δικαστήρια ?
Δηλαδή να πληρώνουμε και από ένα μπάτσο για να κάνει έλεγχο με τους ελεγκτές των ΜΜΜ για να μπορεί να συλλάβει τον κάθε μπαταχτσή που θα είναι και θρασύς.
τυπε συμφωνω σε οσα λες..εκεινο που λεω εγω ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος στην αξιοπρεπεια και την προσωπικοτητα του παραβατη..να του κοβουν την κληση και τελος..η διαπομπευση και το ρεζιλικι ειναι παρανομα..Πάντα έτσι επιχειρηματολογούμε εμείς οι Έλληνες. Πάντα στην περίπτωση το πάμε και χάνουμε την ουσία και μετά ζοριζόμαστε από τα μνημόνια.
Αφού δεν καταλαβαίνεις ότι όλοι μας πληρώνουμε το εισιτήριο αυτού του τύπου.
Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ με "το πληρώνουμε το εισιτήριο όλοι μας"
τυπε συμφωνω σε οσα λες..εκεινο που λεω εγω ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος στην αξιοπρεπεια και την προσωπικοτητα του παραβατη..να του κοβουν την κληση και τελος..η διαπομπευση και το ρεζιλικι ειναι παρανομα..
Αν αποδεχτεί ο παραβάτης την μαλακία του και βγάλει να πληρώσει το πρόστιμο δεν νομίζω ότι έχουν λόγο οι ελεγκτές να δημιουργήσουν φασαρία. Όταν όμως αρχίζουν οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες έχουμε παρατράγουδα. Μην ξεχνάμε ότι ο άλλος στο Περιστέρι αντί να βγάλει να πληρώσει το πρόστιμο, προτίμησε να πηδήξει από το λεωφορείο και να χάσει τελικά τη ζωή του.