apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες τυπε?Τα μέλη του ΛΑΟΣ θα μεταγραφούν αυτομάτος στο νέο κόμμα;;;;;;
να δουμε ποιοι θα πανε και απο πασοκ ν.δ
λες τυπε?Τα μέλη του ΛΑΟΣ θα μεταγραφούν αυτομάτος στο νέο κόμμα;;;;;;
ειναι και μερα των ενοπλων δυναμεων ....τυχαιο δεν νομιζω;
το σημαντικότερο γεγονός που γνωρίζω για τις 21 Νοεμβρίου είναι πως το 1970 πέθανε στα 82 του χρόνια ο πρώτος Ινδός νομπελίστας φυσικής κύριος
Chandrasekhara Venkata Raman
:S :S
Αχαχαχαχαχαχα,γαμησε τα λεμε,θα τους βγει το ονομα.ειναι και μερα των ενοπλων δυναμεων ....τυχαιο δεν νομιζω;
Πες του να πα να γαμηθει απο μενα.επειδή συνδέομαι φιλικά με το θόδωρο τον σκυλακάκη
λες τυπε?
να δουμε ποιοι θα πανε και απο πασοκ ν.δ
Συντονιστείτε...σις 12 live www.21noemvriou.gr/] εδώ[/url].
Σ΄ευχαριστώ Αλίντισα, μέβγαλες από ένα κοπό. Σουμε υπόχρεως
Αυτό με την ορθογραφία το κάνεις επίτηδες, ε; Ή όχι;
δεν ξευρω, θα το ψαξω
Γιατί ντόρα - κουβέλης κάνουν καινούργια μαγαζάκια και δεν παίρνουν απευθείας μια μεταγραφή στο μπασόκ.
Αφού σε κυβέρνηση συνεργασίας θα πάμε. Έχουν λεφτά για ξόδεμα;
ΟΚ...
Απλά ρώτησα.
Μου φαινόταν αδιανόητο όντως να γράφεις με άλλο το τρεχάτε και με άλλο το αγοράσετε
Never mind, ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
Καλημέρα.
Κοίταξε, η Μπακογιάννη είπε ότι θα μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας όταν το αποφασίσει ο λαός που δεν θα βγάλει αυτοδύναμο κανένα κόμμα. Το να πάει στο Πα.Σο.Κ και να στεριώσει, το βλέπω πολύ δύσκολο...
Ίδωμεν...
Αυτό με τις συνεργασίες είναι ό, τι καλλίτερο εάν συμβεί. Φοβάμαι τα αδιέξοδα της Δημοκρατίας όμως...
αλιντισα εισαι και εσυ στο δρακουλοκομα?
Και πριν την επανάσταση τέτοια σενάρια έπαιζαν
Τώρα που βγήκαμε στην πραγματικότητα και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κουμουνιστες, για πιά δημοκρατία μιλάμε;;;;;;;
Εσύ θα πας Αλίντισσα φαντάζομαι, ε;
Εγώ ξέχασα ότι έχω μια οικογενειακή υποχρέωση που δεν παίρνει αναβολή. Κρίμα, κι ήθελα να πάω...
πάλι κοπάνα;;;;