Νέα

21χρονη που αποκαλεί... κατάρα την εμφάνισή της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmakro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το πουλανε ακομα.....Μαλιστα εχουν φτιαξει αλλο  για αντρεs και αλλο για γυναικεs.....
Το λενε  PHIERO  Στα 2  μπουκαλια , αλλο ενα δωρο  :grin: :grin:

:grin:

images

OP
OP
gmakro

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ενταξει, λες και ειναι η ομορφοτερη τυπισσα στη γη η γκομενα...
Απο τις φωτος φαινεται οτι οχι μονο το θεωρει καταρα, αλλα ευχη και φερνει το παρουσιαστικο της σε θηλυκο Ναρκισσο και απλως τωρα εγινε ακομα πιο γνωστη και μπορει να επενδυσει ακομα πιο πολλα στο μελλον της...
Αντε, στο δρομο που χαραξαν τα πουτανο-Καρδασιαν...
Η γυναίκα πάντως του Όντομ μια χαρά μουνάρα είναι!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
«Κατάρα» χαρακτηρίζει την εμφάνισή της μια 21χρονη από το Σικάγο των ΗΠΑ, καθώς όπως λέει την έχει καταστρέψει μιας και θεωρείται... πολύ ελκυστική!

Η νεαρή Dana Adiva  μίλησε για τις δυσκολίες που δημιουργεί η εμφάνισή της σε επεισόδιο της εκπομπής του MTV «True Lives».

Όπως αποκάλυψε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το σχολείο καθώς είχε πέσει θύμα bullying από ζηλόφθονες συμμαθήτριές της. Επιπλέον, η συνεχής προσοχή που τραβάει πάνω της, καθιστά αδύνατο το να βρει ένα σύντροφο.

Ωστόσο, δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προτερήματα τα οποία έχει χάρη στην εμφάνισή της. «Παίρνω ό,τι θέλω και μου φέρονται σαν πριγκίπισσα. Δεν χρειάζεται να είμαι έξυπνη, γιατί έχω την εμφάνισή μου», παραδέχεται.

Ακόμη και έτσι όμως, η ίδια δεν είναι ευτυχισμένη. «Την ίδια στιγμή είναι χάλια να είσαι όμορφη, θα ήταν ωραία να με έπαιρναν σοβαρά μερικές φορές».

Και εξηγεί: «Όταν ήμουν μικρότερη, είχα συνέχεια ανθρώπους να μου λένε συνέχεια πόσο όμορφη ήμουν. Όταν όμως πήγα στο λύκειο όλα άλλαξαν. Λάμβανα τόση προσοχή από τα αγόρια, ώστε να μην τα πηγαίνω καλά με κανένα κορίτσι. Με ζήλευαν τρομερά. Λάμβανα εχθρικά μηνύματα. Συνήθως έγραφαν "απλά αυτοκτόνησε"», περιγράφει η Laura Fernee.

Παραδέχεται ακόμη ότι είχε προσπαθήσει να «κρύψει την ομορφιά της» φορώντας γυαλιά και βάφοντας τα μαλλιά της. «Προσπάθησα να κερδίσω βάρος άλλα δεν μπορούσα», παραδέχεται.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει στο τέλος, αποφάσισε να «συμφιλιωθεί» με την εμφάνισή της και αντί να προσπαθεί να την περιορίσει, να την τονίσει προχωρώντας σε εγχείρηση τοποθέτησης εμφυτευμάτων στήθους...

Read more:
Καλά δεν το 'ξερε ότι η πολύ ομορφιά είναι και καμια φορά κατάρα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

ΕΝτάξει... αξιαγάμητο είναι το κοριτσάκι αλλά μέχρι εκεί...

Δεν κόβω και φλέβες...

Εχουμε δει και ωραιότερες από δαύτη. :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πορσελανες εχει βαλει, βυζια εβαλε, την μυτη τι την κραταει;  

Εντιντ. Επισης μην βλεπω μαλακιες πως "την εχει ψωνισει" και τετοιες βλακειες. Ενα ωραιο διαφημιστικο τρικ εκανε και φυσικα πετυχε.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το καλύτερο σχόλιο είναι από κάτω...

makis79 • 7 hours ago

ta idia peripou exw perasei k egw,eidika ta koritsia mono gia thn omorfia mou me theloune.AMAN pia!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Λαλακη ζυγωνει η κρισιμη ωρα...3.30.
Θα πατησεις ποδι αποψε? Θα γινεις επιτελους ο κυρης του σπιτιου?  :2funny: