Petros123z
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2017
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Το θεμα ειναι να δειτε αν θα εχετε και καθολου λεφτα σε κανενα τριμηνακι..
Αυτο ειναι το θεμα ;)
Αυτο ειναι το θεμα ;)
οταν δεν μενεις στο ιδιο σπιτι, πχ όταν είναι παντρεμενη κάθε άλλο σαν φιδι σου φερεται, ουτε σε δαγκανει ουτε τιποτα.έλα παλικάρι μου έλεος! εγώ θα πήξω, θα τον παίξω και μετά να σου πω εγώ μετά από 20 μέρες? Ε μετά αυτές τις γαμημένες μάρες εγώ και ο καθένας σαν εμένα θα μαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ χωρίς φίδια εεε γκόμενες! Και όλα θα ναι περασμένα ξεχασμένα!
η υγεια πανω απο ολα λιγος καιρος κλειστα τα σπιτακια λογικο ειναι
Και παραπανω θα κλεισουν και θα παμε κατα διαολου στην οικονομια αν δεν δωσετε τη πρεπουσα σοβαροτητα μερικοι μερικοι.Καλα ρε .. ποσο χρονων ειστε μερικοι εδω.
Η υπερβολη στο μεγαλειο της..
Θα κλεισουν ενα 20ημερο τα ρδελα θα τραβατε μαλακια και ολα κομπλε.
Υπαρχει περιπτωση να τα κλεισουν παραπανω ;
Σιγα μην αντέξει η μπανανία χώρα αυτη χωρις τα ρδελα τα μπαρ και τις ταβερνες
Σε 20 μερες θα ειναι ολα ανοιχτα και θα γαμαμε παλι
Ψυχραιμια
ποιος ειπε ότι εχουμε τετοιο δικαίωμα ολοι μας?αναφερόμενος στο δικαίωμα στη γενετήσια πράξη που έχουμε όλοι μας.
απλά παιδιά όχι λαστιχο
με μέτρο η μαλάκια
μην τραβάτε 4-5 την μερα
1 μαλάκια κάθε τρεις-τέσσερις μέρες
Πες μου ότι είπε και το take away να πέσω από το παράθυροΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ: ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ !!
Πες μου ότι είπε και το take away να πέσω από το παράθυρο
Είναι νομίζω η προφητεία νούμερο 126 κάπου στη μέση της σελίδας
τυπε μια χαρά θα δεις τις τσόντες σου!Πολλά κολ. Γκιρλς που έστειλα σήμερα σταμάτησαν θα πάει η μαλακια γονα
Και πολυ καλα εκανανΠολλά κολ. Γκιρλς που έστειλα σήμερα σταμάτησαν θα πάει η μαλακια γονα
Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να συνευρεθώ με όποια θέλω, εκτός κι αν μισθώνει τις υπηρεσίες της.
Αυτή τη στιγμή λοιπόν το κράτος μου στερεί το δικαίωμα της ερωτικής συνεύρεσης με όσες γυναίκες παρέχουν τις υπηρεσίες τους έναντι αμοιβής.
Όσον αφορά την προτροπή σου να βρω μια γκόμενα, όπως σου είπα δεν περνάνε όλα απ' το χέρι μας.