Νέα

2013 Μαζική ηλιακή έκλαμψη αναμένεται από τη NASA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως , θα είχε ενδιαφέρον να ζούσαμε ένα διάστημα με κεριά ... Μόνο η έλλειψη ψυγείου με προβληματίζει ...  

Δεν ειναι τοσο τραγικο. Οπως μαθεις κανεις. Μεχρι την ηλικια των 11 ή 12 δεν ειχαμε ηλεκτρικο στο χωριο μου. Θα μου πεις, αλλες εποχες τοτε, αλλιως μαθημενος ο κοσμος. Και θα συμφωνησω, αλλα ολα συνηθεια ειναι. Σκεψουν οτι υπαρχουν ανθρωποι στον κοσμο που δεν εχουν ποσιμο νερο, οχι Internet και κινητα που εχουμε στη δυση. Παντως εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο. μαλακιες λενε για να τρομοκρατουν τον κοσμο.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Αυτό, δεν είναι απολύτως σωστό......

Έχοντας ένα δορυφορικό πιάτο και δέκτη, μπορείς να λαμβάνεις σήμα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το ίδιο ισχύει και για ραδιοφωνική λήψη στα HF (τηρουμένων των αναλογιών της διάδοσης/propagation).

τι λεσ ρε μαστορα να οθμ??

εισε σοβαροσ ?
αφοθ πληρωνοθμε την ΕΡΤ στο λογαριασμο τησ δεη ειτε εχοθμε τηλεοραση ειτε οχι!οποθ και να μενοθμε ειτε σε πορδελλο ειτε σε στανη !
δεν θα επρεπε να εχοθμε σημα δηλαδησ!
ποθ ειμαστε στο βορειο πολο?
τοση μεγαλη εκταση εχει η ελλαδα και δεν πιανει το σημα?
οχι δεν θα παρω κανενα πιατο οθτε και κατσαρολα!καλιτερα να μην βλεπω τιποτα !
βρε αει οθστ απο δωθε!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
καλό ακούγεται...άμα παίζει EMP, ηλεκτρομαγνητικός παλμός δηλαδή ισχυρός τόσο ώστε να τηγανίσει τα ηλεκτρονικά της εφορίας και όλων των τραπεζών, ας την καλωσορίσουμε την έκλαμψη.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλό ακούγεται...άμα παίζει EMP, ηλεκτρομαγνητικός παλμός δηλαδή ισχυρός τόσο ώστε να τηγανίσει τα ηλεκτρονικά της εφορίας και όλων των τραπεζών, ας την καλωσορίσουμε την έκλαμψη.

Δε νομίζω να γίνει τέτοια φάση.

Αλλά αν οι προβλέψεις είναι σωστές, σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε ότι μεταδίδεται μέσω ραδιοσυχνοτήτων.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Stories

Νέο!