Νέα

2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Έφιππος??
Γιατί ρε?
Τα εισιτήρια τα'χει πάμφθηνα η Turkish airlines..

Ασε βρε προβοκάτορα τα σάπια :tickedoff:

Κοτάμ στρατηγός με Turkish airlines :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έφιππος να παταει κοκκινα χαλία και οι τούρκοι στα γωνατα να τον πεοθυλάζουν

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Συγνώμη που παρεμβαίνω κύριοι, αλλά αυτά περί του γέροντα Παίσιου υποψιάζομαι, ότι είναι μούφες και αρπαχτή κάποιων για να βγάλουν λεφτά, συγγραφείς στυλ Λιακόπουλου ένα πράγμα.

Επειδή διάβασα και κάποια βιβλία, για να έχω άποψη, αυτά που γράφανε μέσα δε νομίζω να τα είπε ένας καλόγερος, έκρινε πολλή και ασύστολα τους πάντες. Απ' ότι ξέρω η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη λέει μη κρήνης για να μη κριθείς και άλλα τέτοια έξυπνα.

Τέλος πάντων είναι πολλή ύποπτα όλα αυτά, ακούω συνέχεια ο Γέροντας είπε αυτό ο Γέροντας είπε το άλλο, κάτσε ρε φίλε, μέσα σε όλα ήταν ο τύπος; Μη τρελαθούμε, κάποιοι κάνουνε αρπαχτή με το όνομα του.

Οπότε κρατάτε μικρό καλάθι, όταν ακούτε για γέροντα Παίσιο.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Κυρ Κοσμά τον Αιτωλό.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…

σε ποια ομως σπανακια αναφερεται... σε αυτα του 2011 η σ αυτα του 2012???  :huh: για το 2010 παντως περασε η εποχη τους, εκτος αν εννοουσε αυτα στο τμημα των κατεψυγμενων... αντε μας μπερδεψε ο γεροντας...  :cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ο Λιακό θα τα έχει κονομίσει τόσο χοντρα με τις παπαρίες που σας λέει και τις πιστευεται

ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛ

ΜΑΛΛΟΝ αυτο θα γινει...ουτε στο στοιχημα δεν το παιζουν :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ,θέλω να προσθέσω όμως οτι και τα ιερά κείμενα της ορθοδοξίας μηλάνε για το 2012 οτι κάτι ιστορικό θα συμβεί και ποιο συγκεκριμένα τον 12 μήνα του 2012.
''Κοντός ψαλμός αλληλούια''
που το διαβασες αυτο ρε φιλε..πουθενα δεν αναγραφεται για 12 μηνα 2012..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Παρασκευη 21 δεκεμβριου 2012.Αυτο που μαλλον θα συμβει ειναι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom