Κανονικά είναι μέρα σκέψης, αυτοκριτικής, και μελαγχολίας.
1)Κάποτε η Ελλάδα (Αθηναίοι-Σπαρτιάτες κτλ) ήταν η εκολαπτόμενη δύναμη και αναχαίτησαν την τότε κραταιά δύναμη (Πέρσες) ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους τότε Ελληνες
2)Η (σχεδόν) ενωμένη Ελλάδα του Αλέξανδρου κατέκτησε σχεδόν όλον τον τότε γνωστό κόσμο, έγινε η αυτοκρατορία ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, Ο Μέγας Αλέξανδος ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ "Μέγας" της παγκόσμιας Ιστορίας, και για πρώτη και ίσως τελευταία φορά, οι κατακτητές ακόμα και σήμερα χαίρουν αγάπης και εκτίμησης από τους λαούς που κατέκτησαν επομένως...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους τότε Ελληνες
3)Το 1821 10-20 ποιοτικοί ονειροπόλοι μαζί με έντιμους γενναίους άντρες της Ελληνικής γης τα βαλαν με την παρηκμασμένη αλλά πάντα ΚΡΑΤΑΙΑ Οθωμανική Αυτοκρατορία και μέσα από αίμα, ρουφιανιές, εμφυλίους έκαναν την Ελλάδα από επαρχία των Οθωμανών ανεξάρτητο κράτος! Επομένως...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ω αφελείς μου και ονειροπόλοι αγωνιστές
4) Το 1940 ένας δικτάτορας είπε κάτι που πολλοί σήμερα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ δεν λένε: Είπε ΟΧΙ στα καπρίτσια και τον επεκτατισμό ξένων. Οι Ελληνες ακούστηκαν ξανά: Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ που αιώνες μετά δείξαμε και πάλι ότι έχουμε κάτι από το αίμα των παλιών
5) Σήμερα 25 Μαρτίου 2021...Η χώρα χρεωμένη για 20+ γενιές, μνημόνια (μόνο εικονικά έχουμε βγει), μέτρα, λητότητα, μισθοί επιβίωσης, όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία ως έθνος πουλημένα/νοικιασμένα, πληρώνουμε ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και πλέον καταθέτουμε ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ όντας πλέον μια τουρισστική επαρχία της ΕΕ. Εγώ σήμερα ΔΕΝ είμαι περίφανος που είμαι Ελληνας, σήμερα νοιώθω ΠΑΟΚΤΖΗΣ σε μια χώρα που πλέον "παίζει" με τσάφες και μετά χάνεται ξανά. Δεν βλέπω λόγο να γιορτάζουμε. Τις καλημέρες μου