Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως για ποτε ο πουστης προλαβαινει και στελνει 100 πμ ... ειναι πολυ γρηγορος , ηταν μαλακια που τον μπαναραν απο την αρχη με το πρωτο του νικ , ανοιγε και ωραια θεματα ...θα καναμε ωραια γλεντια με το Κωστα ..
θα εκανε ωραιο διδυμο με εκεινον τον τυπο που ειχε γραψει την μυθικη κριτικη που πηγε για παρτουζα σε μπουρδελο και καθως γαμουσε του εκανε ποδολαγνειες ο αλλος :grin:
ή ακομα με τον τυπο χυσανθο
που πηγε για παρτουζα και εφαγε 3 χωρις να ριξει κανεναν :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
θα εκανε ωραιο διδυμο με εκεινον τον τυπο που ειχε γραψει την μυθικη κριτικη που πηγε για παρτουζα σε μπουρδελο και καθως γαμουσε του εκανε ποδολαγνειες ο αλλος :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως ο τυπος με την παρτουζα που χαθηκε ? εχεις κανα λινκ να βρω την ιστορια ? την εχω ξεχασει γαμω την τρελα μου

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ρε αλητη σου εχω ζητησει λινκ τοσο καιρο.Κανε κανα κουμαντο.Γουσταρω χυσανθο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως ο τυπος με την παρτουζα που χαθηκε ? εχεις κανα λινκ να βρω την ιστορια ? την εχω ξεχασει γαμω την τρελα μου
τυπε δεν θυμαμαι σε ποιο μπουρδελο εγινε η φαση
ο γλ μου την ειχε στειλει και μενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να οργανωθουμε ρε παιδια.... :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
τυπε δεν θυμαμαι σε ποιο μπουρδελο εγινε η φαση
ο γλ μου την ειχε στειλει και μενα

Αμα ειναι απο το gl την γαμησαμε την βαρκα , δεν προκειται να μου την στειλει ποτε , εχουμε προηγουμενα με τον βοσκο ...

βοσκε τσακω  :2on1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε αλητη σου εχω ζητησει λινκ τοσο καιρο.Κανε κανα κουμαντο.Γουσταρω χυσανθο :grin:
τυπε ο χυσανθος δεν ειχε δικο του θρεντ
ψαξε με την λεξη κλειδι χυσανθος και ολο κατι θα βρεις

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τυπε ο χυσανθος δεν ειχε δικο του θρεντ
ψαξε με την λεξη κλειδι χυσανθος και ολο κατι θα βρεις
μεχρι και γκουγκλαρισμα εχω κανει και ολο μαλακιες βγαζει.Θα το ξαναπροσπαθησω :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

Ρε Απολυτε τι ειναι αυτος εδω που βρηκα στο νημα που εδωσες ?
Σήμερα, Σάββατο όποιο φιλαράκι,str ,γουστάρει μπουρδελότσαρκα  με όλα τα έξοδα πληρωμένα ,ας στείλει μήνυμα.Επαναλαμβάνω ότι είμαι εμφανίσιμος gay.

Μηπως εμπαινε απο τοτε ο Κωστας ? και τοτε ειχε φραγκα και πληρωνε και του συναγωνιστη αλλα εμεινε στην ψαθα και του μειναν μονο τα κουστουμια τωρα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom