Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καλή ιδέα αλλά στο ελλάντα δεν γύνονται τέτοια...
το σύνδρομο της κατοχής (ακα τσατσιλίκη και καύλα με την εξουσία) καλά κρατεί  :dunno:
οχι παντα.Εχουν γινει σκηνικα.Εγω να σου πω την αληθεια στηριζω σχεδον παντα τον ελεγχο.Μονο 2 φορες στραβωσα που μιλαγαν καπως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλή ιδέα αλλά στο ελλάντα δεν γύνονται τέτοια...
το σύνδρομο της κατοχής (ακα τσατσιλίκη και καύλα με την εξουσία) καλά κρατεί  :dunno:
Το μονο συνδρομο που εχει ο ελληνας, ειναι το συνδρομο της οθωμανικης αυτοκρατοριας, που του υποδεικνυει ακομη οτι το κρατος ειναι εχθρος.
Α εχει και αλλο ενα συνδρομο, οτι το κρατος ειναι φιλος οταν τον διοριζει ή τον εξυπηρετει στις λαμογιες του.
Οταν καλειται να τηρησει τη νομιμοτητα, γινεται λουης και επαναστατης.
Αηδια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Μηλιός που αναφερεται στο facebook για "φονο", ποιον υπονοει σαν δολοφονο?
Υποθετω οτι φονος χωρις δολοφονο δεν γινεται.
Ειπαμε, αηδιαστικοι οι συριζαιοι, καπηλοι, εμετικοι, υποκριτες, μικροκομματικοι οσο δεν παιρνει, αλλά καπου δεν υπαρχει ενα οριο? Δεν υπαρχει γι αυτο το κομμα?
Επιθυμει να γινει χειροτερο ακομη και απο το χειροτερο ΠΑΣΟΚ του 1981-1985?
τυπε το γυρνανε σιγα σιγα οτι τον εσπρωξε το ελεγκτης απτο τρολευ γιατι ειχαν βεντετα
κατι τετοια λεγανε στον αντ1

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ο Μηλιός που αναφερεται στο facebook για "φονο", ποιον υπονοει σαν δολοφονο?
Υποθετω οτι φονος χωρις δολοφονο δεν γινεται.
Ειπαμε, αηδιαστικοι οι συριζαιοι, καπηλοι, εμετικοι, υποκριτες, μικροκομματικοι οσο δεν παιρνει, αλλά καπου δεν υπαρχει ενα οριο? Δεν υπαρχει γι αυτο το κομμα?
Επιθυμει να γινει χειροτερο ακομη και απο το χειροτερο ΠΑΣΟΚ του 1981-1985?
ποσους μαζεψε στην συγκεντρωση ρε αλεξ;3 και ο κουκος;ενταξει δεν πιστευω να χαζεψε τοσο ο κοσμος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το μονο συνδρομο που εχει ο ελληνας, ειναι το συνδρομο της οθωμανικης αυτοκρατοριας, που του υποδεικνυει ακομη οτι το κρατος ειναι εχθρος.
Α εχει και αλλο ενα συνδρομο, οτι το κρατος ειναι φιλος οταν τον διοριζει ή τον εξυπηρετει στις λαμογιες του.
Οταν καλειται να τηρησει τη νομιμοτητα, γινεται λουης και επαναστατης.
Αηδια.

δεν διαφωνώ...
φαύλος κύκλος και πολιτικοί και πολίτες.

οχι παντα.Εχουν γινει σκηνικα.Εγω να σου πω την αληθεια στηριζω σχεδον παντα τον ελεγχο.Μονο 2 φορες στραβωσα που μιλαγαν καπως

εμ αυτά το "μίλαγαν κάπως" είναι το θέμα...
λέει πολλά ο τρόπος κάποιου για την νοοτροπία του  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποσους μαζεψε στην συγκεντρωση ρε αλεξ;3 και ο κουκος;ενταξει δεν πιστευω να χαζεψε τοσο ο κοσμος
Δεν με ενδιαφερει ρε τύπε, με ενδιαφερει οτι αυτοι οι ανεγκεφαλοι θελουν να κυβερνησουν.
Και ακομη χειροτερα, καποιοι τους ψηφιζουν.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πακη συνηθως ειναι ευγενικοι και κυριοι.Αυτοι που το παιζουν μαγκες εχουν προβλημα ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν διαφωνώ...
φαύλος κύκλος και πολιτικοί και πολίτες.

εμ αυτά το "μίλαγαν κάπως" είναι το θέμα...
λέει πολλά ο τρόπος κάποιου για την νοοτροπία του  ;)
Εμενα παντως με εχουν σταματησει και αστυνομικοι, και ελεγκτες, δεν μου μιλησε ποτέ κανενας ασχημα. Πρεπει να το εχει μαλλον η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφερει ρε τύπε, με ενδιαφερει οτι αυτοι οι ανεγκεφαλοι θελουν να κυβερνησουν.
Και ακομη χειροτερα, καποιοι τους ψηφιζουν.
οχι πρεπει να σε ενδιαφερει.Αν δεν πηγε κοσμος παει να πει οτι τους γραφει στα αρχιδια του και δεν τρωει κουτοχορτο.Τουλαχιστον οχι οπως παλια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πςςς μυρίζομαι ψωμί για τον συνάδελφο σου τον Κούγια. :sunglasses:
Δεν προκειται να φτασει η υποθεση στο ακροατηριο.
Τι κατηγορητηριο θα φτιαξει ο εισαγγελεας για να τον στειλει?
Οτι φταιει επειδη εκανε νομιμο ελεγχο και ο αλλος ανοιξε την πορτα και σκοτωθηκε?
Που ειναι η ευθυνη του?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εμενα παντως με εχουν σταματησει και αστυνομικοι, και ελεγκτες, δεν μου μιλησε ποτέ κανενας ασχημα. Πρεπει να το εχει μαλλον η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες.
Εγώ πάντως μια φορά κουτούλησα αστυνομικό και σκέφτομαι από μέσα μου: ''ωχ τώρα θα βγάλει το όπλο και θα με καθαρίσει'',του λέω με βλέμμα χεσμένο: ''συυυγγνώμη'' και μου λέει: ''ντάξει ρε φιλαράκι δεν πειράζει δεν έγινε και τίποτα''.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πακη συνηθως ειναι ευγενικοι και κυριοι.Αυτοι που το παιζουν μαγκες εχουν προβλημα ;)

ναι υπάρχουν και νορμαλ...

μπα η κούτρα μου ότι έχει δει από μπάτους και δημόσιους υπαλλήλους κατεβάζει μόνο...
από την άλλη η δικιά σου έχει κάνει εχθρό την αλήθεια.
μαγκιά σου..αφού είσαι οκ με αυτό  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ πάντως μια φορά κουτούλησα αστυνομικό και σκέφτομαι από μέσα μου: ''ωχ τώρα θα βγάλει το όπλο και θα με καθαρίσει'',του λέω με βλέμμα χεσμένο: ''συυυγγνώμη'' και μου λέει: ''ντάξει ρε φιλαράκι δεν πειράζει δεν έχει και τίποτα''.
Ποσο χαζουλης πρεπει να ησουνα, για να πιστευεις οτι θα σε μπαγλαρωσουνε επειδη κουτουλησες κατα λαθος εναν αστυνομικο?
Και ποσο σε ειχανε εμποτισει με νοοτροπιες περασμενης 50ετιας?
Θυμισε μου τι πμ θελεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι πρεπει να σε ενδιαφερει.Αν δεν πηγε κοσμος παει να πει οτι τους γραφει στα αρχιδια του και δεν τρωει κουτοχορτο.Τουλαχιστον οχι οπως παλια
αφου ειχε βεντετα λενε ρε τυπε
τον βρηκε στο τρολευ και του ειπε εσυ μου γλυτωσες περυσι αλλα φετος δεν μου γλυτωνεις
τον εδειρε κιολας γιατι ειχε σκισμενα ρουχα
αλλα αν ηταν ετσι δεν θα τον προφυλακιζανε σημερα?
γιατι τον αφησαν να φυγει :think:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ποσο χαζουλης πρεπει να ησουνα, για να πιστευεις οτι θα σε μπαγλαρωσουνε επειδη κουτουλησες κατα λαθος εναν αστυνομικο?
Θυμισε μου τι πμ θελεις.
Κοιτά εγώ πριν 1-2 χρόνια πίστευα ότι οι αστυνομικοί είναι κάτι σαν ντεσπεράντος...λόγω προκαταλήψεων.

Για τον πράσινο συνδικαλισμό στα λεωφορεία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι υπάρχουν και νορμαλ...

μπα η κούτρα μου ότι έχει δει από μπάτους και δημόσιους υπαλλήλους κατεβάζει μόνο...
από την άλλη η δικιά σου έχει κάνει εχθρό την αλήθεια.
μαγκιά σου..αφού είσαι οκ με αυτό  ;)
Δεν αναφερομουν ειδικα σε σενα, γενικως μιλουσα.
Αλλά αν θεωρεις οτι σε αφορα, οκ απο μενα.
Τωρα πώς γινεται να ειμαι εχθρος της αληθειας, οταν ειμαι ολη μερα μεσα στον κοσμο, στα δικαστηρια και στα προβληματα του...ειναι ενα θεμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θυμισε μου τι πμ θελεις.
χουντικο συνδρομο τυπε
δεν φταιει αυτος
το πασοκ φταιει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom