Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπόν

ελεγκτές δεν γουστάρουμε γιατί δεν είναι ευγενικοί...
δεν μας αρέσει να μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα γιατί θα καθυστερούμε..
οι μπάρες και τα τουρνικέ είναι επικίνδυνα

αποφάσιστε....
εγω νομιζω ειμαστε ιδανικη χωρα για δωρεαν συγκοινωνιες.....
http://[URL unfurl="true"]www.snegidhi.com/images/funny/Funny_Bus.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.coverslike.com/thumbs/funny_bus-t2.jpg
images

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να την τινάξουμε την μπάγκα στον αέρα,δημόσια και δωρεάν ΟΛΑ!!!!

Κανένας να μην πληρώνει φόρους για τίποτα.......κανένας να μην πληρώνει για φως,νερό και τηλέφωνο!!!!!

Εμπρός για αναρχία!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Κατσε κατω ρε.

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Ε με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά αν ειναι να κανεις τα ταξιδια του γκιουλλιβερ για μια γαμωσυνεντευξη, ε παει στο διαολο, πληρωσε και 1,40. Δεν γαμηθηκε ο Διας. Ελεος.

Ρε φιλαρακο εγω δεν ειπα να μπαινεις στα λεωφορεια χωρις να κοβεις εισιτηρια ..
Μην μπερδευομαστε..
Απλα στο διευκρινησα για να προσεχουμε τι λεμε (ποδηλατακι π.χ.)

Πληροφοριακα εχω παρει σε οτοστοπ ενα τυπακο που το ειχε κοψει ποδαρατος απο Κορωπι μεχρι τη Λουτσα για να κοιταξει για δουλεια ως οικοδομος...
Με δακρυα στα ματια μου ειπε "δεν εχω λεφτα για εισιτηριο" .... Πριν προλαβουν οι καλοθελητες Ελληνας και 45αρης

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
αυτο ελα να μου το ξαναπεις σε κανα δυο χρονακια που θα ειναι οι ελλεηνιδες στα μπουρδελα της ευρωπης ;)

Δώσε βάση σεναριούμπα τύπε, έχει ώς εξείς: Μάς παίρνει όλη τήν περιουσία τελικά ό καπιταλισμός, τά παίρνουμε κρανίο, αριστερά ανύπαρκτη, βγαίνει ΧΑ, μάς κλάνει ή ΕΕ καί τελικά πάμε Ρωσικό μπλόκ. Καί γαμώ; Παγωτό θά μείνουν οί KKEδες. Τόση φασαρία τότε καί τελικά τά κάνανε μόνοι τους οί αντίπαλοι θά λένε. :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δώσε βάση σεναριούμπα τύπε, έχει ώς εξείς: Μάς παίρνει όλη τήν περιουσία τελικά ό καπιταλισμός, τά παίρνουμε κρανίο, αριστερά ανύπαρκτη, βγαίνει ΧΑ, μάς κλάνει ή ΕΕ καί τελικά πάμε Ρωσικό μπλόκ. Καί γαμώ; Παγωτό θά μείνουν οί KKEδες. Τόση φασαρία τότε καί τελικά τά κάνανε μόνοι τους οί αντίπαλοι θά λένε. :2funny:
Mε την διαφορά που από το 89-92 που τίναξε πέταλα ο υπαρκτός δεν υπάρχει πια Ρώσικο ή ανατολικό/κομμουνιστικό μπλοκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
images

χρυση αυγη τυπε και ολα θα ειναι τζαμπα....να κανει και κοινωνικο εργο το στρατευμα

τι μου θύμισες τώρα... τις μεγάλες απεργίες των σταμουλοκολλάδων το 1992 .. τότε που ο Μητσοτάκης (καλή του ώρα) είχε κλείσει την ΕΑΣ και είχε κάνει τις ΣΕΠ (ιδιωτικές εταιρείες με παραχώρηση των λεωφορείων στους εργαζομένους)....

το τι καβάλα σε ΡΕΟ και σε ΣΤΑΓΕΡ είχε πέσει δεν λέγεται ...

και ήρθε το 93 ο σκατά στον λάκκο του και το πρώτο πράμα που έκανε ήταν να ξανακάνει τις συγκοινωνίες κρατικές γαμώ το σπίτι του..
χωρια το τι μας έχουν κοστισει τόσα χρόνια πλερώσαμε και ένα σκασμό λεφτά στους μετόχους των ΣΕΠ κατόπιν αποφάσεως του Ευρωπαικού Δικαστηριου (αν θυμάμαι καλώς γύρω στα 35 δις της εποχής ήταν)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ως Ρωσική σφαίρα επιρροής πλέον μόνο εννοείτε τύπε.
Δεν υπάρχει αυτό,η Ρωσία είναι αφεντικό μόνο στην χώρα της πλέον,ας το παίζει τσαμπουκάς ο Πούτιν.

Και φυσικά αυτό το σκηνικό δεν έχει καμιά σχέση με κομμουνισμό πλέον........όποτε άκυρο αυτό που είπες πως την επιθυμία των κομμουνιστών να ανήκομε στην ανατολή θα την πραγματοποιήσει τελικά η Χ.Α.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι μου θύμισες τώρα... τις μεγάλες απεργίες των σταμουλοκολλάδων το 1992 .. τότε που ο Μητσοτάκης (καλή του ώρα) είχε κλείσει την ΕΑΣ και είχε κάνει τις ΣΕΠ (ιδιωτικές εταιρείες με παραχώρηση των λεωφορείων στους εργαζομένους)....

και ήρθε το 93 ο σκατά στον λάκκο του και το πρώτο πράμα που έκανε ήταν να ξανακάνει τις συγκοινωνίες κρατικές γαμώ το σπίτι του..
χωρια το τι μας έχουν κοστισει τόσα χρόνια πλερώσαμε και ένα σκασμό λεφτά στους μετόχους των ΣΕΠ κατόπιν αποφάσεως του Ευρωπαικού Δικαστηριου (αν θυμάμαι καλώς γύρω στα 35 δις της εποχής ήταν)
Kαι η κολοσσιαια υπερασπιστικη γραμμη του Ελληνικου Δημοσιου ηταν του στυλ "Οι ιδιοι φταινε που ζημιωθηκαν. Γιατι πηγαν να παρουν λεωφορειο, αφου το ΠΑΣΟΚ ειχε υποσχεθει οτι μολις επιστρεψει στην εξουσια θα τους τα παρει πισω"?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει αυτό,η Ρωσία είναι αφεντικό μόνο στην χώρα της πλέον,ας το παίζει τσαμπουκάς ο Πούτιν.

Και φυσικά αυτό το σκηνικό δεν έχει καμιά σχέση με κομμουνισμό πλέον........όποτε άκυρο αυτό που είπες πως την επιθυμία των κομμουνιστών να ανήκομε στην ανατολή θα την πραγματοποιήσει τελικά η Χ.Α.
Άσε που και εμείς και οι Κύπριοι όλο τους περιμένουμε κι όλο στο δρόμο είναι. Μόνο ΕΕ και ΗΠΑ υπάρχουν. Όλοι οι άλλοι ΓΤΠ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

οι σταμουλοκολλαδες του τοτε, ειναι οι βολταιροι του σημερα  ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Άσε που και εμείς και οι Κύπριοι όλο τους περιμένουμε κι όλο στο δρόμο είναι. Μόνο ΕΕ και ΗΠΑ υπάρχουν. Όλοι οι άλλοι ΓΤΠ.
Ούτε Ε.Ε. υπάρχει,Γερμανία υπάρχει,όλοι οι άλλοι στην οργάνωση λακέδες είναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kαι η κολοσσιαια υπερασπιστικη γραμμη του Ελληνικου Δημοσιου ηταν του στυλ "Οι ιδιοι φταινε που ζημιωθηκαν. Γιατι πηγαν να παρουν λεωφορειο, αφου το ΠΑΣΟΚ ειχε υποσχεθει οτι μολις επιστρεψει στην εξουσια θα τους τα παρει πισω"?

ακόμη θυμαμαι το σύνθημα των σταμουλοκολλάδων
"Οποιος πάρει λεωφορείο θα τον πάνε με φορείο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom