Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Στις μύτες να ψηλώσει, το άτιμο..
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/others/val5.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/others/val2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ανετα θα μπορουσε να ειναι η κορη του Μαρκου Λεζε...!
Για όσους δεν κατάλαβαν στο 00:10 είναι το Χρυσάκι Γατάκι
Μετά το γούστο σου έγινε κακή και η όραση σου γύναιο;Για όσους δεν κατάλαβαν στο 00:10 είναι το Χρυσάκι Γατάκι
Εκείνος ήταν όμορφος τύπε :-ανετα θα μπορουσε να ειναι η κορη του Μαρκου Λεζε...!
Τύπε αυτό είναι το γατάκι;Μετά το γούστο σου έγινε κακή και η όραση σου γύναιο;
Η Λολίτα είναι αυτή.
Το Γατάκι δεν συμμετέχει στην ταινία. Παρουσιάζει μόνο το λάγνο κορμάκι του στο περιοδικό για να εκτοξεύσει τις πωλήσεις στα ύψη.
Μετά το γούστο σου έγινε κακή και η όραση σου γύναιο;
Η Λολίτα είναι αυτή.
Το Γατάκι δεν συμμετέχει στην ταινία. Παρουσιάζει μόνο το λάγνο κορμάκι του στο περιοδικό για να εκτοξεύσει τις πωλήσεις στα ύψη.
Νταξει τύπε.Τώρα ήσυχος μπορώ να πάω για ύπνο.Όχι ρε τύπε τρελός είσαι;
Κάθεσαι κι ακούς τα σούργελα εδώ μέσα;
Αυτό είναι το Γατάκι!
Πάλι στη μάπα τα πήρες και μπήκανε στα μάτια σου;Ακου φωνή, δες κραγιόν , φακό επαφής κ τέλος παρατήρησε το χειλάκι που έχει ξεχειλώσει απ τα πολλά τσιμπούκια
Αν κάνω λάθος θα το δούμε αύριο
Δεν χρειάζεται να πιει το Γατάκι για να μας φτιάξει, ποταπή*Θέλω να μυρίσω τα αρχίδια σου λέει ή είμαι πιωμένη ?
Τι ήσυχος τύπε; Εγώ με το που είδα πάλι αυτήν την κωλάρα, κοντεύω να πάθω αναιμία από τις πολλές καύλεςΝταξει τύπε.Τώρα ήσυχος μπορώ να πάω για ύπνο.
Για να 'ναι φίλος σου μωρή λες να στέκει καλά στα μυαλά του;Ναι πω επίσης ότι φίλος μου που γνωρίζει την Χρύσα λέει ότι είναι βρωμιάρα , μπάζο και κυκλοφορεί όλη την ωρα με έξω τον κώλο ... επίσης ότι βάζει ένα κιλό λάδι κάθε φορά για να φαίνεται ωραίος ο κώλος της
Πάλι στη μάπα τα πήρες και μπήκανε στα μάτια σου;
Η Ρόζα είναι μωρή στο 10"
Δεν χρειάζεται να πιει το Γατάκι για να μας φτιάξει, ποταπή
Τι ήσυχος τύπε; Εγώ με το που είδα πάλι αυτήν την κωλάρα, κοντεύω να πάθω αναιμία από τις πολλές καύλες
Για να 'ναι φίλος σου μωρή λες να στέκει καλά στα μυαλά του;
Δεν φτάνει που δεν ξέρεις τι λες, τώρα δεν ξέρεις ούτε τι βλέπεις
Απίστευτο .... θα μπορούσε πάντως να είναι άνετα το γατί ....
Και πιανού τ' αρχίδια θέλεις να μυρίσεις τότε;Χόι χόι ... εγώ βρε ούφο είμαι πιωμένη
Δεν την ενδιαφέρει η καριέρα τύπε. Καθαρά για την τέρψη των συνανθρώπων της νοιάζεται γι' αυτό δεν δίνει το πραγματικό της όνομα, όπως και ο Αρκάςαηδια και ντροπη,αυτη η χρυσακι γατακι μαιμουδακι γιατι δεν μας λεει το πραγματικο της ονομα?θα κανει "καριερα" με το ονομα γατακι,θεωρει τον εαυτο της οτι ειναι κατι,γιατι εχει 5-6 προφιλ με 5,000 φιλους,απο διαφορα κοροιδα κια λιγουρια που δεν εχουν δει γυναικα στην ζωη τους,γιαυτο μας το παιζουν κατι οι ελλεινιδες γιατι τους δωσαμε θαρρος