You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1970 έως σήμερα… Ποιά θεωρείτε κορυφαία μουσική μπάντα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 229
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
καθαρα προσωπικη αποψη!μπορει για πολλους οι slayer η' οι maiden να εινα καλυτεροι αλλα δε νομιζω πως υπαρχει αλλο γκρουπ τουλαχιστο μετα το 80 που να εσπρωξε τοσο κοσμο στη μουσκικη αυτηΣίγουρα είναι οι αγαπημένοι σου.... Γιατι όμως oi Metallica όπως λες, είναι μακράν μπροστά ?
Γιατί πιστευεις πως αυτοί, είναι η κορυφαία μπάντα ....?
καθαρα προσωπικη αποψη!μπορει για πολλους οι slayer η' οι maiden να εινα καλυτεροι αλλα δε νομιζω πως υπαρχει αλλο γκρουπ τουλαχιστο μετα το 80 που να εσπρωξε τοσο κοσμο στη μουσκικη αυτη
ναι κ αυτό είναι οι MAIDEN
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Iron maiden
As one of the most successful heavy metal bands to date, Iron Maiden has sold over 75 million records under EMI Rec label and total over 100 million records worldwide.
14 albums
Metallica
The band has sold an estimated 100 million records worldwide as of the release of their latest album, Death Magnetic
9 albums
το παραπάνω τα λέει όλα
As one of the most successful heavy metal bands to date, Iron Maiden has sold over 75 million records under EMI Rec label and total over 100 million records worldwide.
14 albums
Metallica
The band has sold an estimated 100 million records worldwide as of the release of their latest album, Death Magnetic
9 albums
το παραπάνω τα λέει όλα
τους metallica εννοείναι κ αυτό είναι οι MAIDEN
Iron maiden
14 albums
Metallica
9 albums
το παραπάνω τα λέει όλα
τους metallica εννοεί
αλήθεια? δεν το χα καταλάβει..
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
αποψη σου...η δικη μου ειναι διαφορετικη και ελπιζω να μου το επιτρεπεις!δεν προσπαθω να ακυρωσω καποιον,τι μου αρεσει λεωναι κ αυτό είναι οι MAIDEN
Iron maiden
14 albums
Metallica
9 albums
το παραπάνω τα λέει όλα
τους metallica εννοεί
δεν αντιλεγω φιλος αλλα παω στοιχημα οτι οι beatles ή οι stones εχουν πουλησει πολυ περισσοτερους δισκους και απο τους metallica και απο τους maiden μαζι, σημαινει οτι ηταν και καλυτερες μπαντες?
για καποιους μπορει για καποιους αλλους οχι ;)
Ρε παιδιά... Απορίας άξιον... Εφόσον το θέμα ζητά συγκροτήματα από το 1970 κι έπειτα, γιατί η πλειοψηφία παραθέτετε συγκροτήματα που ιδρύθηκαν προ 1970; Pink Floyd 1964, Deep Purple 1968, Led Zeppelin 1968, Rolling Stones 1962 κλπ... Αν ήταν θα ζητούσε συγκροτήματα από το 1960 και μετά.
Προσωπικά επιλέγω Queen και ακριβώς μετά ΑC/DC και Kiss.
Προσωπικά επιλέγω Queen και ακριβώς μετά ΑC/DC και Kiss.
αποψη σου...η δικη μου ειναι διαφορετικη και ελπιζω να μου το επιτρεπεις!δεν προσπαθω να ακυρωσω καποιον,τι μου αρεσει λεω
Δεν είπα οτι στο απαγορεύω απλά είπα οτι οι Maiden ήταν αυτοί που επηρρέασαν συγκροτήματα μεταγενέστερα τους να ασχοληθούν με το metal.K οι Μetallica δεν λέω όχι αλλά κατά κύριο λόγο οι Maiden
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για όποιον ξέρει το backround των 2 bands (metallica, maiden) θα πρέπει να ξέρει και από ποιο σημείο ξεκίνησε η κάθε μπάντα.
τα μέλη των maiden ¨ηταν κατά κάποιο τρόπο ήδη γνωστά στο κοινό με άλλες μπάντες που είχανε παίξει πριν ξεκινήσουν οπότε δεν ξεκίνησαν τελείως από τον 0.
από την άλλη πλευρά οι metallica δεν είχαν ούτε λεφτά για τις μετακινήσεις τους , γι' αυτό έβαλαν τον mc gonvey σαν μπασσίστα επειδή είχε αυτοκίνητο, ενώ σε πάρα πολύ λίγα χρόνια ξεκίνησαν μόνοι τους συναυλίες, χωρίς να είναι opening act κανενός άλλου συγκροτήματος.
σαφώς και οι beatles είναι καλύτεροι γιατί είναι πλέον all-time-classic, δεν σταματάνε να πουλάνε ακόμα και σήμερα(ο michael jackson είχε τα δικαιώματα των δίσκων τους)
έχουν μεγαλύτερο κοινό και πολλά άλλα.
σίγουρα ένα καλό κριτήριο είναι το πλήθος των άλμπουμ που πουλάει ο κάθε ένας, αλλά πρέπει να πάρουμε υπόψιν μας και ποιο είναι το κοινό που απευθύνεται.
τα μέλη των maiden ¨ηταν κατά κάποιο τρόπο ήδη γνωστά στο κοινό με άλλες μπάντες που είχανε παίξει πριν ξεκινήσουν οπότε δεν ξεκίνησαν τελείως από τον 0.
από την άλλη πλευρά οι metallica δεν είχαν ούτε λεφτά για τις μετακινήσεις τους , γι' αυτό έβαλαν τον mc gonvey σαν μπασσίστα επειδή είχε αυτοκίνητο, ενώ σε πάρα πολύ λίγα χρόνια ξεκίνησαν μόνοι τους συναυλίες, χωρίς να είναι opening act κανενός άλλου συγκροτήματος.
εβαλα 2 μπάντες που παίζουν μέταλ και έχουν εξίσου περιορισμένο κοινό.δεν αντιλεγω φιλος αλλα παω στοιχημα οτι οι beatles ή οι stones εχουν πουλησει πολυ περισσοτερους δισκους και απο τους metallica και απο τους maiden μαζι, σημαινει οτι ηταν και καλυτερες μπαντες?
για καποιους μπορει για καποιους αλλους οχι ;)
σαφώς και οι beatles είναι καλύτεροι γιατί είναι πλέον all-time-classic, δεν σταματάνε να πουλάνε ακόμα και σήμερα(ο michael jackson είχε τα δικαιώματα των δίσκων τους)
έχουν μεγαλύτερο κοινό και πολλά άλλα.
σίγουρα ένα καλό κριτήριο είναι το πλήθος των άλμπουμ που πουλάει ο κάθε ένας, αλλά πρέπει να πάρουμε υπόψιν μας και ποιο είναι το κοινό που απευθύνεται.
για όποιον ξέρει το backround των 2 bands (metallica, maiden) θα πρέπει να ξέρει και από ποιο σημείο ξεκίνησε η κάθε μπάντα.
φίλε άστο εκτίθεσαι μ αυτά που λες.Άμα δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μην το λες.Ακόμα κ όταν είχαν πρωτοσχηματιστεί οι MAIDEN έπαιζαν σε τοπικές pub τι ήταν ήδη γνωστοί μου λες...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
από ελληνικά νομίζω είναι ευκολάκι:ΤΡΥΠΕΣ μελωδία,στίχοι-ποίηση,διάρκεια στο χρόνο,διαχρονικότητα.
από ξένα,δύσκολα τα πράγματα,λίγο πριν τη δεκαετία του ΄70 beatles και rolling stones
μετά αρχίζουν τα δύσκολα
στο punk πρωτοπόροι sex pistols,clash,ramones
στο μέταλ black sabbath, iron maiden
στο ροκ pink floyd,led zeppelin
από ξένα,δύσκολα τα πράγματα,λίγο πριν τη δεκαετία του ΄70 beatles και rolling stones
μετά αρχίζουν τα δύσκολα
από ελληνικά νομίζω είναι ευκολάκι:ΤΡΥΠΕΣ μελωδία,στίχοι-ποίηση,διάρκεια στο χρόνο,διαχρονικότητα.
μετά αρχίζουν τα δύσκολα
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, "μετά 1970" συγκροτήματα είναι μόνο οι pistols, οι ramones και οι maiden...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλά κατούρα και λίγο.φίλε άστο εκτίθεσαι μ αυτά που λες.Άμα δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μην το λες.Ακόμα κ όταν είχαν πρωτοσχηματιστεί οι MAIDEN έπαιζαν σε τοπικές pub τι ήταν ήδη γνωστοί μου λες...
ο harris ήταν ήδη από το '71 σε μπάντα πριν φτιάξει τους maiden to '75.
σε 4 χρόνια οι metallica είχανε ride the lightning, kill 'em all, master of puppets και σχεδόν το ...and justice for all.
και μίλα καλύτερα για αυτούς που σε έμαθαν τι σημαίνει thrash, γιατί δε σε παίρνει.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
αυτοι που επηρρεασαν μεταγεννεστερα γκρουπ ηταν οι sabbath!εγω ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ωθησαν πιο πολυ κοσμο στο να ακουσει μεταλΔεν είπα οτι στο απαγορεύω απλά είπα οτι οι Maiden ήταν αυτοί που επηρρέασαν συγκροτήματα μεταγενέστερα τους να ασχοληθούν με το metal.K οι Μetallica δεν λέω όχι αλλά κατά κύριο λόγο οι Maiden
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ώθησαν περισσότερο κόσμο να ακούσει μέταλ,αυτοι που επηρρεασαν μεταγεννεστερα γκρουπ ηταν οι sabbath!εγω ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ωθησαν πιο πολυ κοσμο στο να ακουσει μεταλ
περισσότερο και από αυτούς που άκουσαν μέταλ 1η φορά με το black album;
υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει το unforgiven ή το nothing else matters
έλα τώρα μην κοροιδευόμαστε, έχουν πάθει τόσες πολλές διασκευές αυτά τα τραγούδια, από όργανα συμφνικής, χιπ χοπ, freestyle, μέχρι και hardstyle.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
εκτός από τους beatles και τους stones που το τόνισα κι εγώ ότι αναφέρομαι πριν τη δεκαετία του '70Χωρίς ίχνος ειρωνίας, "μετά 1970" συγκροτήματα είναι μόνο οι pistols, οι ramones και οι maiden...
συγκαταλέγω και τους zeppelin σ'αυτή διότι ιδρύθηκαν το 1968 οπότε ουσιαστικά για μετά το '70 μετράνε,δεν συγκαταλέγονται στα '60ς
επίσης το ίδιο ισχύει και για τους black sabbath που επίσης ιδρύθηκαν το 1968 οπότε δε συγκαταλέγονται στα '60ς κι αυτοί.
επίσης και οι clash που γράφω ιδρύθηκαν το 1976
οπότε σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έδωσαν έργο κυρίως μετά το '70 οπότε είναι οκ το ποστ μου!
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
για το ιδιο γκρουπ μιλαμε!ώθησαν περισσότερο κόσμο να ακούσει μέταλ,
περισσότερο και από αυτούς που άκουσαν μέταλ 1η φορά με το black album;
υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει το unforgiven ή το nothing else matters
έλα τώρα μην κοροιδευόμαστε, έχουν πάθει τόσες πολλές διασκευές αυτά τα τραγούδια, από όργανα συμφνικής, χιπ χοπ, freestyle, μέχρι και hardstyle.
εκτός από τους beatles και τους stones που το τόνισα κι εγώ ότι αναφέρομαι πριν τη δεκαετία του '70
συγκαταλέγω και τους zeppelin σ'αυτή διότι ιδρύθηκαν το 1968 οπότε ουσιαστικά για μετά το '70 μετράνε,δεν συγκαταλέγονται στα '60ς
επίσης το ίδιο ισχύει και για τους black sabbath που επίσης ιδρύθηκαν το 1968 οπότε δε συγκαταλέγονται στα '60ς κι αυτοί.
επίσης και οι clash που γράφω ιδρύθηκαν το 1976
οπότε σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έδωσαν έργο κυρίως μετά το '70 οπότε είναι οκ το ποστ μου!
Απ' αυτούς που ανέφερες όλοι έβγαλαν τους δίσκους - ορόσημα στα 70's, εκτός απ'τους Sabbath, που θα συμφωνήσω... Τέλοσπαντων! ;)