Νέα

1970 έως σήμερα… Ποιά θεωρείτε κορυφαία μουσική μπάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Yπάρχει αντιπαράθεση ....?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Σίγουρα είναι οι αγαπημένοι σου.... Γιατι όμως oi Metallica όπως λες, είναι μακράν μπροστά ?
Γιατί πιστευεις πως αυτοί, είναι η κορυφαία μπάντα ....?
καθαρα προσωπικη αποψη!μπορει για πολλους οι slayer η' οι maiden να εινα καλυτεροι αλλα δε νομιζω πως υπαρχει αλλο γκρουπ τουλαχιστο μετα το 80 που να εσπρωξε τοσο κοσμο στη μουσκικη αυτη

soumousou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καθαρα προσωπικη αποψη!μπορει για πολλους οι slayer η' οι maiden να εινα καλυτεροι αλλα δε νομιζω πως υπαρχει αλλο γκρουπ τουλαχιστο μετα το 80 που να εσπρωξε τοσο κοσμο στη μουσκικη αυτη

ναι κ αυτό είναι οι MAIDEN

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Iron maiden
As one of the most successful heavy metal bands to date, Iron Maiden has sold over 75 million records under EMI Rec label and total over 100 million records worldwide.
14 albums

Metallica
The band has sold an estimated 100 million records worldwide as of the release of their latest album, Death Magnetic
9 albums

το παραπάνω τα λέει όλα

ναι κ αυτό είναι οι MAIDEN
τους metallica εννοεί

soumousou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Iron maiden
As one of the most successful heavy metal bands to date, Iron Maiden has sold over 75 million records under EMI Rec label and total over 100 million records worldwide.
14 albums

Metallica
The band has sold an estimated 100 million records worldwide as of the release of their latest album, Death Magnetic
9 albums

το παραπάνω τα λέει όλα
τους metallica εννοεί

αλήθεια? δεν το χα καταλάβει.. :headbang:

securitas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Iron maiden
14 albums

Metallica
9 albums

το παραπάνω τα λέει όλα
τους metallica εννοεί

δεν αντιλεγω φιλος αλλα παω στοιχημα οτι οι beatles ή οι stones εχουν πουλησει πολυ περισσοτερους δισκους και απο τους metallica και απο τους maiden μαζι, σημαινει οτι ηταν και καλυτερες μπαντες?
για καποιους μπορει για καποιους αλλους οχι ;)

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά... Απορίας άξιον... Εφόσον το θέμα ζητά συγκροτήματα από το 1970 κι έπειτα, γιατί η πλειοψηφία παραθέτετε συγκροτήματα που ιδρύθηκαν προ 1970; Pink Floyd 1964, Deep Purple 1968, Led Zeppelin 1968, Rolling Stones 1962 κλπ... Αν ήταν θα ζητούσε συγκροτήματα από το 1960 και μετά.

Προσωπικά επιλέγω Queen και ακριβώς μετά ΑC/DC και Kiss.

soumousou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αποψη σου...η δικη μου ειναι διαφορετικη και ελπιζω να μου το επιτρεπεις!δεν προσπαθω να ακυρωσω καποιον,τι μου αρεσει λεω

Δεν είπα οτι στο απαγορεύω απλά είπα οτι οι Maiden ήταν αυτοί που επηρρέασαν συγκροτήματα μεταγενέστερα τους να ασχοληθούν με το metal.K οι Μetallica δεν λέω όχι αλλά κατά κύριο λόγο οι Maiden

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για όποιον ξέρει το backround των 2 bands (metallica, maiden) θα πρέπει να ξέρει και από ποιο σημείο ξεκίνησε η κάθε μπάντα.
τα μέλη των maiden ¨ηταν κατά κάποιο τρόπο ήδη γνωστά στο κοινό με άλλες μπάντες που είχανε παίξει πριν ξεκινήσουν οπότε δεν ξεκίνησαν τελείως από τον 0.
από την άλλη πλευρά οι metallica δεν είχαν ούτε λεφτά για τις μετακινήσεις τους , γι' αυτό έβαλαν τον mc gonvey σαν μπασσίστα επειδή είχε αυτοκίνητο, ενώ σε πάρα πολύ λίγα χρόνια ξεκίνησαν μόνοι τους συναυλίες, χωρίς να είναι opening act κανενός άλλου συγκροτήματος.

δεν αντιλεγω φιλος αλλα παω στοιχημα οτι οι beatles ή οι stones εχουν πουλησει πολυ περισσοτερους δισκους και απο τους metallica και απο τους maiden μαζι, σημαινει οτι ηταν και καλυτερες μπαντες?
για καποιους μπορει για καποιους αλλους οχι ;)
εβαλα 2 μπάντες που παίζουν μέταλ και έχουν εξίσου περιορισμένο κοινό.

σαφώς και οι beatles είναι καλύτεροι γιατί είναι πλέον all-time-classic, δεν σταματάνε να πουλάνε ακόμα και σήμερα(ο michael jackson είχε τα δικαιώματα των δίσκων τους)
έχουν μεγαλύτερο κοινό και πολλά άλλα.

σίγουρα ένα καλό κριτήριο είναι το πλήθος των άλμπουμ που πουλάει ο κάθε ένας, αλλά πρέπει να πάρουμε υπόψιν μας και ποιο είναι το κοινό που απευθύνεται.

soumousou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
για όποιον ξέρει το backround των 2 bands (metallica, maiden) θα πρέπει να ξέρει και από ποιο σημείο ξεκίνησε η κάθε μπάντα.
τα μέλη των maiden ¨ηταν κατά κάποιο τρόπο ήδη γνωστά στο κοινό με άλλες μπάντες που είχανε παίξει πριν ξεκινήσουν οπότε δεν ξεκίνησαν τελείως από τον 0.

φίλε άστο εκτίθεσαι μ αυτά που λες.Άμα δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μην το λες.Ακόμα κ όταν είχαν πρωτοσχηματιστεί οι MAIDEN έπαιζαν σε τοπικές pub τι ήταν ήδη γνωστοί μου λες...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
από ελληνικά νομίζω είναι ευκολάκι:ΤΡΥΠΕΣ μελωδία,στίχοι-ποίηση,διάρκεια στο χρόνο,διαχρονικότητα.

από ξένα,δύσκολα τα πράγματα,λίγο πριν τη δεκαετία του ΄70 beatles και rolling stones

μετά αρχίζουν τα δύσκολα

στο punk πρωτοπόροι sex pistols,clash,ramones

στο μέταλ black sabbath, iron maiden

στο ροκ pink floyd,led zeppelin

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
από ελληνικά νομίζω είναι ευκολάκι:ΤΡΥΠΕΣ μελωδία,στίχοι-ποίηση,διάρκεια στο χρόνο,διαχρονικότητα.

από ξένα,δύσκολα τα πράγματα,λίγο πριν τη δεκαετία του ΄70 beatles και rolling stones

μετά αρχίζουν τα δύσκολα

στο punk πρωτοπόροι sex pistols,clash,ramones

στο μέταλ black sabbath, iron maiden

στο ροκ pink floyd,led zeppelin

Χωρίς ίχνος ειρωνίας, "μετά 1970" συγκροτήματα είναι μόνο οι pistols, οι ramones και οι maiden...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φίλε άστο εκτίθεσαι μ αυτά που λες.Άμα δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μην το λες.Ακόμα κ όταν είχαν πρωτοσχηματιστεί οι MAIDEN έπαιζαν σε τοπικές pub τι ήταν ήδη γνωστοί μου λες...
καλά κατούρα και λίγο.
ο harris ήταν ήδη από το '71 σε μπάντα πριν φτιάξει τους maiden to '75.
σε 4 χρόνια οι metallica είχανε ride the lightning, kill 'em all, master of puppets και σχεδόν το ...and justice for all.

και μίλα καλύτερα για αυτούς που σε έμαθαν τι σημαίνει thrash, γιατί δε σε παίρνει.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν είπα οτι στο απαγορεύω απλά είπα οτι οι Maiden ήταν αυτοί που επηρρέασαν συγκροτήματα μεταγενέστερα τους να ασχοληθούν με το metal.K οι Μetallica δεν λέω όχι αλλά κατά κύριο λόγο οι Maiden
αυτοι που επηρρεασαν μεταγεννεστερα γκρουπ ηταν οι sabbath!εγω ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ωθησαν πιο πολυ κοσμο στο να ακουσει μεταλ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτοι που επηρρεασαν μεταγεννεστερα γκρουπ ηταν οι sabbath!εγω ειπα οτι κατα τη γνωμη μου ωθησαν πιο πολυ κοσμο στο να ακουσει μεταλ
ώθησαν περισσότερο κόσμο να ακούσει μέταλ,
περισσότερο και από αυτούς που άκουσαν μέταλ 1η φορά με το black album;
υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει το unforgiven ή το nothing else matters
έλα τώρα μην κοροιδευόμαστε, έχουν πάθει τόσες πολλές διασκευές αυτά τα τραγούδια, από όργανα συμφνικής, χιπ χοπ, freestyle, μέχρι και hardstyle.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, "μετά 1970" συγκροτήματα είναι μόνο οι pistols, οι ramones και οι maiden...
εκτός από τους beatles και τους stones που το τόνισα κι εγώ ότι αναφέρομαι πριν τη δεκαετία του '70
συγκαταλέγω και τους zeppelin σ'αυτή διότι ιδρύθηκαν το 1968 οπότε ουσιαστικά για μετά το '70 μετράνε,δεν συγκαταλέγονται στα '60ς
επίσης το ίδιο ισχύει και για τους black sabbath που επίσης ιδρύθηκαν το 1968 οπότε δε συγκαταλέγονται στα '60ς κι αυτοί.
επίσης και οι clash που γράφω ιδρύθηκαν το 1976
οπότε σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έδωσαν έργο κυρίως μετά το '70 οπότε είναι οκ το ποστ μου!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ώθησαν περισσότερο κόσμο να ακούσει μέταλ,
περισσότερο και από αυτούς που άκουσαν μέταλ 1η φορά με το black album;
υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει το unforgiven ή το nothing else matters
έλα τώρα μην κοροιδευόμαστε, έχουν πάθει τόσες πολλές διασκευές αυτά τα τραγούδια, από όργανα συμφνικής, χιπ χοπ, freestyle, μέχρι και hardstyle.
για το ιδιο γκρουπ μιλαμε!

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκτός από τους beatles και τους stones που το τόνισα κι εγώ ότι αναφέρομαι πριν τη δεκαετία του '70
συγκαταλέγω και τους zeppelin σ'αυτή διότι ιδρύθηκαν το 1968 οπότε ουσιαστικά για μετά το '70 μετράνε,δεν συγκαταλέγονται στα '60ς
επίσης το ίδιο ισχύει και για τους black sabbath που επίσης ιδρύθηκαν το 1968 οπότε δε συγκαταλέγονται στα '60ς κι αυτοί.
επίσης και οι clash που γράφω ιδρύθηκαν το 1976
οπότε σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έδωσαν έργο κυρίως μετά το '70 οπότε είναι οκ το ποστ μου!

Απ' αυτούς που ανέφερες όλοι έβγαλαν τους δίσκους - ορόσημα στα 70's, εκτός απ'τους Sabbath, που θα συμφωνήσω... Τέλοσπαντων! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom