για γύφτησα δεν μου φαίνεται πάντως. Χαριτωμένη αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο, και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να σκάσει κάποιος φράγκα για να γαμήσει μια παρθένα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Οκ είναι σφιχτές αλλα τρώνε χοντρά κολλήματα στο σέξ και μετά σεξ, χώρια που μου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Προτημώ η γκόμενα να έχει κάποια εμπειρία...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
18χρονο Ρουμανάκι έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiamou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Για μια-δυο φορες καλο ειναι παντως!Προσωπικα μια φορα μου χει τυχει παρθενα οταν ημουν εγω 16 και εκεινη 15.για γύφτησα δεν μου φαίνεται πάντως. Χαριτωμένη αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο, και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να σκάσει κάποιος φράγκα για να γαμήσει μια παρθένα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Οκ είναι σφιχτές αλλα τρώνε χοντρά κολλήματα στο σέξ και μετά σεξ, χώρια που μου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Προτημώ η γκόμενα να έχει κάποια εμπειρία...
Πφφ ειστε κακουληδες !
Ολο και καποια "εξυπνα" ατομα θα βρεθουν να της δωσουν αυτα που ζηταει !
Τα ιδια δεν λεγαμε πριν καιρο για την αμερικανιδα ?!?
Τελικα αυτη νομιζω βρηκε την ακρη της ... γιατι οχι και το ρουμανακι ?!?
Τουλαχιστον ειναι πιο γλυκια απο την αλλη την βλαχαδερη !
50 χιλιάρικα? ρε ουστ 50 κλωτσιές ναι..τα έχουμε χάσει μου φαίνεταισιγα την πατσαβουρα.θα μας τρελανετε τωρα,
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πφφ ειστε κακουληδες !
δηλαδη αν πληρωσουνε θαναι "εξυπνα" τα ατομα????
Θα ειναι οσο και αυτες οι καρυδες απο τον Αγιο Δομινικο !δηλαδη αν πληρωσουνε θαναι "εξυπνα" τα ατομα????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θα ειναι οσο και αυτες οι καρυδες απο τον Αγιο Δομινικο !
Eρμαια τηs ασταματητηs καβλαs ειμαστε....
Ρε παιδιά μπορεί από μπροστά να είναι παρθένα, από πίσω τι γίνεται; ή πως τόσο καιρό το δούλευε ροδέλλα και φύλαγε την παρθενιά για πλειστηριασμό;Μάγκες αν με πληρώσει καλά τ ξεπαρθενεύω εγώ !
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ρε παιδιά μπορεί από μπροστά να είναι παρθένα, από πίσω τι γίνεται; ή πως τόσο καιρό το δούλευε ροδέλλα και φύλαγε την παρθενιά για πλειστηριασμό;
Ε καπωs πρεπει να..."τρωει" κι αυτη.....Απλα το γυρισε στο οθωμανικο για να επενδυσει στο "μπροστοκινητο"
Σου λεει ....για παρθενα θα ενδιαφερθουν πολλοι
Αλλα ομωs τιθεται το ερωτημα...
ειναι αραγε παρθενα η μηπωs στοκαρισμενη με παρθενοραφη???
Μεγάλο το ρίσκο, μεγάλος ο προβληματισμός. Σκέψου να σκάσεις 50 χηνόπουλα και να σου βγει με σφραγίδα της αγορανομίας, όπως λέει και το ανέκδοτο. Μήπως μια πετυχημένη μαλακία θα μας βγάλει από το αδιεξοδο;ειναι αραγε παρθενα η μηπωs στοκαρισμενη με παρθενοραφη???
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μεγάλο το ρίσκο, μεγάλος ο προβληματισμός. Σκέψου να σκάσεις 50 χηνόπουλα και να σου βγει με σφραγίδα της αγορανομίας, όπως λέει και το ανέκδοτο. Μήπως μια πετυχημένη μαλακία θα μας βγάλει από το αδιεξοδο;
Εμ...........
Μα να ....πληρωσουμε κιολαs απο πανω????????
Τουλαχιστον το.....χερι δεν ζηταει μισθο!!!!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φυσικα αυτη πρεπη να πληρωση για να μαθη,να παρη ειδικοτητα στα με τοσα που θελη παιρνω πολλα 2ωρα με CT, να παιδευεσαι με παρθενααν σκευτει κανείς οτι αυτός που θα την αναλάβει θα της μάθει και τα περι του σέξ, αυτή πρέπει να πληρώσει...
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
H 18χρονη Ρουμάνα Alina Percea,είχε βάλει για πώληση της παρθενίας της σε γερμανικό ερωτικό ιστοχώρο, τον προηγούμενο μήνα.Η προσφορές έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης όπου την τελευταία στιγμή ενας Ιταλός έδωσε 10000 ευρώ και "κέρδισε".Η 18χρονη πήγε στο Μανχάιμ,στην Γερμανία, τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισε να κάνει τη δημοπρασία αφότου απέτυχε να βρεί δουλειά...
Η Alina δήλωσε: «Ήταν πολύ συναρπαστικό. Σκέφτηκα ότι τα χρήματα θα πήγαιναν ψηλότερα, αλλά είμαι ευτυχής. Πρέπει να το κάνω αυτό για να πληρώσω για τις μελέτες μου, έτσι μπορώ να απασχοληθώ και να βοηθήσω την οικογένειά μου στη Ρουμανία.Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο νικητή ακόμα. Ήταν νέος πλειοδότης, ο οποίος εμφανίστηκε ακριβός στο τέλος. Του έστειλα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να τον συγχάρω και τώρα ελπίζω να μιλήσω μαζί του στις επόμενες μερικές ημέρες για να ανακαλύψω περισσότερων πράγματα γιαυτόν.Δεν ξέρω την ηλικία του ακόμα, ή τι κάνει για να ζήσει. Ελπίζω ότι θα είναι ευχάριστος και ευγενικός και έπειτα είμαι σίγουρη οτι τα πράγματα θα πάνε καλά.»
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Η Alina δήλωσε: «Ήταν πολύ συναρπαστικό. Σκέφτηκα ότι τα χρήματα θα πήγαιναν ψηλότερα, αλλά είμαι ευτυχής. Πρέπει να το κάνω αυτό για να πληρώσω για τις μελέτες μου, έτσι μπορώ να απασχοληθώ και να βοηθήσω την οικογένειά μου στη Ρουμανία.Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο νικητή ακόμα. Ήταν νέος πλειοδότης, ο οποίος εμφανίστηκε ακριβός στο τέλος. Του έστειλα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να τον συγχάρω και τώρα ελπίζω να μιλήσω μαζί του στις επόμενες μερικές ημέρες για να ανακαλύψω περισσότερων πράγματα γιαυτόν.Δεν ξέρω την ηλικία του ακόμα, ή τι κάνει για να ζήσει. Ελπίζω ότι θα είναι ευχάριστος και ευγενικός και έπειτα είμαι σίγουρη οτι τα πράγματα θα πάνε καλά.»
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
18χρονη Ρουμανα εβαλε την παρθενια της σε δημοπρασια σε Γερμανικο ερωτικο ιστοχωρο,ενας Ιταλος κερδισε την τελευταια στιγμη προσφεροντας 10000 ευρω
χα χα χα. Βρηκε δουλεια μου φαινεται. Η γειτονοπουλα μου η Ιωαννα, καθε φορα που αρραβωνιαζοτανε, την τραβολογουσε η αδελφη της στον γυναικολογο για παρθενοραφη. χα χα χα.
Ξερεται ποσες το κανουν αυτο? Μου το εχει πει συμμαθητης μου γυναικολογος. Και... καμαρωνει ο μαλακας οτι της πηρε τη παρθενια, και αυτη (σαν αλλη Ευλαμπια) εχει ξεπεταξει ολο τον Κολωνο .
Θα της ακουμπήσεις 50 χηνόπουλα, για να στο παίξει ιστορία;
Δε θα εκπλαγώ πάντως, αν ο τελικός πλειοδότης είναι Έλληνας
ωραίος!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 4K