Νέα

18χρονο Ρουμανάκι έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiamou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
για γύφτησα δεν μου φαίνεται πάντως. Χαριτωμένη αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο, και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να σκάσει κάποιος φράγκα για να γαμήσει μια παρθένα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Οκ είναι σφιχτές αλλα τρώνε χοντρά κολλήματα στο σέξ και μετά σεξ, χώρια που μου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Προτημώ η γκόμενα να έχει κάποια εμπειρία...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
για γύφτησα δεν μου φαίνεται πάντως. Χαριτωμένη αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο, και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να σκάσει κάποιος φράγκα για να γαμήσει μια παρθένα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Οκ είναι σφιχτές αλλα τρώνε χοντρά κολλήματα στο σέξ και μετά σεξ, χώρια που μου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Προτημώ η γκόμενα να έχει κάποια εμπειρία...
Για μια-δυο φορες καλο ειναι παντως!Προσωπικα μια φορα μου χει τυχει παρθενα οταν ημουν εγω 16 και εκεινη 15.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πφφ ειστε κακουληδες !
Ολο και καποια "εξυπνα" ατομα θα βρεθουν να της δωσουν αυτα που ζηταει !
Τα ιδια δεν λεγαμε πριν καιρο για την αμερικανιδα ?!?
Τελικα αυτη νομιζω βρηκε την ακρη της ... γιατι οχι και το ρουμανακι ?!?
Τουλαχιστον ειναι πιο γλυκια απο την αλλη την βλαχαδερη !

mplou

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες αν με πληρώσει καλά  τ ξεπαρθενεύω εγώ !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πφφ ειστε κακουληδες !
Ολο και καποια "εξυπνα" ατομα θα βρεθουν να της δωσουν αυτα που ζηταει !
Τα ιδια δεν λεγαμε πριν καιρο για την αμερικανιδα ?!?
Τελικα αυτη νομιζω βρηκε την ακρη της ... γιατι οχι και το ρουμανακι ?!?
Τουλαχιστον ειναι πιο γλυκια απο την αλλη την βλαχαδερη !

δηλαδη  αν πληρωσουνε θαναι "εξυπνα" τα ατομα????

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη  αν πληρωσουνε θαναι "εξυπνα" τα ατομα????
Θα ειναι οσο και αυτες οι καρυδες απο τον Αγιο Δομινικο !

th_04067_coconut_122_137lo.jpg

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες αν με πληρώσει καλά  τ ξεπαρθενεύω εγώ !
:idiot: :idiot: :think: Ρε παιδιά μπορεί από μπροστά να είναι παρθένα, από πίσω τι γίνεται; ή πως τόσο καιρό το δούλευε ροδέλλα και φύλαγε την παρθενιά για πλειστηριασμό; :badair: :blahblah1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:idiot: :idiot: :think: Ρε παιδιά μπορεί από μπροστά να είναι παρθένα, από πίσω τι γίνεται; ή πως τόσο καιρό το δούλευε ροδέλλα και φύλαγε την παρθενιά για πλειστηριασμό; :badair: :blahblah1:

Ε καπωs πρεπει να..."τρωει"  κι αυτη.....Απλα το γυρισε στο οθωμανικο για να επενδυσει στο "μπροστοκινητο"
Σου λεει ....για παρθενα θα ενδιαφερθουν πολλοι
Αλλα ομωs τιθεται το ερωτημα...
ειναι αραγε παρθενα  η μηπωs στοκαρισμενη με παρθενοραφη???

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
ειναι αραγε παρθενα  η μηπωs στοκαρισμενη με παρθενοραφη???
Μεγάλο το ρίσκο, μεγάλος ο προβληματισμός. Σκέψου να σκάσεις 50 χηνόπουλα και να σου βγει με σφραγίδα της αγορανομίας, όπως λέει και το ανέκδοτο. Μήπως μια πετυχημένη μαλακία θα μας βγάλει από το αδιεξοδο; :bigdick: :bigdick:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μεγάλο το ρίσκο, μεγάλος ο προβληματισμός. Σκέψου να σκάσεις 50 χηνόπουλα και να σου βγει με σφραγίδα της αγορανομίας, όπως λέει και το ανέκδοτο. Μήπως μια πετυχημένη μαλακία θα μας βγάλει από το αδιεξοδο; :bigdick: :bigdick:

Εμ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα να ....πληρωσουμε κιολαs απο πανω????????
Τουλαχιστον το.....χερι δεν ζηταει μισθο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
.......Ειδικα τωρα πουχει πηξει ο κοσμοs απο μουνια........να πληρωσουμε???
Εγινε η θαλασσα.....γιαουρτι   κι εμειs θα κυνηγησουμε τον ..κεσε???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αν σκευτει κανείς οτι αυτός που θα την αναλάβει θα της μάθει και τα περι του σέξ, αυτή πρέπει να πληρώσει...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αν σκευτει κανείς οτι αυτός που θα την αναλάβει θα της μάθει και τα περι του σέξ, αυτή πρέπει να πληρώσει...
Φυσικα αυτη πρεπη να πληρωση για να μαθη,να παρη ειδικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny:στα :knockinb: :knockinb:με τοσα που θελη παιρνω πολλα 2ωρα με CT, να παιδευεσαι με παρθενα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
H 18χρονη Ρουμάνα Alina Percea,είχε βάλει για πώληση της παρθενίας της σε γερμανικό ερωτικό ιστοχώρο, τον προηγούμενο μήνα.Η προσφορές έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης όπου την τελευταία στιγμή ενας Ιταλός έδωσε 10000 ευρώ και "κέρδισε".Η 18χρονη πήγε στο Μανχάιμ,στην Γερμανία, τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισε να κάνει τη δημοπρασία αφότου απέτυχε να βρεί δουλειά...
Η Alina δήλωσε: «Ήταν πολύ συναρπαστικό. Σκέφτηκα ότι τα χρήματα θα πήγαιναν ψηλότερα, αλλά είμαι ευτυχής. Πρέπει να το κάνω αυτό για να πληρώσω για τις μελέτες μου, έτσι μπορώ να απασχοληθώ και να βοηθήσω την οικογένειά μου στη Ρουμανία.Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο νικητή ακόμα. Ήταν νέος πλειοδότης, ο οποίος εμφανίστηκε ακριβός στο τέλος. Του έστειλα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να τον συγχάρω και τώρα ελπίζω να μιλήσω μαζί του στις επόμενες μερικές ημέρες για να ανακαλύψω περισσότερων πράγματα γιαυτόν.Δεν ξέρω την ηλικία του ακόμα, ή τι κάνει για να ζήσει. Ελπίζω ότι θα είναι ευχάριστος και ευγενικός και έπειτα είμαι σίγουρη οτι τα πράγματα θα πάνε καλά.»

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έβαλε γυαλιά σε όλες τις τρύπερς της Αθήνας. Με μία ψωλή θα μαζέψει μία δεκούρα η κυρία!

Cool!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
18χρονη Ρουμανα εβαλε την παρθενια της σε δημοπρασια σε Γερμανικο ερωτικο ιστοχωρο,ενας Ιταλος κερδισε την τελευταια στιγμη προσφεροντας 10000 ευρω

χα χα χα. Βρηκε δουλεια μου φαινεται. Η γειτονοπουλα μου η Ιωαννα, καθε φορα που αρραβωνιαζοτανε, την τραβολογουσε η αδελφη της στον γυναικολογο για παρθενοραφη. χα χα χα.
Ξερεται ποσες το κανουν αυτο? Μου το εχει πει συμμαθητης μου γυναικολογος. Και... καμαρωνει ο μαλακας οτι της πηρε τη παρθενια, και αυτη (σαν αλλη Ευλαμπια) εχει ξεπεταξει ολο τον Κολωνο .

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
κερδοφόρα επιχείρηση το αιδοίο.....

Stories