redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εγώ πάντως όταν είδα τον Απολλώνιο μου θύμισε αυτό:
Εγώ πάντως όταν είδα τον Απολλώνιο μου θύμισε αυτό:
σωστος!!!!!!Έχει μάσκα = Αρνούμαι να την δω
Δείχνει το μουνί της, την πηδάνε, παίρνει πίπες . . . . και την έπιασαν οι ντροπές
μα με την μασκα που γυρισε την τσοντα δεν εχει διαφορα.ευκολα ξεχωριζεις μια αν φοραει μασκα.αν φορουσε κουκουλα ισως οχι και παλι ακομα αλλα μην τρελαθουμε.μασκα η χωρις δεν εχει μεγαλη διαφορα.ασε που οι γνωστοι της την καταλαβαν αμεσως και ασε επισης που ακουγεται και η φωναρα της.θιχτηκε το κοριτσι που καταλαβαμε ποια ειναι μαλλον...
ε αν ηθελε την ιδιωτικοτητα της ας μην γυριζε τις τσοντες στο κατω κατω της γραφης...
στην πραγματικοτητα θα'πρεπε να πεταξει την μασκα και να βγει στην βιζιτα να χεστει στο ταληρο...
μη ψαρωνετε απο το σολαριουμ.δεν ειναι τσιγγανα η κοπελα. ασπρουλιαρα ειναι κανονικαΣτήσιμο κώλου καθαρά τσιγγάνικο.
Χαλάρωσε ρε, σκέψου ότι υπάρχουν χειρότερα. Για φαντάσου να βγει κομμουνίστρια;
θιχτηκε το κοριτσι που καταλαβαμε ποια ειναι μαλλον...
ε αν ηθελε την ιδιωτικοτητα της ας μην γυριζε τις τσοντες στο κατω κατω της γραφης...
στην πραγματικοτητα θα'πρεπε να πεταξει την μασκα και να βγει στην βιζιτα να χεστει στο ταληρο...
χωρις σχολια.............................πολλες για παρτη της
"Η 18χρονη Μαριλένα από το Ρέθυμνο είναι η καυλιάρα φοιτήτρια που σπουδάζει στην Κρήτη και είναι μια από τις εκπλήξεις στη νέα παραγωγή της Sirina. "
www.imagebam.com/image/6de2be244581625] [/URL] www.imagebam.com/image/a3398e244581629] [/URL] www.imagebam.com/image/490965244581632] [/URL] www.imagebam.com/image/d819dc244581634] [/URL] www.imagebam.com/image/14eacf244581640] [/URL] www.imagebam.com/image/589973244581643] [/URL] www.imagebam.com/image/99523c244581646] [/URL] www.imagebam.com/image/e35e31244581648] [/URL] www.imagebam.com/image/76f86d244581650] [/URL] www.imagebam.com/image/f9a1ae244581651] [/URL] www.imagebam.com/image/91ea29244581654] [/URL]
Εχετε δουλεψει παρεα?μη ψαρωνετε απο το σολαριουμ.δεν ειναι τσιγγανα η κοπελα. ασπρουλιαρα ειναι κανονικα
αντε παλικαμια πληροφορία έχετε ???? που βρίσκουμε την μικράν ???
εεεεε τι να κάνω... μέχρι να βρω θα ψάχνω...αντε παλι
Εχετε δουλεψει παρεα?
Ναι,ε?Απο χαρακτήρα,πως είναι?δεν ειμαι του επαγγελματος αλλα τυχαινει να την γνωριζω
Εσυ ποιου επαγγεςλματος εισαι?δεν ειμαι του επαγγελματος αλλα τυχαινει να την γνωριζω
ειναι αψογη και ναι ειναι 18 χρονων. το 94 γεννηθεις τελη κιολαςΝαι,ε?Απο χαρακτήρα,πως είναι?
Πέραν της πλάκας,ξέρεις την ηλικία της?Γιατί για 18χρονη δεν την κάνω......λίγο παραπάνω,την "κόβω".....
δεν ειμαι ουτε πορνοσταρ ουτε κατι παραπλησιο.. ασχολουμαι με κατι πιο καλλιτεχνικοΕσυ ποιου επαγγεςλματος εισαι?
Ασε μας κουκλίτσα μου.