Νέα

18...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manoslostre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 18 και θελω να παω με κοπελα..καλυτερα σε μπουρδελο ή σε στουντιο...στο μπουρδελο δεν βλεπω τις κοπελες..και γιαφτο λεω καλυτερα στουντιο..στην περιοχη της αθηνας κανενα μπουρδελο με μικρες υπαρχει γιατι δεν θελω να παω πανω απο 30..

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
Είμαι 18 και θελω να παω με κοπελα..καλυτερα σε μπουρδελο ή σε στουντιο..επισεισ ειδα σε καποια στουντιο και χαρτη πιστοποιησης της κοπελας οποτε μπορω να το κανω και χωρις προφυλακτικο;;ή καλυτερα με;;..;;  :)

ειδες εδω πουθενα να πει κανεις οτι γαμαμε ακαποτα πουτανες? σαν νεαρο και πιστευω εξυπνο παιδι που υποθετω οτι εισαι δεν νομιζω ποτε να εχεις σκοπο να το κανεις. εκτος εαν εχεις βαρεθει το ματαιο τουτο κοσμο. ουτε την γκομενα σου ακαποτα για ενα καρο λογους που δεν χρειαζεται να στους πω εγω. αντε και νυσταζω. παρε και τουτη  :s&m_1: :s&m_1: παρε και κεινη  :s&m_3: :s&m_3: για να μαθεις

OP
OP
M

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ωραια.. ;) κατι ακομα για πρωτη φορα καλυτερα στουντιο ή μπουρδελο..;; μπουρδελο δεν βλεπω και φωτο για να ξερω τις κοπελες..ενω στουντιο..τι λετε;

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μάγκες όποιος έχει χρόνο να πάει τσάρκα μαζί με τον πιτσιρίκο. Πρέπει να τον μυήσουμε.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ωραια.. ;) κατι ακομα για πρωτη φορα καλυτερα στουντιο ή μπουρδελο..;; μπουρδελο δεν βλεπω και φωτο για να ξερω τις κοπελες..ενω στουντιο..τι λετε;
σε στουδυο εννοειται φιλαρακι και πιο καθαρα και ανεση χρονου παρκινγκ και πιο ωραια μουνια

εγω εκοψα τα μπουρδελα γιατι δε γουσταρα να περιμενω στην ουρα λες και ειμαι στο δημοσιο
επισης εβγαλα σπυρια στη πλατη καποια στιγμη...  αλλαξτε τα σεντονια γαμω τη πουτανα σας γαμω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

α και μια συμβουλη τραβα τρεις μαλακιες πριν πας γιατι δε σε βλεπω να αντεχεις ουτε δυο λεπτα

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Για να έχεις περισσότερο χρόνο πήγαινε σε στούντιο αν θες, να 'σαι κι άνετος...... Αφού τώρα ξεκινάς την "καριέρα" σου, μια συμβουλή από εμένα: ακάποτο σε καμιά φιλαράκι.....Ποτέ δεν ξέρεις, ούτε εκτός οίκων.....

OP
OP
M

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ok..θα δω τι θα κάνω..ευχαριστω πολυ

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και μη κανεις γλυφομουνια και μαλακιες ουτε σε μη πουτανες γιατι θα βγαλεις καρκινο στο λαρυγγα

OP
OP
M

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
κανενα καλο στουντιο..;;με μικρες κοπελες;;konta sto peristeri..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε αυτα τα θεματα μονο κυριακη βραδυ

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988

ElectricEye

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν θες σε παιρνω αυριο κασανδρας που θα κατεβω το απογευματακι την ιδια ηλικια εχουμε περιπου  ;)

OP
OP
M

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι ενοεις..; απο εφανισει ειμαι μια χαρα..(δεν ειμαι φωναρα..απλως το ξερω..)αλλα δεν εχω προχοριση με κοπελα τοσο πολυ τωρ αειμαι μονος εδω και καιρο γιατι βαργιεμε να κανω κατι γιαυτο ειπα να παω σε στουντιο.. :)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εγω παλι θα σου πρότεινα για πρωτη φορα να βρεις ενα τηλεφωνο απο μια πουτανα και να πατε σε καποιο hotel.
Θα σου κοστίσει πιο πολλα απο το να πας σε μπουρδελο ή στουντιο, αλλα πιστεψε με ειδικα επειδη θα ειναι η πρωτη σου φορα αξιζει!
Και να βαλεις και προφυλακτικο. Μην πας με καμια ετσι. . . :grin:
Κάπως έτσι ήταν η πρώτη μου φορά,μόνο που το είχαν κανονίσει άλλοι για μένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom