Νέα

16.4 Alien Vampires live@Second Skin +SHOW με αμαρτωλή καλόγρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giwrgis123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα βγουμε και γνωστες σε λιγο  :cheesy:
Ε πάνε στο Σεκοντ Σκιν/στο Νταντα/Skull Bar etc
Αν και υπαρχουν και στο Σιν Σιτυ απλα οχι τοσα  :sunglasses:

ε φατσικα σχεδον σιγουρα θα σε ξερω! :cheesy:
αα αυτην την παρασκευη εχει την βαμπιτρελα. οου μαη γκοντ! ειναι τραγικη!

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
λοιπον για σοβαρευτειτε και αρχιστε να ακουτε βανδη-βισση

Να ανεβαινω με τον κορσε στα τραπεζια και την demonia και τι στον κοσμο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Α Βελβι,εγω την εσβησα αυτην που λες απο φεισμπουκ.
Συνεχεια εστελνε προσκλησεις για τον φαν κλαμπ της! ΕΛΕΟΣ

Επισκέπτης
Να ανεβαινω με τον κορσε στα τραπεζια και την demonia και τι στον κοσμο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Α Βελβι,εγω την εσβησα αυτην που λες απο φεισμπουκ.
Συνεχεια εστελνε προσκλησεις για τον φαν κλαμπ της! ΕΛΕΟΣ

αααα κορσεδες και ντιμονια ακουω :smitten:
ρε συ συνεεεχεια εστελνε! κι ολο εκανε απντειτ με τους υπεργαματους φιλους της και τι ωραια που περνανε!

OP
OP
G

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενα "club" ως χώρος δεν αρκεί.
Ενα "club" για να υφίσταται θέλει σωστά άτομα,επαγγελματίες Djs όπως και επαγγελματιες χορεύτριες/performers.

Δεν θα πήγαινα σε εναν χώρο οπου οι Dj's δεν ξέρουν να κάνουν μια σωστή αλλαγή,παίζουν ότι έπαιζε το underworld 4 χρόνια πριν,
βάζουν για χορεύτριες άπειρες κοπέλες και 15χρόνα που πάνε ως πελάτισσες.

Όσο για τον Φακίνο που κράζετε --με fake account πάντα-- την ίδια μουσική που παίζε και παλιότερα παίζει
με την διαφορά οτι ο άνθρωπος είναι στην επικαιρότητα και εκτός απο τα κλασσικα hits ξέρει να ανανεώνει το playlist του.

Επίσης επειδή ήμουν παρών όταν "καηκε" το underworld,αλήθεια ξέρετε τι παει να πει πήρε "Φωτιά" ένα club ή είστε πιο αδαής από αυτές που κράζετε? :headbang: :headbang:
Όταν λέμε ότι πήρε φωτιά ένα μέρος,μιλάμε για ανεξέλεκτη μη-ελεγχόμενη φωτιά και καλουν πυροσβεστικη! Εγώ ενα σοου με φωτιές είδα,εκτός απο την κάπνα που είχε επειδή ηταν κλειστός ο χώρος δεν είδα κάτι "εκτος" προγράμματος.

PS μην ξεχνάμε οτι ο Φακίνος ήταν αυτός που έφερε πρώτος την Dj Blade στην ελληνική underground σκηνή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom