Νέα

16.4 Alien Vampires live@Second Skin +SHOW με αμαρτωλή καλόγρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giwrgis123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το Live των Αlien Vampires είναι γεγόνος. Έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση!!! Mετά την επιτυχία τους στα μεγαλύτερα industrial club του Λονδίνου όπως το Slimelight, υπόσχονται μια δυνατή μουσική βραδιά στο Second skin club!

Χαρακτηριστικό τους η pervert ηλεκτρονική μουσική και θεματολογία γύρω από την σεξουαλική διαστροφή και αμαρτωλές καλόγριες.

Εκτός από τη συναυλία και τα δυναμικά Dj Sets θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια "αμαρτωλή" καλόγρια σε ακραία αιματήρη εμφάνιση κατά την διάρκεια του live και χορεύτριες να ανεβάζουν την διάθεση.

23465_1351078210761_1045542191_1065846_3754617_n.jpg

Alien+Vampires.jpg

l_6c4f7e65acc44b73bcf06575ba055cc7.jpg

l_8ed8fb4b529e41fe866e9c6134c60aa1.jpg

Djs: Liquix+Wizard + George Fakinos (Second skin resident)
Sinner Nun show+Dancers

Entrance: 15 euros
Second skin club (Konstantinoupoleos 78 & Iera odos GAZI)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δλδ ρε τυπε η καλογρια τι ρολο θα βαραει;;;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κωμωδία ειναι?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αυτος ο dj FAKINOS και το καρακιτς σκυλολοι του Second Skin ειναι oτi πιο αθλιο εχει υπαρξει επι γης.
Ουτε να τους χεσεις δεν αξιζει τους μιζερους κρυπτο-ομοφυλοφιλους και γυναικο-κρατουμενους goth-αδες.
Ενας δηθεν συρφετος κρετινων που ολοι θα επρεπε να τους πουτσοφορτωνουν παντου και παντα μεχρι την ολοκληρωτικη τους εξαφανιση!!!  :thefinge:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αυτος ο dj FAKINOS και το καρακιτς σκυλολοι του Second Skin ειναι oτi πιο αθλιο εχει υπαρξει επι γης.
Ουτε να τους χεσεις δεν αξιζει τους μιζερους κρυπτο-ομοφυλοφιλους και γυναικο-κρατουμενους goth-αδες.
Ενας δηθεν συρφετος κρετινων που ολοι θα επρεπε να τους πουτσοφορτωνουν παντου και παντα μεχρι την ολοκληρωτικη τους εξαφανιση!!!  :thefinge:

[size=5pt]κρύβε λόγια[/size] :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
δε μου αρεεεσει ο φακινος πλεον! ιχ! πρωτα μου αρεσε στο αντεργουορλντ... ωραιες εποχες.. :-
απο τοτε που πηγε στο σεκοντ σκιν, ω θεοι! μεσα στο τιποτα και τη δηθενια. αα και η βανιτυ ειναι τραγικη!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
δε μου αρεεεσει ο φακινος πλεον! ιχ! πρωτα μου αρεσε στο αντεργουορλντ... ωραιες εποχες.. :-
απο τοτε που πηγε στο σεκοντ σκιν, ω θεοι! μεσα στο τιποτα και τη δηθενια. αα και η βανιτυ ειναι τραγικη!

Αξιζε οταν ηταν στο Χοροστασιο παλια.Πλεον ειναι μια καταθλιπτικη κατσαριδα που παιζει μαλακιες.Απλα περιμενουμε ποτε θα μεταναστευσει στη Τρανσυλβανια να ησυχασει η Αθηναικη νυχτα :grin:

Επισκέπτης
Αξιζε οταν ηταν στο Χοροστασιο παλια.Πλεον ειναι μια καταθλιπτικη κατσαριδα που παιζει μαλακιες.Απλα περιμενουμε ποτε θα μεταναστευσει στη Τρανσυλβανια να ησυχασει η Αθηναικη νυχτα :grin:

στο χοροστασιο οταν ηταν, ημουν και δεν ημουν αθηνα. οποτε δεν ξερω να σου πω.
το uw παντως εσπερνε!! :rockon: :rockon: :rockon:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

πες τα πες τα!!!!
Που κανουν και γκει οργια στο ονομα της τεχνης εκει μεσα και leather gay βραδιες  :-
Μια φορα πηγα και δεν ξαναπατησα  >:(

EDIT:Ελπιζω η Βανιτυ να μην βάλει πάλι φωτιά όπως τότε στο underworld-genesis  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχα αυτο δεν το ηξερα! αχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι,καλή φάση  :2funny: :2funny: :2funny: :)

Εντάξει αφού η κοπέλα είναι ερασιτέχνης και βάζει βελόνες στα χέρια της ενώ δεν ξέρει...
Κάνει fire show χωρις να ξέρει...
Velvy πας Σιν Σιτυ?

Επισκέπτης
ναι,καλή φάση  :2funny: :2funny: :2funny: :)

Εντάξει αφού η κοπέλα είναι ερασιτέχνης και βάζει βελόνες στα χέρια της ενώ δεν ξέρει...
Κάνει fire show χωρις να ξέρει...
Velvy πας Σιν Σιτυ?

πηγαινα συνεεεχεια στο uw, μετα πηγα 2 φορες σεκοντ σκιν και ξενερωσα. ε μετα απειχα απο οοολα αυτα. τη μεγαλη παρασκευη πηγα στο σιν σιτυ και ηταν κλειστο :( μιιιια φορα πηγα και ηταν κλειστο! αργκκκκκκκ
εσυ μαλλον πας ε? αξιζει? για πες! βαζει οντως ebm η απλα τρανς?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
πηγαινα συνεεεχεια στο uw, μετα πηγα 2 φορες σεκοντ σκιν και ξενερωσα. ε μετα απειχα απο οοολα αυτα. τη μεγαλη παρασκευη πηγα στο σιν σιτυ και ηταν κλειστο :( μιιιια φορα πηγα και ηταν κλειστο! αργκκκκκκκ
εσυ μαλλον πας ε? αξιζει? για πες! βαζει οντως ebm η απλα τρανς?

Παω αρκετα συχνα αν και την τελευταια φορα σπαστηκα ιδιαιτερως,ΡΕ ΒΑΖΑΝΕ EDITORS KAI BENNY BENASSI!!!!
Λεω σε εναν ντι τζει εκει περα να βαλει aggrotech και με κοιταγε καλα καλα  :tickedoff:

Λεω να παω το αλλο Σαββατο που θα εχει thn DJ BLADE (ITALY)

Επισκέπτης
Παω αρκετα συχνα αν και την τελευταια φορα σπαστηκα ιδιαιτερως,ΡΕ ΒΑΖΑΝΕ EDITORS KAI BENNY BENASSI!!!!
Λεω σε εναν ντι τζει εκει περα να βαλει aggrotech και με κοιταγε καλα καλα  :tickedoff:

Λεω να παω το αλλο Σαββατο που θα εχει thn DJ BLADE (ITALY)

πλακα κανεις??
μπενασι? ΜΠΕΝΑΣΙ?
οου ντιρ λορντ..
ελα ρε... πω πω. τι ηττα ηταν αυτη?
ναι μου ερχεται ενημερωση στο φεις με το προγραμμα.. :sunglasses:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
πλακα κανεις??
μπενασι? ΜΠΕΝΑΣΙ?
οου ντιρ λορντ..
ελα ρε... πω πω. τι ηττα ηταν αυτη?
ναι μου ερχεται ενημερωση στο φεις με το προγραμμα.. :sunglasses:

Ενταξει αυτος που εβαλε εντιτορς παει στο διαολο...ηταν και αργα και ειναι και γαμω τα συγκροτηματα απλα ειναι εναλλακτικο ροκ δεν χορευεις μ'αυτοοο...
Αλλά ο άλλος με τον Benny Benassi ηταν EPIC FAILURE οντως.

Επισκέπτης
Ενταξει αυτος που εβαλε εντιτορς παει στο διαολο...ηταν και αργα και ειναι και γαμω τα συγκροτηματα απλα ειναι εναλλακτικο ροκ δεν χορευεις μ'αυτοοο...
Αλλά ο άλλος με τον Benny Benassi ηταν EPIC FAILURE οντως.

ε αμα ηταν θα ημουν και φαν της μυκονου και της παραλιακης :S
πωωω θελω να χορεψω.. μου εχει λειψει.. :-
αντε να οργανωθωωω να παω!

αααααα να σου πω, μαζευονται ακομα 16-17χρονα βλαμενα? ή πανε στο σεκοντ?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ε αμα ηταν θα ημουν και φαν της μυκονου και της παραλιακης :S
πωωω θελω να χορεψω.. μου εχει λειψει.. :-
αντε να οργανωθωωω να παω!

αααααα να σου πω, μαζευονται ακομα 16-17χρονα βλαμενα? ή πανε στο σεκοντ?

Θα βγουμε και γνωστες σε λιγο  :cheesy:
Ε πάνε στο Σεκοντ Σκιν/στο Νταντα/Skull Bar etc
Αν και υπαρχουν και στο Σιν Σιτυ απλα οχι τοσα  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι