Νέα

150 ευρω για 1 λεπτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpozanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
[quote author=mpozanis  link=topic=166141.msg4312666#msg4312666 date=1359151205]
τώρα τα είδα τα σχόλια δεν ήμουνα μέσα
[/quote]και πως εγινε αυτο?αν εδωσες 150ε επρεπε να κατσει καμια ωρα μεσα ο,τι προγραμμα και να ειχες

πως σου στηθηκε αμεσως δηλαδη και δεν προλαβες ουτε να το χωσεις?Δεν εκανε προκαταρκτικα και στην τελικη δεν προσφερθηκε να σου επιστρεψει μερος του ποσου?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Φίλε Μποζάνη, ΟΚ, έχυσες στο ένα λεπτό. Κατανοητό, αν η αποχή σου από το σεξ ήταν μακρόχρονη και ταυτόχρονα σού άρεσε η κοπέλα. Γιατί όμως δεν ζήτησες extra ball(s); Τα περισσότερα call girls στην τιμή των 150 ευρώ για μια ώρα, περιλαμβάνουν και το extra ball. Νομίζω ότι και στο στούντιο σε ένα τόσο ακριβό (για τα στουντιακά δεδομένα) πρόγραμμα, θα της ήταν δύσκολο της κοπέλας να σού αρνηθεί.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φίλε τώρα τα 150Ε έκαναν φτερά καλύτερα θα ήταν να το ξεχάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

OP
OP
mpozanis

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε Μποζάνη, ΟΚ, έχυσες στο ένα λεπτό. Κατανοητό, αν η αποχή σου από το σεξ ήταν μακρόχρονη και ταυτόχρονα σού άρεσε η κοπέλα. Γιατί όμως δεν ζήτησες extra ball(s); Τα περισσότερα call girls στην τιμή των 150 ευρώ για μια ώρα, περιλαμβάνουν και το extra ball. Νομίζω ότι και στο στούντιο σε ένα τόσο ακριβό (για τα στουντιακά δεδομένα) πρόγραμμα, θα της ήταν δύσκολο της κοπέλας να σού αρνηθεί.
φίλε λογικό και το ξέρω άλλα ήτανε μέρα Σάββατο και είχε πελάτη μέσα και τα κουδούνια βαρούσανε αβέρτα θα κάτσω να μαλώνω με την τσατσά η τιν κοπέλα γιατί θα μάλωνα ήμουν σίγουρος εγώ είχα ξενερώσει εκείνη την στιγμή

OP
OP
mpozanis

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον σε ειδε πιτσιρικα και το εκμεταλλεύτηκε η βρωμα!το mpozanis ειναι παρατσουκλι? :huh:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά το όλο θέμα είναι για πολύ γέλιο... έδωσε ο άλλος 150 ευρώ σε studio  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και καλά να πέρναγε, πάλι θα έτρωγε κράξιμο...  :2funny: :2funny: εμείς σκοτωνόμαστε μπας και γίνει κάτι με ta call girs και πέσουν οι τιμές... κυνηγάμε μούφα αγγελίες και ψεύτικες φωτό... και αναρωτιόμαστε πόσοι είναι οι μαλάκες που τρώνε τη φόλα και συνεχίζουν αυτά τα γραφεία να ψάχνουν για θύματα... και ο άλλος δίνει 150 ευρώ σε studio για 1 λεπτό και κάνει και τουμπεκί ψιλοκομμένο... ήμαρτον  :priest:

εγώ σηκώνω τα χέρια... δεν υπάρχει σωτηρία... τόση πολύ μαλακία είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις!!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Γι' αυτά και άλλα πολλά τέτοια γράφτηκα εδώ.

Δεν είναι οι πουτάνες...

Δεν είναι τα δίαφορα ..."κονέ"...

Είναι το γέλιο μέχρι δακρύων. Σου φτιάχνει την μέρα.

Κάτι το δάπεδο, κάτι η ορθογραφία...

Μπράβο ρε φίλε. Νά' σαι καλά και μέ τσέπες γεμάτες και...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μάγκες έφαγα τρελή ξενερα  2 φορές  και μάλιστα ι μια ήτανε με πρόγραμμα 150 εύρω , ήμουνα τόσο καυλωμένος που ούτε τσιμπούκι :pipa2: :pipa2: δεν μου έκανε μετά που πικέ μέσα στήθηκε στα 4 :zfuck: και μόλις πήγα να το βάλω έχυσα πριν το καρφώσω :headbang: :headbang: . αυτό θα μπει κόντεμα ι διάρκεια από την στιγμή που πικέ η κοπέλα μέχρι που έφυγε κράτησε 1 λεπτό μεγάλη πικρά  :jerking: :jerking: :-, εχει τύχει σε κανέναν άλλον ?

Πικε πικε πικετσου!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα απαντήσω αύριο που είναι Κυριακή........ :S :boobies: :boobies: :boobies:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά το όλο θέμα είναι για πολύ γέλιο... έδωσε ο άλλος 150 ευρώ σε studio  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και καλά να πέρναγε, πάλι θα έτρωγε κράξιμο...  :2funny: :2funny: εμείς σκοτωνόμαστε μπας και γίνει κάτι με ta call girs και πέσουν οι τιμές... κυνηγάμε μούφα αγγελίες και ψεύτικες φωτό... και αναρωτιόμαστε πόσοι είναι οι μαλάκες που τρώνε τη φόλα και συνεχίζουν αυτά τα γραφεία να ψάχνουν για θύματα... και ο άλλος δίνει 150 ευρώ σε studio για 1 λεπτό και κάνει και τουμπεκί ψιλοκομμένο... ήμαρτον  :priest:

εγώ σηκώνω τα χέρια... δεν υπάρχει σωτηρία... τόση πολύ μαλακία είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις!!

Ξερω περιπτώσεις που δίνουν και παραπάνω χωρις καν να γινει κατι και σε κατι τριμπαζα! Να μην ανοίξω το στόμα μου! Δυστηχος οπως λεει και ο φίλος δεν παλευετε η κατάσταση !

Επισκέπτης
[quote author=mpozanis  link=topic=166141.msg4312396#msg4312396 date=1359143946]
μάγκες έφαγα τρελή ξενερα  2 φορές  και μάλιστα ι μια ήτανε με πρόγραμμα 150 εύρω , ήμουνα τόσο καυλωμένος που ούτε τσιμπούκι :pipa2: :pipa2: δεν μου έκανε μετά που πικέ μέσα στήθηκε στα 4 :zfuck: και μόλις πήγα να το βάλω έχυσα πριν το καρφώσω :headbang: :headbang: . αυτό θα μπει κόντεμα ι διάρκεια από την στιγμή που πικέ η κοπέλα μέχρι που έφυγε κράτησε 1 λεπτό μεγάλη πικρά  :jerking: :jerking: :-, εχει τύχει σε κανέναν άλλον ?
[/quote]
ποσο μαλακας εισαι ρε αφου ειχες γκαυλες γτ πηρες προγραμμα την αλλη φορα δωσε 150 ευρω και βαρα μαλακια πριν μπει η πουτανα

OP
OP
mpozanis

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
χαλαρώστε λίγο μερικοί που το παίζετε έξυπνη και ξερόλες  και κοιτάτε αυτά που δεν έγραψα σωστά καταλυθείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom