Νέα

15-7-2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 848
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Συγγνώμη που δεν ζήτησα την άδειά σου. Ειλικρινά δεν θα ξαναγίνει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
Τα μαλακα, και λες μαλακιες, να τα πεις στους όμοιούς σου.

Γίναμε κατανοητοί;

Μάλλον έχετε πολλά ψυχολογικά και βρίζεστε πίσω από ένα pc, και δεν αναφέρομαι σε εσάς τους δύο, αλλά σε όλους όσους ψάχνεστε να ικανοποιήσετε τον ανδρισμό με το να βριστείτε

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τον πρώτο που θα έπρεπε να καθαρίσουν,

ήταν ο χοντρός που έκανε τον ιστό στην τουρκική σημαία

μπροστά από το φράγμα στην γέφυρα του Βοσπόρου.

Και μετά βλέπαμε αν ζύγωναν...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Τουρκία: Στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες!

CngI1neXEAAl6LN.jpg:large

www.protothema.gr/world/article/595607/tourkia-stoivazoun-gumnous-tous-praxikopimaties-stratiotes/]http://www.protothema.gr/world/article/595607/tourkia-stoivazoun-gumnous-tous-praxikopimaties-stratiotes/[/url]

τι τους φταινε οι απλοι φανταροι και τους εξευτελιζουν ετσι;

τα ζωα του ερτογαν

ο συριζα που "ενδιαφερεται" για τα ανθρωπινα δικαιωματα οπως ειπε και το παχυδερμο ο κοτζιας θα τους στελει πισω  με συνοπτικες διαδικασιες

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
ο συριζα που "ενδιαφερεται" για τα ανθρωπινα δικαιωματα οπως ειπε και το παχυδερμο ο κοτζιας θα τους στελει πισω  με συνοπτικες διαδικασιες
Για τους 8 συλληφθέντες υπάρχουν προφανή ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά επειδή εμείς είμαστε γνωστοί χεστες θα τους δώσουμε εύκολα.

Κανονικά πρέπει το δικαστικό μας σύστημα να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ασύλου (αν υπάρχει).

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.255
Πόντοι
6.515

μαλλον για τους 8 δεν εχει ΜΚΟ και μεροκαματακια για τους συριζαιους τυπε  :S

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Σωστά...Μην φωνάξεις για βοήθεια όμως,γιατί κανενας δε θα σου απαντησει...Ούτε εγω ο "φασιστάκος" που εχω ορκιστεί να σε προστατεύω...
Ξηγηθήκαμε, ετσι?
1) Σου ειπα ότι δεν με ενδιαφέρει να μου χαριστεί κανένας. Δεν θα σου κάνω τη χαρη να με σωσεις.

2) Ορκίστηκες να με προστατεύεις? Με το αζημιωτο φαντάζομαι. Δημοσιε υπάλληλε. Δεν σου ζήτησα εγώ να με προστατεύεις. Αν ήσουν μάγκας ας με προστατευες αμισθί. Μην το παίζεις τόσο κουβαρντας και καλός άνθρωπος. Εγώ σε πληρωνω αν δεν το έχεις καταλάβει.

3) Επιτρέπεται μέλη των ενόπλων δυνάμεων να ξημεροβραδιαζονται στα καζίνο??? Για αυτό σε πληρωνω? Για να τα τρως στα χαρτιά???

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
καθαρα στημενο .τακτικη Ερντογαν για να ανεβουν τα πεσμενα ποοσοστα. και να συνεργαζεται καλυτερα με τον isis.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
1) Σου ειπα ότι δεν με ενδιαφέρει να μου χαριστεί κανένας. Δεν θα σου κάνω τη χαρη να με σωσεις.

2) Ορκίστηκες να με προστατεύεις? Με το αζημιωτο φαντάζομαι. Δημοσιε υπάλληλε. Δεν σου ζήτησα εγώ να με προστατεύεις. Αν ήσουν μάγκας ας με προστατευες αμισθί. Μην το παίζεις τόσο κουβαρντας και καλός άνθρωπος. Εγώ σε πληρωνω αν δεν το έχεις καταλάβει.

3) Επιτρέπεται μέλη των ενόπλων δυνάμεων να ξημεροβραδιαζονται στα καζίνο??? Για αυτό σε πληρωνω? Για να τα τρως στα χαρτιά???
Με τη μια στην επίθεση με τις χιλιοειπωμένες καραμελες...Παω να κανω κουβεντα στρωτή μαζι σου αλλα δεν παιζει...
Ακου τα λοιπόν όπως σου αρμόζει:
-ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ BETADIN ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΔ.
Εισαι πολυ μικρός και να πας να μαθεις απο το indymedia πως να  μιλάς για να μη σε καταλαβαινουν.
-Θα ερθει η στιγμη που θα ζητησεις βοηθεια και θα παρεις τον πούλο,λόγω της αχαριστης στασης σου για όλους.
Για το τρίτο ..όταν θα σε βαλω νταβα στ'@ρχίδι@ μου ,ελα να μου μιλησεις....
Κατι τυπακια σαν κι εσενα ειναι η πληγή των κοινωνιών απανταχου...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
αστο να μωρε

ολοι αυτοι που το οργανωσαν λυντσαρονται, κινδυνευει η ζωη τους και καθονται και τα υπομενουν ολα μονο και μονο για να κανει τη δουλεια του ερτογαν  :jerking:

δεν νιώθεις ετσι ?
δεν νιώθεις τιποτα ....  :effemine:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομίζω πως ναι. Εάν πρόκειται να εκτελεστούν υπάρχει ένα δύσκολο ηθικό δίλημμα. Εάν ανυιθετως δεν εκτελεστούν, ή απόφαση είναι πολύ ευκολοτερη...

Noμιζω οτι οι διεθνεις συμβασεις απαγορευουν την εκδοση σε χωρα που θα αντιμετωπισουν θανατικη καταδικη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το ελικοπτερο BLACK HAWK γιατι να τους το γυρισουν πισω; Ωραιο φαινεται,τσιλικο. Ένα βαψιματακι θελει μονο.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ειτε γραψε κανα σοβαρο επιχειρημα για το πώς ακριβως ξερουν οι γνωστοι σου οτι ηταν ο Ερντογαν απο πισω ειτε μην ξαναπαντησεις. Οταν γραφεις αστηρικτες μπαρουφες και συνομωσιολογιες με επιχειρημα "εχω γνωστους εκει και ξερουν" και λιγα σου σουρνω...

ρε αδελφε και εμενα από τουρκια τα ιδια μου ειπαν ...
ότι μαλλον είναι ο Ερντογαν από πισω ...

είναι δυσκολο να εξηγω σε μπαγλαμάδες τι και πως ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν γινοταν το ιδιο στην Ελλαδα, ποσες γυναικες περιμενες να εβγαιναν να αντιπαρατεθουν με τα σώματά τους στα τανκς? Πολυ φτωχο...

http://[URL unfurl="true"]www.gannett-cdn.com/-mm-/08b8c464ba5569992b3021772976e378f623b05a/c=406-0-5173-3584&r=x393&c=520x390/local/-/media/2016/07/15/USATODAY/USATODAY/636042218181585878-AP-Turkey-Military-Coup.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gannett-cdn.com/-mm-/b0dcbbd38845ac2e8871ac5be92266d300a46506/c=266-0-4171-2936&r=x393&c=520x390/local/-/media/2016/07/15/USATODAY/USATODAY/636042071447180142-Turkey024.JPG[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gannett-cdn.com/-mm-/3e25d1155ddbf143f22f1e63531112481305a774/c=112-0-3984-2911&r=x393&c=520x390/local/-/media/2016/07/15/USATODAY/USATODAY/636042061028653357-Turkey023.JPG[/img[/URL]]

Κατα τα αλλα μενει να δουμε ποιος επωφεληθηκε και αν ειχε παραξενους υποκινητες το πραξικοπημα. Εγω πιστευω οτι θα επωφεληθει ο Ερντογαν και κανεις δε θα δωσει ουτε σημασια στα λυντσαρισματα. Και επιπλεον πιστευω οτι πραγματικα ηταν με χεσμενα βρακια τις πρωτες ωρες που ολοι (πρωθυπουργος, υπουργοι, Ερντογαν) καλουσαν τον κοσμο να κατεβει στους δρομους (μαζι με την "πολιτοφυλακη" του κομματος).
[/quote]

Aν γινοταν το ιδιο στην Ελλαδα δε θα κατεβαινε κανενας. Οι φωτο που βαζεις ειναι με τον απλο λαο ηταν οταν ολα ειχαν τελειωσει. Στην Τουρκια κατεβηκαν διοτι δεν ηταν κανενας λαος αλλα ηταν η πολιτοφυλακη του ΑΚP . Αρκετοι απο αυτους ηταν και ενοπλοι αν προσεξες. Που αυτοι με την Αστυνομια λυντσαριζαν τους στρατιωτες και οχι ετσι γενικως και αοριστως "το πληθος των διαδηλωτων". Ο Ερντογαν το χει ξανακανε.ι αυτο με αντιδιαδηλωσεις τοτε στην Ταξιμ.
Φυσικα και θα δωσουν σημασια στα λυντσαρισματα, λες ο στρατος και οι κοσμικοι να τα αφησουν αναπαντητα? Η να καθονται να κοιταζουν τους μουλαδες που θα ξεσαλωσουν απο δω και περα? Εσυ τι θα εκανες στη θεση τους?
Ο Ερντογαν φυσικα και ηταν χεσμενος και δε πιστευω αυτα που λενε οτι το ενορχηστρωσε ο ιδιος. Οτι ηταν καλα προετοιμασμενος για ενα γεγονος πραξικοπηματος ενδεχομενως να ηταν και ενδεχομενως για αυτο ακριβως οι καθοδηγητες των κινηματιων να τους υποκινησαν να το κανουν ( ωστε να αποτυχουν , αλλα να πετυχει η προβοκατσια της βιαιης ισλαμικης αντιδρασης ).
Θυμασαι ποσο καιρο πριν ειχα προβλεψει οτι η Τουρκια ηταν στοχοποιημενη και θα ηταν το επομενο θυμα? Απλα δε μπορουσα να βρω τον τροπο. Ειχα πει λιγο πολυ για σφαγη σε Κουρδους που θα προκαλουσε διεθνη επεμβαση οπως με Κοσοβο και Μιλοσεβιτς πχ... Τελικα εκαναν κατι πιο σατανικο. Εσπειραν το διχασμο και τομ εμφυλιο, τους παγιδευσαν σε ενα σπιραλ θανατου και καταστροφης... Απλο και σατανικο συναμα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.255
Πόντοι
6.515

Συνημμένα

• 187537-14942417.jpg
    187537-14942417.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ρε αδελφε και εμενα από τουρκια τα ιδια μου ειπαν ...
ότι μαλλον είναι ο Ερντογαν από πισω ...

είναι δυσκολο να εξηγω σε μπαγλαμάδες τι και πως ...
Ειναι δυσκολο, ε? :2funny: Οποτε απλα θα επρεπε να σε εμπιστευτουμε επειδη εισαι καλο, παιδι... Εχεις την παραμικρη ιδεα τι σημαινουν οι λεξεις επιχειρημα, αποδειξη, ενδειξη, στοιχειο, αξιοπιστη πηγη? Προφανως και οχι. Αλλα γενικα συμφωνω μαζι σου (στο επιπεδο που μπορεις να αντιληφθεις τι γραφω γιατι δε φαινεσαι για πολλα πολλα). Πρεπει να ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εξηγησεις και να δικαιολογησεις αστηρικτες μπαρουφες που βγαζεις απο το μυαλο σου "γιατι ετσι". Συμφωνω. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom