Νέα

15-7-2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 848
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Θέλησαν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Αμέσως είχαμε μία συνομιλία με τον κ. Τσίπρα. Ο ίδιος μου είπε "σας δίνουμε αμέσως το ελικόπτερο" και μας το έδωσαν. Σήμερα έφθασε το ελικόπτερο. Και για τα οκτώ άτομα μου είπε: "Θα σας τους παραδώσουμε σε 10-15 μέρες"» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

..του ζητησα να μου παρει μια πιπα αμεσως εσκυψε και μου την πηρε :kissass2:

αλητες προδοτες αριστεροι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506
13770440_1017368398352588_4139671804819056565_n.png
δεξιούλιδες φιλελεδες είναι μαλακίες θα λένε...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τυπε ανοιξαν πυρ σε αοπλους, το ειδα εκεινο το βραδυ λιγο αφοτου εγινε. Για μυστης που μας ενημερωνει (ευχαριστουμε) τι πραγματικα εγινε δε φαινεσαι και πολυ διαβασμενος, ετσι? :think:

δεν ενημερώνω κανένα, χαλαρή κουβεντούλα κάνω απλά με τα παιδιά...
μάλλον εσύ δεν είσαι πολύ διαβασμένος για το τι μέτρα καταστολής μπορεί να πάρει ο στρατός αν θέλει που μας λες ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν άοπλους διαδηλωτές

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506
Θέλησαν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Αμέσως είχαμε μία συνομιλία με τον κ. Τσίπρα. Ο ίδιος μου είπε "σας δίνουμε αμέσως το ελικόπτερο" και μας το έδωσαν. Σήμερα έφθασε το ελικόπτερο. Και για τα οκτώ άτομα μου είπε: "Θα σας τους παραδώσουμε σε 10-15 μέρες"» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

..του ζητησα να μου παρει μια πιπα αμεσως εσκυψε και μου την πηρε :kissass2:

αλητες προδοτες αριστεροι

διάβασε αυτό, δεν πάει ο νους σου ποιος το γράφει, και αν εσύ θεωρείσαι ``εθνικιστής`` αυτός είναι Ο εθνικιστής....

Απλώς να προσθέσω ότι η εκκρεμούσα εν εξελίξει υπόθεση της παρανόμου εισόδου στη χώρα μας των οκτώ αποτυχημένων Τούρκων πραξικοπηματιών θέτει την κυβέρνηση Τσίπρα προ των ευθυνών της για την αποφυγή του ολεθρίου λάθους πιθανής χορηγήσεως ασύλου στην Ελλάδα, κάτι που θα εξέθετε τη χώρα μας σε βέβαιο κίνδυνο αντιποίνων άνευ ουδενός εθνικού κέρδους και με δεδομένη, μάλιστα, την απαράδεκτη, άρον-άρον, παρέμβαση της εν Ελλάδι γραφικής ...περσόνας της "Embassy" Αλέξανδρου Λυκουρέζου!

Είναι πασιφανές ότι ο αμερικανικός παράγων ο οποίος επιδιώκει την διάσπαση της ενότητος των βαλκανικών χωρών ώστε να βασιλεύει ο ίδιος δια του ..."διαίρει", παρώθησε τον μητραλοία σύζυγο της ...Ζωής Λάσκαρη να παροτρύνει την ανεγκέφαλη κυβέρνηση των Αθηνών να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στους οκτώ πραξικοπηματίες επικαλούμενος δικαιώματα απορρέοντα από την διεθνή νομοθεσία. Επειδή, όμως, κάθε κυβερνητική πράξη θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι απλώς τα εξατομικευμένα δικαιώματα ιδιωτών βάσει διεθνών νομολογιών, εμείς προτείνουμε τα ακόλουθα:

A. Εξονυχιστική ανάκριση των οκτώ πραξικοπηματιών ως προς το πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πραξικόπημα (μπορεί να απεστάλησαν  κ α ι  επί τούτου από την Μ.Ι.Τ.) και την όλη κατάσταση του τουρκικού στρατού σήμερα (δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...)  και,

Β. Άμεσο "αμπαλάρισμα" και των οκτώ στο αμέσως επόμενο αεροσκάφος των "TURKISH AIRLINES" για την πανηγυρική τους παράδοση στους καθ'  ύλην "αρμοδίους" πολιτικούς τους προϊσταμένους και στη Δικαιοσύνη της χώρας τους!

Οι συμμαχίες και φιλίες μιας χώρας δεν εξαρτώνται από συναισθήματα και φιλίες αλλά από το αυστηρώς κρινόμενο συμφέρον της ίδιας της χώρας. Και η Ελλάδα αρκετά διεσύρθη και επλήρωσε την προδοτική πρωτοβουλία ηλιθίων να εμπλακούν στην υπόθεση του αθλίου Οτσαλάν, όταν πανύβλακες ιδιώτες (με όλη τη σημασία της λέξεως) απεφάσιζαν δίχα του εθνικού συμφέροντος να εφαρμόσουν την υποκειμενική τους πλάνη ως επίσημη εξωτερική πολιτική χωρίς να τους κρεμάσουν ανάποδα εκθέσαντες την Ελλάδα ακόμη και σε κίνδυνο πολέμου με μία πανίσχυρη γείτονα προς χάρη ενός γουρουνόμορφου ριψάσπιδος τον οποίο έφτυσε και η ίδια η αδελφή του!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506
το πραξικοπημα δεν ειναι απλη ιστορια

και στη περιπτωση της ελλαδος, συμφωνα με μαρτυρίες οι πραξικοπηματιες τις πρωτες ωρες ηταν πολυ αγχωμενοι και οχι σιγουροι για αυτο που κανουν

ειναι δεδομενο οτι αν τοτε υπηρχε ιντερνετ και ο κοσμος ειχε αντιδρασει θα ειχαν αποτυχει

μετα απο ωρες και αφου ειδαν οτι δεν υπαρχει αντισταση πηραν τα πανω τους

στη περιπτωση της τουρκιας κρισιμο ρολο επαιξε το ιντερνετ, ο κοσμος που κινητοποιηθηκε, η αστυνομια και η ωρα(πολυ νωρις για πραξικοπημα)

στην ελλαδα παιζαν χωρις αντιπαλο οι τυποι
ούτε που ήταν Μεγάλη Παρασκευή δεν σεβάστηκαν οι καλοί χριστιανοί απριλιανοι, ούτε τηλεωρασβ ουτε ραδιο τίποτα, ξύπνησε ο τόπος με νέα κυβερνηση με ένα μαλακα για βασιλιά που του όρκισε άρον αρον..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Στα παπαρια μου ποιος το γραφει

οτι του ζητησε ο ερτογαν αμεσως σαν πουτανακι ο τσιπρακος ετρεξε να το κανει

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ οπως εχει συνηθισει και αυτος και το αλλο το παχυδερμο

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η αριστερά τι έλεγε όταν έδωσαν τον οτσαλάν δεν θυμάμαι  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Hold your horses sir...

Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει, η οποία δεν είναι à la carte υποτίθεται, ούτε παράρτημα του ΥΠ.ΕΞ, ούτε του Μαξίμου.

Και ό,τι αποφανθεί, δεσμεύεται να το εφαρμόσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Άρα, αφού προδικάζουμε την αρνητική έκβαση του αιτήματος, η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα χειραγωγείται.

Από ποιους;

Από αυτούς που την κατηγορούσαν ως διεφθαρμένη: ΣΑΝΕΛ.

Ίσως ο Αλεξάκος απειλήσει τους δικαστικούς,

ότι θα έχουν την τύχη των "πραξικοπηματιών" Τούρκων συναδέλφων τους...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ούτε που ήταν Μεγάλη Παρασκευή δεν σεβάστηκαν οι καλοί χριστιανοί απριλιανοι, ούτε τηλεωρασβ ουτε ραδιο τίποτα, ξύπνησε ο τόπος με νέα κυβερνηση με ένα μαλακα για βασιλιά που του όρκισε άρον αρον..

Το κόμμα σου , κοίτα τι έφερε ....

άϊ σιχτίρ ...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.368
Πόντοι
506
Στα παπαρια μου ποιος το γραφει

οτι του ζητησε ο ερτογαν αμεσως σαν πουτανακι ο τσιπρακος ετρεξε να το κανει

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ οπως εχει συνηθισει και αυτος και το αλλο το παχυδερμο
και εμένα στα παπαρια μου η γνώμη σου, απλά ήθελα να το ποστραρω γιατί μου έκανε εντύπωση η θέση του, και να σου έλεγα ποιος το έγραψε σιγμα μην τον γνωρίζεις...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ έχω μία απορία.

Αφού το πραξικόπημα ήταν στημένο αυτοί οι 8 γιατί ζητάν άσυλο στην Ελλάδα; Δεν το μάθαν ότι ήταν στημένο δηλαδή και ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτε;;;;;;

Μάλλον θα περιμένω να μπει το γκαρντάσι ο Στέλιος να μου λύσει την απορία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τελικά στημένο το πραξικόπημα.

Αφού λέει ο Ερντογάν τους στασιαστές μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα πρόκειται να τους δώσει και παράσημο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.411
Πόντοι
9.297
Προς tsambo... η εκφραση εσσεται ημαρ δεν σημαινε οτι ευχομαι να γινει πραξικοπημα.Σημαινε οτι καποτε πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε αυτος που το παιζουν γιγαντες στην περιοχη αλλα εχουν στην πραγματικοτητα οχι γυαλινα αλλα αχυρενια ποδια.Μονο το δικο σου μυαλο μπορεσε να συνδεσει αυτο που ειπα με τα κτηνη των γκριζων λυκων.Οχι απλα αστοχο...air ball εκανες.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
αδιάφορο... εσύ με το που διάβασες τ όνομα Σαρτζετάκη σε χτύπησε ρεύμα... όσο για το πρώτο φλέμα ξέρουμε τι ρόλο παίζει
Ποιος ειναι ο συντάκτης του κειμένου που παρεθεσες?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν ενημερώνω κανένα, χαλαρή κουβεντούλα κάνω απλά με τα παιδιά...
μάλλον εσύ δεν είσαι πολύ διαβασμένος για το τι μέτρα καταστολής μπορεί να πάρει ο στρατός αν θέλει που μας λες ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν άοπλους διαδηλωτές
Ποτε δεν το ειπα αυτο. Περα απο τα γεγονοτα πιανεσαι αδιαβαστος και στα γραπτα μου. Ασυγχωρητο...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προς tsambo... η εκφραση εσσεται ημαρ δεν σημαινε οτι ευχομαι να γινει πραξικοπημα.Σημαινε οτι καποτε πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε αυτος που το παιζουν γιγαντες στην περιοχη αλλα εχουν στην πραγματικοτητα οχι γυαλινα αλλα αχυρενια ποδια.Μονο το δικο σου μυαλο μπορεσε να συνδεσει αυτο που ειπα με τα κτηνη των γκριζων λυκων.Οχι απλα αστοχο...air ball εκανες.
Οτι δηλαδη η υποθεση οτι θα ειχαμε επελαση των Γκριζων Λυκων (με γνωστες διασυνδεσεις με μυστικες υπηρεσιες και στρατο) και παρεμφερων οργανωσεων σε περιπτωση πραξικοπηματος ηταν αστοχο. Απο την αλλη μια αποσταθεροποιημενη και απροβλεπτη Τουρκια με στρατιωτικη κυβερνηση θα μας φεροταν με φροντιδα και προδερμ ηταν ευστοχο... Οκ, δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Εγώ έχω μία απορία.

Αφού το πραξικόπημα ήταν στημένο αυτοί οι 8 γιατί ζητάν άσυλο στην Ελλάδα; Δεν το μάθαν ότι ήταν στημένο δηλαδή και ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτε;;;;;;

Μάλλον θα περιμένω να μπει το γκαρντάσι ο Στέλιος να μου λύσει την απορία.
περα από το αν ηταν στημενο ή όχι το πραξικοπημα, το επιχειρημα σου δεν εχει καμια απολυτως βαση...δηλαδή για να είναι στημενο ένα πραξικοπημα πρεπει ο ερντογαν να παρει τηλεφωνο έναν έναν και τους 6-7 χιλιαδες στρατιωτικούς για να στους στησει....3-4 υψηλόβαθμα στελεχη είναι στο κολπο και ολοι οι αλλοι ακολουθουν απλα εντολες...επισης στημενο θεωρείται και αν διαμορφωσει ετσι την κατασταση ώστε να κανει ευκολο στους αντιπαλους του την αποπειρα πραξικοπήματος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom