Θέλησαν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Αμέσως είχαμε μία συνομιλία με τον κ. Τσίπρα. Ο ίδιος μου είπε "σας δίνουμε αμέσως το ελικόπτερο" και μας το έδωσαν. Σήμερα έφθασε το ελικόπτερο. Και για τα οκτώ άτομα μου είπε: "Θα σας τους παραδώσουμε σε 10-15 μέρες"» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.
..του ζητησα να μου παρει μια πιπα αμεσως εσκυψε και μου την πηρε
αλητες προδοτες αριστεροι
διάβασε αυτό, δεν πάει ο νους σου ποιος το γράφει, και αν εσύ θεωρείσαι ``εθνικιστής`` αυτός είναι Ο εθνικιστής....
Απλώς να προσθέσω ότι η εκκρεμούσα εν εξελίξει υπόθεση της παρανόμου εισόδου στη χώρα μας των οκτώ αποτυχημένων Τούρκων πραξικοπηματιών θέτει την κυβέρνηση Τσίπρα προ των ευθυνών της για την αποφυγή του ολεθρίου λάθους πιθανής χορηγήσεως ασύλου στην Ελλάδα, κάτι που θα εξέθετε τη χώρα μας σε βέβαιο κίνδυνο αντιποίνων άνευ ουδενός εθνικού κέρδους και με δεδομένη, μάλιστα, την απαράδεκτη, άρον-άρον, παρέμβαση της εν Ελλάδι γραφικής ...περσόνας της "Embassy" Αλέξανδρου Λυκουρέζου!
Είναι πασιφανές ότι ο αμερικανικός παράγων ο οποίος επιδιώκει την διάσπαση της ενότητος των βαλκανικών χωρών ώστε να βασιλεύει ο ίδιος δια του ..."διαίρει", παρώθησε τον μητραλοία σύζυγο της ...Ζωής Λάσκαρη να παροτρύνει την ανεγκέφαλη κυβέρνηση των Αθηνών να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στους οκτώ πραξικοπηματίες επικαλούμενος δικαιώματα απορρέοντα από την διεθνή νομοθεσία. Επειδή, όμως, κάθε κυβερνητική πράξη θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι απλώς τα εξατομικευμένα δικαιώματα ιδιωτών βάσει διεθνών νομολογιών, εμείς προτείνουμε τα ακόλουθα:
A. Εξονυχιστική ανάκριση των οκτώ πραξικοπηματιών ως προς το πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πραξικόπημα (μπορεί να απεστάλησαν κ α ι επί τούτου από την Μ.Ι.Τ.) και την όλη κατάσταση του τουρκικού στρατού σήμερα (δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...) και,
Β. Άμεσο "αμπαλάρισμα" και των οκτώ στο αμέσως επόμενο αεροσκάφος των "TURKISH AIRLINES" για την πανηγυρική τους παράδοση στους καθ' ύλην "αρμοδίους" πολιτικούς τους προϊσταμένους και στη Δικαιοσύνη της χώρας τους!
Οι συμμαχίες και φιλίες μιας χώρας δεν εξαρτώνται από συναισθήματα και φιλίες αλλά από το αυστηρώς κρινόμενο συμφέρον της ίδιας της χώρας. Και η Ελλάδα αρκετά διεσύρθη και επλήρωσε την προδοτική πρωτοβουλία ηλιθίων να εμπλακούν στην υπόθεση του αθλίου Οτσαλάν, όταν πανύβλακες ιδιώτες (με όλη τη σημασία της λέξεως) απεφάσιζαν δίχα του εθνικού συμφέροντος να εφαρμόσουν την υποκειμενική τους πλάνη ως επίσημη εξωτερική πολιτική χωρίς να τους κρεμάσουν ανάποδα εκθέσαντες την Ελλάδα ακόμη και σε κίνδυνο πολέμου με μία πανίσχυρη γείτονα προς χάρη ενός γουρουνόμορφου ριψάσπιδος τον οποίο έφτυσε και η ίδια η αδελφή του!