Νέα

15-7-2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 848
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εσεις τους θεωρείτε ολους νεοναζί,της ΧΑ,του ΛΑΟΣ,ΑΝΕΛ,ολιγη ΝΔ,πατριωτικο ΠΑΣΟΚ και γενικοτερα ευρυτερο φασμα οπτε δεν εχει και πολύ σημασια.
Εγω ειμαι εγω και οχι εμεις. Σου ξαναλέω, ανεξαρτητα πως τους αποκαλουν οι αλλοι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικιστες. Είναι ή δεν είναι έτσι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω ειμαι εγω και οχι εμεις. Σου ξαναλέω, ανεξαρτητα πως τους αποκαλουν οι αλλοι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικιστες. Είναι ή δεν είναι έτσι?
Ναι,αληθεια είναι. Και μερικα απ αυτά που πρεσβευουν είναι καταδικαστεα,ασυμβατα προς τον ελληνισμο και προς τον ανθρωπο.Εγω αναφερθηκα στη γενικοτερη αντιληψη που εχουν μερικοι ότι πατριώτης ισον ναζι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εσεις τους θεωρείτε ολους νεοναζί,της ΧΑ,του ΛΑΟΣ,ΑΝΕΛ,ολιγη ΝΔ,πατριωτικο ΠΑΣΟΚ και γενικοτερα ευρυτερο φασμα οπτε δεν εχει και πολύ σημασια.
Ξυνισες που αποκαλεσαμε το κωμα νεοναζι και εβαλες τη λασπη στον ανεμιστηρα? Δε πειραζει θα σου περασει, πηγαινε να διαβασεις τις 5000 σελιδες του θρεντ των νεοναζι που περιγραφεται λεπτομερως το παρελθον τους γιατι μου φαινεται τα ξεχασες...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδή μου λες ότι οι χρυσαυγίτες έχουν τόση σχέση με τον εθνικισμό όση εσύ με τον αστροναύτη.
Γατα εισαι.

ΥΓ: Αυτη η παρομοιωση ειναι πιο επιτυχημενη απ'οτι φαινεται με την πρωτη ματια. Εγω θαυμαζω τους αστροναυτες, μαθαινω γι'αυτους, διαβαζω τις βιογραφιες και για τα επιτευγματα τους, διαβαζω για τις επιστημες που χρειαζεται να κατεχουν, αλλα αν πεις οτι ειμαι αστροναυτης αυτο θα ηταν απλα καθυστερημενο.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ναι,αληθεια είναι. Και μερικα απ αυτά που πρεσβευουν είναι καταδικαστεα,ασυμβατα προς τον ελληνισμο και προς τον ανθρωπο.Εγω αναφερθηκα στη γενικοτερη αντιληψη που εχουν μερικοι ότι πατριώτης ισον ναζι.
Προφανώς και ΔΕΝ ισχύει πατριωτης = ναζί.

Αλλά η λέξη πατριώτης είναι εύκολο να την λέμε σε περίοδο ειρήνης και όταν τα πράγματα πάνε καλα. Ξέρεις πόσους φίλους πατριώτες έχω που, τώρα στα δύσκολα, σκέφτονται να την κάνουν για το εξωτερικό? Διότι καλός ο εθνικισμός αλλά πρώτα η τσέπη μας και μετά όλα τα άλλα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προφανώς και ΔΕΝ ισχύει πατριωτης = ναζί.

Αλλά η λέξη πατριώτης είναι εύκολο να την λέμε σε περίοδο ειρήνης και όταν τα πράγματα πάνε καλα. Ξέρεις πόσους φίλους πατριώτες έχω που, τώρα στα δύσκολα, σκέφτονται να την κάνουν για το εξωτερικό? Διότι καλός ο εθνικισμός αλλά πρώτα η τσέπη μας και μετά όλα τα άλλα.
Σιγουρα,ετσι είναι. Και γω θυμαμαι μια φορα στο στρατο που είχαμε βγει στο Διδυμοτειχο που υπηρετουσα σε ασκηση στο βουνο.Λογω κλασικης ελληνικης ανοργανωσιας,δε μας ειχαν φερει ολη  μερα τιποτα για φαι.Οποτε καποια στιγμη που μου δινει μια εντολη ο αξιωματικος,του λεω, τι θα γινει;θα φαμε καμια ωρα;Δε μου απανταει.Ωραια,του κανω,τελειωσε η ασκηση για μενα,δε κανω τιποτα.Τρανο παράδειγμα και σε αντιδιαστολή,το τι γινεται στη Τουρκια με τον Ερντογαν.Δεν είναι η ιδια χωρα από το 2002 που ανελαβε,εχει ανεβει πολύ το  βιοτικο επιπεδο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ευχαριστώ. Αλλα όταν λες ότι η ΧΑ δεν είναι εθνικιστικό κόμμα, γελάνε και οι πάπιες. Ο Σταλιν όμως ήταν κομμουνιστής, ε φωστήρα μου?
Ευχαριστω, αλλα πες μου πρωτα με τι (απο αποψη πολιτικων πεποιθησεων) με μπερδευεις, και θα σου απαντησω.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Σιγουρα,ετσι είναι. Και γω θυμαμαι μια φορα στο στρατο που είχαμε βγει στο Διδυμοτειχο που υπηρετουσα σε ασκηση στο βουνο.Λογω κλασικης ελληνικης ανοργανωσιας,δε μας ειχαν φερει ολη  μερα τιποτα για φαι.Οποτε καποια στιγμη που μου δινει μια εντολη ο αξιωματικος,του λεω, τι θα γινει;θα φαμε καμια ωρα;Δε μου απανταει.Ωραια,του κανω,τελειωσε η ασκηση για μενα,δε κανω τιποτα.
Και καλά έκανες  :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η ακροδεξια λεπεν ειναι στα αριστερα του καρατζαφερη ειπε η μεγαλη βυζαντινολογος μας γλυκατζη-αρβελερ  :uglystupid:
ακροδεξια κομματα υπαρχουν πολλα με παρουσια σε κοινοβουλια στη ευρωπη, ναζιστικο (χρυση αυγη) μονο στην ελλαδα  :uglystupid:
δεν ειναι τυχαιο οτι στο ακροδεξιο μπλοκ στο ευρωκοινοβουλιο με αρχηγο τη λεπεν, δεν σας δεχονται  :idiot:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν σε μπερδεύω με κάτι...
Μα'στα. Επειδη δε σε εχω αποκωδικοποιησει ακομα, οριστε: Η διαφορα μεταξυ ΧΑ και ρομαντικου πατριωτισμου ειναι αβυσσαλεα. Η διαφορα μεταξυ Σταλιν και κομμουνισμου του Μαρξ ειναι αβυσσαλεα. Η αβυσσος δεν ποσοτικοποιειται (μη με ρωτησεις ποια αβυσσος ειναι μεγαλυτερη... ειδικα τωρα που πας την κουβεντα προς βαρετα μονοπατια) οποτε μαλλον καλυφθηκες. Οκ?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το πρωτοδικειο εκανε τη μαλακια πριν 20-30 χρονια και εδωσε αδεια σε ναζιστικο μορφωμα να κατεβει σε εκλογες,  σε καμια αλλη χωρα στην ευρωπη δεν θα γινοταν αυτο  :uglystupid: πιστευω η δικαιοσυνη θα διορθωσει το λαθος της και θα τους βγαλει εκτος νομου μεσα απ τη δικη  :idiot:  πεδιο δοξης λαμπρο στην ακροδεξια με ταβανι βεβαια το 10%  :idiot: γιατι δεν βγαζετε ενα νορμαλ ακροδεξιο κομμα
τυπου καρατζαφερη-λεπεν?  ποιος σας εμποδιζει?  δεν υπαρχουν καλυτερα στελεχη απο τον μιχαλολιακο τον παναγιωταρο και τον κασιδιαρη, να το πλαισιωσετε?  :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Σε διπλωματικό θρίλερ δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών που, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα, κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, όπου και ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας.

:orchestra:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μα'στα. Επειδη δε σε εχω αποκωδικοποιησει ακομα, οριστε: Η διαφορα μεταξυ ΧΑ και ρομαντικου πατριωτισμου ειναι αβυσσαλεα. Η διαφορα μεταξυ Σταλιν και κομμουνισμου του Μαρξ ειναι αβυσσαλεα. Η αβυσσος δεν ποσοτικοποιειται (μη με ρωτησεις ποια αβυσσος ειναι μεγαλυτερη... ειδικα τωρα που πας την κουβεντα προς βαρετα μονοπατια) οποτε μαλλον καλυφθηκες. Οκ?
Και ούτε θα το καταφέρεις.

Αφού λοιπόν η διαφορά του Στάλιν από τον κομμουνισμό είναι αβυσσαλέα, τότε γιατί ο κομμουνισμός είναι κάτι κακό? Αφού δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πραγματικότητα. Ή εφαρμόστηκε λάθος από τον Στάλιν. Άρα δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τον κομμουνισμό διότι δεν τον έχουμε δει να εφαρμόζεται στην πράξη. Άρα μήπως θα πρέπει να τον δούμε τελικά?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε διπλωματικό θρίλερ δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών που, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γείτονα, κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, όπου και ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας.

:orchestra:
Ειμαι περιεργος για τις λεπτομερειες. Επικοινωνησαν πριν μπουν στον εναεριο χωρο και τους ειπαν "ελατε"? Μπηκαν στον εναεριο χωρο αλλα οι δικοι μας εδειξαν ψυχραιμια μιλωντας τους πριν ριξουν? Μπηκαν στον εναεριο χωρο και ο ΕΠΟΠ που ηταν στο ρανταρ επαιζε playstation? Τα ερωτηματα ειναι πολλα!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ειμαι περιεργος για τις λεπτομερειες. Επικοινωνησαν πριν μπουν στον εναεριο χωρο και τους ειπαν "ελατε"? Μπηκαν στον εναεριο χωρο αλλα οι δικοι μας εδειξαν ψυχραιμια μιλωντας τους πριν ριξουν? Μπηκαν στον εναεριο χωρο και ο ΕΠΟΠ που ηταν στο ρανταρ επαιζε playstation? Τα ερωτηματα ειναι πολλα!

Εύλογες οι απορίες του Τσάμπαρου ... Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν !!

:)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εξεπεμψαν ψευδες σημα κινδυνου κοντα στην Αλεξανδρουπολη ενώ ουσιαστικα δεν ειχε τιποτα το ελικοπτερο και ετσι οι ελληνικες αρχες τους εδωσαν αδεια προσγείωσης στο κοντινοτερο αεροδρομιο.Ε,οχι και να τους καταριψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom