Νέα

15-7-2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 848
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
...ρε τυπε ,πως διαλο συμβαινει σε καθε παραγραφο σου ,να χωρας μεσα την λεξη ισλαμοπουτσα????.....δηλαδη ,αφου...βγες απο τη ντουλαπα επιτελους ρε μεσιε.
Σε μπουρδελοσάιτ γράφουμε ! Οτιδήποτε δεν έχει σχέση έστω και έμμεση με κάτι σεξουαλικό είναι  :offtopic:

Εγώ το έγραψα για να προλάβω όσους πουν οτι θα έρθουν παραπάνω Τουρίστριες!

Εσύ όμως πως ερεθίστηκες έτσι???  :think: :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.292
Πόντοι
506
Σε μπουρδελοσάιτ γράφουμε ! Οτιδήποτε δεν έχει σχέση έστω και έμμεση με κάτι σεξουαλικό είναι  :offtopic:

Εγώ το έγραψα για να προλάβω όσους πουν οτι θα έρθουν παραπάνω Τουρίστριες!

Άκουσε για πουτσα και καύλωσε  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.783
Πόντοι
2.606

μονο ερεθιστηκα,τσισα απο την καβλα μου εκανα.....ρε τυπε ,ειτε για στριφτο τσιγαρο γραφεις,ειτε για αποξηραμενες γαριδες ,ειτε για πουρε πατατας,σε ολα μεσα βαζεις την λεξη ισλαμοπουτσα.....αν δεν εισαι ο λιλας ,τοτε αρχιζεις να γινεσαι....προσεξε το !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686
Ο κλώνος του Μάξιμου 555 , ο barock
συνεχίζει να μας διασκεδάζει !   :rockon: :rockon: :rockon:

Θα κάτσεις να διαβάσεις κανένα βιβλίο
παπαγαλάκι του Τζήμερου,  barock ;  :2funny: :2funny: :2funny:

http://3.bp.blogspot.com/-5JDBOGPHQDE/VZ1I0VQTq7I/AAAAAAAAHh0/I9mmGR1XpAg/s1600/KLEISTE_TON_TZIMERO_STO_PSIHIATREIO_TOU_KORYDALLOU_[URL unfurl="true"]www.filoiypervasi-pireas.blogspot.gr.jpg[/img[/URL]]

Αμόρφωτο, λαϊκό παιδί ,barock  

πρώτα διάβασε κανένα βιβλίο και μετά με προσοχή να πεις την άποψή σου
το [b]POINT[/b] σου ! :2funny: :2funny: :2funny:

Διάβασε κανένα βιβλίο Μπαρόκο,
να μη σε λένε ΣΤΟΚΟ ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.267
Πόντοι
5.506
Γνώμη: Τα χουντοφασιστακια ειναι τοσο αγκυστρωμενα στην ηλιθια "ιδεολογια" τους που θα υποστηριζαν οποιονδηποτε με την ιδια "ιδεολογια". Ο,τι κι αν σημαινει αυτο για τη χωρα που και καλα υπερσπιζονται. Το κανει πιο γελοιο βεβαιως το οτι εχουν απο πανω το συνηθειο να βγαινουν και να κατηγορουν τους "αριστερους" (οποιονδηποτε δεν ειναι χουντοφασιστακι) για αγκυστρωση και παρωπιδες... Προφανως επειδη δεν δεχονται να δουν την αληθεια της χαζης "ιδεολογιας" τους ειναι αγκυστρωμενοι και με παρωπιδες... Εχουν ως default να υποστηριζουν καθε φασιστοκινημα παγκοσμιως, ακομα και στην Τουρκια που Νο1 στοχος καθε φασιστα ηταν και ειναι η Ελλαδα. Τοσο θολωμενοι ειναι δηλαδη που υποστηριζουν τους παρακατω:

Tasos_Isaak_murdered.jpg

Ανθρωπινα σκουπιδια που το μονο που τους αξιζει ειναι τα λιτρα εμετου της υπολοιπης κοινωνιας.

Εσύ ποιούς υποστηρίζεις, αυτούς που κοπανάνε ή αυτούς που τις τρώνε;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αντίθετα απότι σκούζεις, το πραξικόπημα θα επικρατήσει...

Απέτυχε το πραξικόπημα, και η επιστράτευση στην ελλάδα ματαιώθηκε.

:coffee:

Καλύτερα να γλύφεις αρχίδια, παρά να μιλάς, κίναιδε.

Και πού το ξέρεις ότι ματαιώθηκε?...  :rolleyes:

Εγώ πάντως έχω υποσχεθεί to my piece ότι όταν προσέλθεις, θα σου ανοίξω νέα τρύπα,  :2funny:

πιο στενή από αυτή που σου γλεντάω από χθες...

Προμηθευτήκατε υποβρύχιο στο σπίτι;  :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εσύ ποιούς υποστηρίζεις, αυτούς που κοπανάνε ή αυτούς που τις τρώνε;
Α, ειναι ασαφες απο το ποστ μου, ε?

ΥΓ: Σε περιπτωση που δεν εχεις ιδεα τι εικονα ανεβασα, αυτες ειναι οι τελευταιες στιγμες του Τασου Ισαακ στα χερια των ομοιδεατων (Γκριζοι Λυκοι) των χουντοφασιστακιων εδω μεσα και των αδικοχαμενων σημερινων Τουρκων πραξικοπηματιων. Ενας τις τρωει...

OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Συμφωνούμε. Απλά οι πολιτικοί είναι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί είναι για το στρατό, αυτο είναι το point μου.
δε διαφωνω μαζι σου, απλα με τον ερτογαν ετσι οπως εξελισεται και το καθεστος που χτιζει εχω θεμα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επειδή ήμουν στην Τουρκία, οι τουριστικές υπηρεσίες είναι σαφώς ανώτερες, πολύ πιο φτηνές και χρειάζονται τουρίστες
Τι ταλέντο είσαι κι εσύ? Τα ακούμπησες καλά στους τούρκους αυτά τα λίγα που έχεις! Μην τους τελειώσουν τα καύσιμα στις παραβιάσεις που κάνουν...Να τους πας το συναλλαγματάκι σου να ζουν αυτοί καλύτερα κι εμείς χειρότερα..   :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]«Πόγκρομ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 2.745 δικαστικούς και 3.000 στρατιωτικούς[/size]

www.protothema.gr/world/article/595567/tourkia-o-erdogan-apoluei-2745-dikastikous-/]http://www.protothema.gr/world/article/595567/tourkia-o-erdogan-apoluei-2745-dikastikous-/[/url]

τελικα αυτη η ιστορια βολευει αφανταστα τον ερτογαν ο οποιος θα ολοκληρωσει το καθεστος που χτιζει, ταχυτερα του αναμενομενου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.267
Πόντοι
5.506
Α, ειναι ασαφες απο το ποστ μου, ε?

ΥΓ: Σε περιπτωση που δεν εχεις ιδεα τι εικονα ανεβασα, αυτες ειναι οι τελευταιες στιγμες του Τασου Ισαακ. Ενας τις τρωει...

Απλά είναι οξύμωρο να επιτίθεσαι φραστικά τόσο έντονα σε μια πλευρά ενώ και η απέναντι πλευρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά με τα οποία χαρακτηρίζεις τους "άλλους".

Πιό απλά, στην Τουρκία αυτή τη στιγμή συγκρούονται ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΜΟΙ μεταξύ τους. Όποιος προσπαθεί να πάρει θέση από τη μία ή την άλλη πλευρά έχει πέσει στην παγίδα.

Δεν πρόσεξα την εικόνα είναι η αλήθεια. Κατάπτυστη όποιοι και αν είναι σε κάθε περίπτωση.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Για πες κάπου όπου έγινε αυτή η δουλειά.

Που το ήξεραν δηλαδή και τους άφησαν κλπ, κλπ, κλπ.

Με ιστορικά δεδομένα όμως.

Και όχι ότι τον Κώστα Καραμανλή τον Β τόν έριξαν οι Αμερικάνοι λόγω αγωγού και ότι πήγαν να τον σκοτώσουν και τον έσωσαν οι γκαγκεμπίτες του Πούτιν.

Ας πούμε.

Τώρα θα μου πείς ότι υπάρχει και το κίνημα του Κωνσταντίνου "από χωρίου εις χωρίον".

Δεν μπορω αυτη την στιγμη να σου πω εκει εγινε αυτο, εκει εγινε το αλλο κλπ γιατι νομιζω οτι θα μπουμε σε στειρα αντιπαραθεση

Την αποψη μου αυτη παντως την βασιζω σε αρκετα βιβλια στρατηγικης που εχω διαβασει και προκειται για κλασσικο τροπο να παγιδευσεις τον αντιπαλο. Θεωρω οτι η στρατηγικη σκεψη δεν περιοριζεται στα πεδια της μαχης μονο, οποτε βρισκω πολυ πιθανο σιγουρο το να υπαρχει εφαρμογη και σε πολιτικο επιπεδο

Αλλωστε δεν νομιζω να ειναι κατι παραλογο αυτο που ειπα, ασχετα αν ισως δεν ισχυει εδω

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν υπαρχει διακριση αναμεσα σε κεμαλοφασιστες οαι ισλαμοφασίστες. Και οι δυο αναθεωρητικη πολιτικη εις βαρος της Ελλάδας ακολουθουν.

Οσον αφορα το πραξικοπημα το ιδιο, η μπουνταλοσυνη με την οποια εκτελεστηκε δειχνει πολλα για τις ικανοτητες του τουρκικου στρατου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Την έκδοση των οκτώ στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος απαιτεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου, αναπληρωτής επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εισάγει νομοσχέδιο για την εκτέλεση των στρατιωτικών που στασίασαν.

«Εμείς θα υποβάλλουμε μία πρόταση που θα απαιτήσει την εκτέλεση όλων όσοι έχουν εμπλακεί στην απόπειρα πραξικοπήματος», έγραψε ο Μουεζίνογλου στο Twitter.

:orchestra:  :erection:  :orchestra:

Ήρθε η ώρα του Ηγέτου. Η ώρα του χαμογελαστού παιδιού. Η ώρα του Αλεξάκου.

Μπορεί ο νηματοθέτης να βάλει ψηφοφορία για την έκδοση ή όχι των Τούρκων του ελικοπτέρου;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.120
Πόντοι
34.538
Εβλεπα τα φανταρακια στα τανκς και στη γεφυρα...
Κατι γυφτοι,κοντοπυθαροι...
Δεκα θελω σαν κι αυτους να φαω....αμα γινει κανενα σκηνικο...

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εβλεπα τα φανταρακια στα τανκς και στη γεφυρα...
Κατι γυφτοι,κοντοπυθαροι...
Δεκα θελω σαν κι αυτους να φαω....αμα γινει κανενα σκηνικο...

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Στην τουρκια ισχυει απο χρονια η εξαγορα θητειας. Οι μορφωμενοι που ανηκουν στη μεσαια ταξη δεν υπηρετουν. Μονο τα φτωχοπαιδα.  Ακομα, ο εβρος θεωρηται προνομιακος και πανε ολα τα βυσματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Γαλλοι τι ειχαν παρει χαμπαρι και εκλεισαν πρεσβεια και προξενειο πριν 2-3 μερες?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.517
Πόντοι
9.931
Εγω βλεπω οτι η Τουρκια παει να γινει καθαρα ισλαμικο κρατος απο κοσμικο που ηταν και αυτο δεν ειναι σιγουρα καλο για κανενα!

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Οι Γαλλοι τι ειχαν παρει χαμπαρι και εκλεισαν πρεσβεια και προξενειο πριν 2-3 μερες?

δεν ηταν μονο οι Γαλλοι......

Εαν θυμαμε καλα και τα Αμερικανοπουλα .....ειχαν κατεβασει ρολα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom