Νέα

15-7-2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 848
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
πραξικοπημα απο τα Lidl!
με γιωταδες φανταρους να λιντσαρονται απο το πληθος και να τους παιρνουν τα οπλα!
και ομως,αυτος ο ανυπαρκτος ψυχικα στρατος,μας φοβιζει εμας τους Ελληνες!ελεος!
Ειδες κατι πραματα? Στρατος που αρνειται να πυροβολησει το λαο που εχει ορκιστει να προστατευει ειναι ανυπαρκτος και αναποτελεσματικος... :jerking: Α ρε Ελληνα μαλακια που σε δερνει και θα σε δερνει μεχρι να βυθιστει αυτη η χωρα απο το φυσικο βαρος της μαλακιας... :jerking:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ειδες κατι πραματα? Στρατος που αρνειται να πυροβολησει το λαο που εχει ορκιστει να προστατευει ειναι ανυπαρκτος και αναποτελεσματικος... :jerking: Α ρε Ελληνα μαλακια που σε δερνει και θα σε δερνει μεχρι να βυθιστει αυτη η χωρα απο το φυσικο βαρος της μαλακια... :jerking:
Δεν νομιζω να δινουν τα οπλα τους γιατι τους επιασε βαθια δημοκρατικη ανυσηχια μαλλον τους τα παιρνουν αυτο θεωρω οτι αναφερει το προηγουμενο ποστ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν νομιζω να δινουν τα οπλα τους γιατι τους επιασε βαθια δημοκρατικη ανυσηχια μαλλον τους τα παιρνουν αυτο θεωρω οτι αναφερει το προηγουμενο ποστ.
Τους τα παιρνουν. Μαλιστα. Οποτε ειτε οντως θα πρεπει να φοβομαστε τους Τουρκους επειδη ενας αοπλος πολιτης μια τυχαια νυχτα Παρασκευης μπορει να αφοπλισει ανετα στρατιωτες και τανκς, ειτε τα οπλα τα κραταγανε μονοχειρες με αποτελεσμα να μη μπορουν να απασφαλισουν τα G3, οποτε ειμαστε οκ. Ποιο απο αυτα τα δυο υποστηριζεις? :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επειδή βαριόμουν.
Όπα μεγαλε!! Τώρα το είπες ----> Βαριέσαι να αυτοκτονήσεις? :rockon: :rockon: :rockon: πόσο έξω έπεσα που πίστευα πως το είχες ξεχάσει ...

Βέβαια όσο μας απαντάς σπάει λίγο η βαρεμάρα σου και ξεχνάς τι πρέπει να κάνεις...

Προτεινόμενος τρόπος αυτοκτονίας----> Κλείνεις εισιτήρια για μια Μουσουλμανική χώρα και αν δεν πέσει το αεροπλάνο και δεν ανατιναχτεί το αεροδρόμιο πας σε μια κεντρική πλατεία και κάνεις για ένα λεπτό κάτι αντίστοιχο που κάνουν οι Λαθρο-Μουσουλμάνοι στις Ελληνικές πλατείες....

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
η ολη σου συμπεριφορα σου και το χοντρο σου κολλημα κατ  εμε ξεκινησε με μια απλη χιουμοριστικη φωτογραφια με μεταναστη για την οποια θυκτικες....εφοσον θυγεσαι με μεταναστες...παρτους σπιτι σου..και μην μας υποδυκνεις τι γωτογραφιες με λαθρομεταναστες θα βαζουμε εδω ......μετεπειτα δηλωσες οτι ουδεποτε ψηφισες συριζα...και λοιπες σαλτσες
παντως ουδεποτε στα αρντητικα στοιχεια της τωρινης κυβερνησης δεν απαντησες

και  εγω τωρα  σου λεω το εξεις

εσυ με την αριστερη σου ιδεολογια θα πας να πολεμησεις τωρα που ξεκινησε η επιστρατευση? η απλα θα το παιζεις εσυ αλλα και αλλα μελη εδω ιδεολογοι εκ του ασφαλους με αριστερη ιδεολογια

τωρα με τα γεγονοτα θα κοιταξεις να μην χασουμε μια σπιθαμη γης?η απλα θα το ξαναγυρισεις στο καλαματιανο για τα "πουληματα της δεξιας" στον εμφυλιο αλλα και στην χουντα
και με ολη την λασπη που μας εχετε ριξει?

επειδη λοιπον ξαναγυρισαμε στα παλια γεγονοτα με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ...γνωριζεις πολυ καλα οτι εαν χασουμε εστω ενα νισακι απο τους τουρκους απο την "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" οπως προασπιζονται οι δικοι σου, οι απφασεις των δικαστηριων πιστεψε με θα ειναι πολλυ χειροτερη απο τις αποφασεις των δικαστηριων του τοτε εμφυλιου αλλα και χουντας
διοτι εσεις με τον μανδια της αριστερης δημοκρατιας και ιδεολογια σας...θα χαρακτηριστειτε ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ εαν δεν κοιταξετε να δωσετε λυσεις τωρα που σας χρειαζεται η πατριδα

ο τροχος γυρισε

εχετε την εξουσια καθως επεισης εχετε και την ιστορικη ευθυνη σαν αριστερη κυβερνηση να βγειτε αλωβητοι απο οποιαδηποτε λαθη οπως εκανε "η επαρατη δεξια"
και πιστεψε με ΕΜΕΙΣ θα σας πουμε μπραβο

υ㨨 το ξαναλεω...οπως το ειπε ο αλεξ...απεβαλε τον ναρκισμο σου, διοτι αυτο θα σε καταστρεψει
Στα παπάρια μου η πατρίδα φίλε μου. Να υπερασπιστώ ποιο? Το μπουρδέλο για να συνεχίσει να με γαμάει? Ξεκολήστε από το έθνος και την πατρίδα, ξεκολήστε από ηθικές αξίες που σας έχουν επιβάλλει άλλοι. Η προάσπιση της πατρίδας δεν είναι το ύψιστο ιδανικό. Δεν είναι κάν ιδανικό. Ούτε η δημοκρατία είναι ιδανικό. Δηλαδή, δε πα να πηδάς τα παιδιά σου, αν είσαι εθνικιστής ή δημοκράτης δεν τρέχει τίποτα ε?

Εάν κάποιος νιώθει υπερήφανος για την πατρίδα του ή επειδή είναι έλληνας, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τιποτε προσωπικά δικό του (πνευματικό όχι υλικό αγαθό) για το οποίο θα αισθανόταν υπερήφανος. Εγώ είμαι με τον λιποτάκτη που απομακρύνεται αλλά είναι ζωντανός! Και δεν πέθανε για το μπουρδελο του.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Τους τα παιρνουν. Μαλιστα. Οποτε ειτε οντως θα πρεπει να φοβομαστε τους Τουρκους επειδη ενας αοπλος πολιτης μια τυχαια νυχτα Παρασκευης μπορει να αφοπλισει ανετα στρατιωτες και τανκς, ειτε τα οπλα τα κραταγανε μονοχειρες με αποτελεσμα να μη μπορουν να απασφαλισουν τα G3, οποτε ειμαστε οκ. Ποιο απο αυτα τα δυο υποστηριζεις? :think:
Νομιζω αυτο που εγραψα τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όπα μεγαλε!! Τώρα το είπες ----> Βαριέσαι να αυτοκτονήσεις? :rockon: :rockon: :rockon: πόσο έξω έπεσα που πίστευα πως το είχες ξεχάσει ...

Βέβαια όσο μας απαντάς σπάει λίγο η βαρεμάρα σου και ξεχνάς τι πρέπει να κάνεις...

Προτεινόμενος τρόπος αυτοκτονίας----> Κλείνεις εισιτήρια για μια Μουσουλμανική χώρα και αν δεν πέσει το αεροπλάνο και δεν ανατιναχτεί το αεροδρόμιο πας σε μια κεντρική πλατεία και κάνεις για ένα λεπτό κάτι αντίστοιχο που κάνουν οι Λαθρο-Μουσουλμάνοι στις Ελληνικές πλατείες....
Οσο και να κλαις, οσο και να οδυρεσαι, θα ειμαι εδω να ξεβρακωνω τις ανυποστατες μαλακιες και φανταξιοπληξιες που γραφεις. Δε μασαω εγω απο κλαματακια... Σορρυ. :dunno:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στα παπάρια μου η πατρίδα φίλε μου. Να υπερασπιστώ ποιο? Το μπουρδέλο για να συνεχίσει να με γαμάει? Ξεκολήστε από το έθνος και την πατρίδα, ξεκολήστε από ηθικές αξίες που σας έχουν επιβάλλει άλλοι. Η προάσπιση της πατρίδας δεν είναι το ύψιστο ιδανικό. Δεν είναι κάν ιδανικό. Ούτε η δημοκρατία είναι ιδανικό. Δηλαδή, δε πα να πηδάς τα παιδιά σου, αν είσαι εθνικιστής ή δημοκράτης δεν τρέχει τίποτα ε?

Εάν κάποιος νιώθει υπερήφανος για την πατρίδα του ή επειδή είναι έλληνας, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τιποτε προσωπικά δικό του (πνευματικό όχι υλικό αγαθό) για το οποίο θα αισθανόταν υπερήφανος. Εγώ είμαι με τον λιποτάκτη που απομακρύνεται αλλά είναι ζωντανός! Και δεν πέθανε για το μπουρδελο του.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η ύλη σου θέλει να λιποτακτήσει απο το αρρωστημένο  πνευμα σου... 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.701
Πόντοι
2.606
13754077_10210002287833460_1483417533337775195_n.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.977
Πόντοι
2.606
Στην αγγλια μπρεξιτ, στην γαλλια μακελειο,στην τουρκια πραξικοπημα, και στην ελλαδα μυκονοοοοος και ο μηνας εχει 9 αλλα παιζει να κλαιγομαστε περισσοτερο απο τους λαους των χωρων που προανεφερα.Αθανατη ελληνες :S
...MHN το λες....με αυτα που βλεπουν τα ματια μας ,λιγα τα ψωμια μας! :sunglasses:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.701
Πόντοι
2.606
Καθαρίστριες επιασαν δουλεια ηδη στο βομβαρδισμένο κοινοβουλιο.  :S :S :S

13754077_10210002287833460_1483417533337775195_n.jpg

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
...MHN το λες....με αυτα που βλεπουν τα ματια μας ,λιγα τα ψωμια μας! :sunglasses:
Τυπε νιωθω μια δυσπνοια, ενα πονοκεφαλο, ενα κατι... Λες να ειναι η ζεστη ή αυτο:

η ολη σου συμπεριφορα σου και το χοντρο σου κολλημα κατ  εμε ξεκινησε με μια απλη χιουμοριστικη φωτογραφια με μεταναστη για την οποια θυκτικες....εφοσον θυγεσαι με μεταναστες...παρτους σπιτι σου..και μην μας υποδυκνεις τι γωτογραφιες με λαθρομεταναστες θα βαζουμε εδω ......μετεπειτα δηλωσες οτι ουδεποτε ψηφισες συριζα...και λοιπες σαλτσες
παντως ουδεποτε στα αρντητικα στοιχεια της τωρινης κυβερνησης δεν απαντησες

και  εγω τωρα  σου λεω το εξεις

εσυ με την αριστερη σου ιδεολογια θα πας να πολεμησεις τωρα που ξεκινησε η επιστρατευση? η απλα θα το παιζεις εσυ αλλα και αλλα μελη εδω ιδεολογοι εκ του ασφαλους με αριστερη ιδεολογια

τωρα με τα γεγονοτα θα κοιταξεις να μην χασουμε μια σπιθαμη γης?η απλα θα το ξαναγυρισεις στο καλαματιανο για τα "πουληματα της δεξιας" στον εμφυλιο αλλα και στην χουντα
και με ολη την λασπη που μας εχετε ριξει?

επειδη λοιπον ξαναγυρισαμε στα παλια γεγονοτα με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ...γνωριζεις πολυ καλα οτι εαν χασουμε εστω ενα νισακι απο τους τουρκους απο την "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" οπως προασπιζονται οι δικοι σου, οι απφασεις των δικαστηριων πιστεψε με θα ειναι πολλυ χειροτερη απο τις αποφασεις των δικαστηριων του τοτε εμφυλιου αλλα και χουντας
διοτι εσεις με τον μανδια της αριστερης δημοκρατιας και ιδεολογια σας...θα χαρακτηριστειτε ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ εαν δεν κοιταξετε να δωσετε λυσεις τωρα που σας χρειαζεται η πατριδα

ο τροχος γυρισε

εχετε την εξουσια καθως επεισης εχετε και την ιστορικη ευθυνη σαν αριστερη κυβερνηση να βγειτε αλωβητοι απο οποιαδηποτε λαθη οπως εκανε "η επαρατη δεξια"
και πιστεψε με ΕΜΕΙΣ θα σας πουμε μπραβο

υ㨨 το ξαναλεω...οπως το ειπε ο αλεξ...απεβαλε τον ναρκισμο σου, διοτι αυτο θα σε καταστρεψει

:think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και που σκοπεύεις να πας ? στο φεγγαρι ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κανείς δε σου υπέδειξε τίιποτα βρε αγράμματο που με το ζόρι μπορείις να διαβάσεις και γράψεις ελληνικά. Τα μάτια μου βγηκαν μέχρι να τελειώσω το παραλήρημα... Απλό τραμπούκισμα έφαγες για να σπάσω πλάκα με φασιστάκια της σειράς επειδή βαριόμουν. Κατά τα άλλα, ποια επιστράτευση και ποιος πολεμος και ποια δικαστήρια ρε γαβ γαβ? Άντε παίξε κανα call of duty (θα σου έλεγα να γυρίσεις στο σχολείο να μάθεις ορθογραφία και συντακτικό αλλά είναι προφανές ότι είσαι ανεπίδεκτος) να σου περάσει το κόλλημα και άσε κανένα σοβαρό άνθρωπο να γράψει τίποτα της προκοπής.

σου επαναλαμβανω
το παραλιριμα σου το εβγαλες με την χολη σου για μια απλη φωτογραφια στην οποια διακομοδουσαν εναν μεταναστη με συγγριση με αβοριτες στην αυστραλια (εαν θιυμαμαι καλα)
απο εκεινη την στιγμη μεχρι και τωρα ουδεποτε παραδεχθηκες το λαθος σου για την μαλακια ποου εκστομισες τοτε

η ορθογραφια που διατυμπανεις ειναι το λιγοτερο...καταστρεψατε την παιδεια
η ξεροκεφαλια που σε χαρακτηριζει να βλεπεις τα πραγματα μονοπλευρα και να μην βλεπεις αλλη λυση εκτος απο την μια και μοναδικη που πιστευεις περι ολων των θεματων που βιωνουμε τωρα...σε χαρακτηριζει ως παραφρων ανθρωπο...και οπου δυστυχως δεν μπορεις να συνομιλεις με αλλους λογω του ναρκσισιμου που σε διακαταεχει

ενας σοβαρος ανθρωπος οπως διατυμπανιζεις ακουει ολες τις πλευερες και κρινει αναλογως
δεν λιδορει δεν εξυβριζει και δεν αεπιλει (με πλαγιο τροπο οπως κανεις εσυ)
δυστυχως εισαι στο περιθωριο των ανθρωπων οι οποιοι παρασυρουν και αλλους ανθρωπους για την μια αληθεια που πιστευουν (η παραλληρημα για τους κοινους θνητους)
ευχομαι καποτε να αλλαξεις μυαλα δεν το βλεπω δυστυχως

λυπαμαι για σενα
προσωπικα προκαλεις τον οικτο μου ως απιχηση τετοιων ανθρωπων στην κοινωνια οι οποιοι μας οδηγουν σε καταστρεφηκες συνεπειες για την χωρα και το εθνος

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δυστυχως μυκονιατισαν στην τουρκια...δεν υπαρχει σωτηρια
εδω "στο υπουργικο συμβουλειο" ολοι ηταν εξαφανισμενοι μεχρι τις 3¨30..οπου ακουστηκαν τα πρωτα διαγγελματα οπως ειπε το σκαι το πρωι

δεν υπαρχει σωτηρια και στην τουρκια αλλα δυστυχως και εδω

φατε μνημονια και βουλωστετο  :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.977
Πόντοι
2.606
σου επαναλαμβανω
το παραλιριμα σου το εβγαλες με την χολη σου για μια απλη φωτογραφια στην οποια διακομοδουσαν εναν μεταναστη με συγγριση με αβοριτες στην αυστραλια (εαν θιυμαμαι καλα)
απο εκεινη την στιγμη μεχρι και τωρα ουδεποτε παραδεχθηκες το λαθος σου για την μαλακια ποου εκστομισες τοτε

η ξεροκεφαλια που σε χαρακτηριζει να βλεπεις τα πραγματα μονοπλευρα και να μην βλεπεις αλλη λυση εκτος απο την μια και μοναδικη που πιστευεις περι ολων των θεματων που βιωνουμε τωρα...σε χαρακτηριζει ως παραφρων ανθρωπο...και οπου δυστυχως δεν μπορεις να συνομιλεις με αλλους λογω του ναρκσισιμου που σε διακαταεχει

ενας σοβαρος ανθρωπος οπως διατυμπανιζεις ακουει ολες τις πλευερες και κρινει αναλογως
δυστυχως εισαι στο περιθωριο των ανθρωπων οι οποιοι παρασυρουν και αλλους ανθρωπους για την μια αληθεια που πιστευουν (η παραλληρημα για τους κοινους θνητους)

λυπαμαι για σενα
προσωπικα προκαλεις τον οικτο μου ως απιχηση τετοιων ανθρωπων στην κοινωνια οι οποιοι μας οδηγουν σε καταστρεφηκες συνεπειες για την χωρα και το εθνος
...εισαι συγγενολοι με την αντζελα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
σου επαναλαμβανω

λυπαμαι για σενα
Πρώτον, αρχίδια θυμάσαι. Σταμάτα να κλαίγεσαι για την τραμπούκα που σε έτσουξε τόσο πολύ πριν κάτι μήνες, που δε θυμάσαι καν γιατί έγινε. Ξεπέρασέ το. Γίνεσαι βαρετός. Δεύτερον, η "αριστερά" σού φταίει και για την αγραμματοσύνη σου? :2funny: Πόσο πιο τραγικός? Στα ίδια σχολεία πήγαμε όλοι μας... Τρίτον:
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF.jpg[/img[/URL]]

Θα εξεταστείς τη Δευτέρα. Το νου σου. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom