Νέα

12 ώρες sex και «τέλος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παω να πιω οζον και να την παιξω 16,5 φορες

καλο βραδυ μαγκες

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα ακολουθήσω το αρσενικό...Καληνυχτα ορκας

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καληνυχτα.μονο οζον να μην πιειτε πολυ και γραφετε αυριο μαλακιες.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι θα λεγατε για «τέλος» και μετα σεξ?

Συνημμένα

• hard.jpg
    hard.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 20

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα. :o :o :o

Aνδρών:
Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Το ρεκόρ όμως το κατέχει ένας 28χρονος οπού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 -στεγνούς τους περισσότερους- οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα. :o :o :o

Aνδρών:
Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Το ρεκόρ όμως το κατέχει ένας 28χρονος οπού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 -στεγνούς τους περισσότερους- οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας.

δεν εσπασε το ρεκορ ομως :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οργανώνουμε και εμείς εδώ έναν διαγωνισμό γαμησιού:ποιός θα αντέξει περισσότερο με μία από τις κυρίς του site;;; :grin:
Έπαθλο να θέσει το ηγετικό team!!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δεν εσπασε το ρεκορ ομως :2funny:

Κοίτα να δεις.
Εδώ μιλάμε για έφηβους. Αυτός που έκανε το ρεκορ είχε πει ότι προπονούταν από έφηβος αλλά δε δήλωσε την ηλικία του.
Μέχρι στιμγής παίζουν τα εξής:

α) 6-7 φορές (ψιλοσυνεχόμενα) που λέει ο arcans.
β) 10-11 φορές (ψιλοσυνεχόμενα) που λέει ο ORCA.
γ) 36 φορές (σε 24 ώρες) που λέει η επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες.
δ) 11 φορές (την ώρα) που λέει ο Kinsey.
ε) 16 φορές (την ώρα) που έκανε ο Καλιφορνέζος.

Ποια είναι η επιστημονική σου άποψη?

Οργανώνουμε και εμείς εδώ έναν διαγωνισμό γαμησιού:ποιός θα αντέξει περισσότερο με μία από τις κυρίς του site;;; :grin:

Εσύ τι πιστεύεις από τα παραπάνω? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δεν κανουν τετοια οι κυριες εδω ρε
τι τις περασες
ολλανδεζες? ;) :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοίτα να δεις.
Εδώ μιλάμε για έφηβους. Αυτός που έκανε το ρεκορ είχε πει ότι προπονούταν από έφηβος αλλά δε δήλωσε την ηλικία του.
Μέχρι στιμγής παίζουν τα εξής:

α) 6-7 φορές (ψιλοσυνεχόμενα) που λέει ο arcans.
β) 10-11 φορές (ψιλοσυνεχόμενα) που λέει ο ORCA.
γ) 36 φορές (σε 24 ώρες) που λέει η επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες.
δ) 11 φορές (την ώρα) που λέει ο Kinsey.
ε) 16 φορές (την ώρα) που έκανε ο Καλιφορνέζος.

Ποια είναι η επιστημονική σου άποψη?

Εσύ τι πιστεύεις από τα παραπάνω? :think:

βασικα θελω ενα διαλογο μεταξυ ορκα και αρκανς
μονο ετσι θα λυθει το ζητημα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
βασικα θελω ενα διαλογο μεταξυ ορκα και αρκανς
μονο ετσι θα λυθει το ζητημα

Έχεις δίκαιο. Πρέπει να γίνει αυτό.

Ναι αλλά άμα πιουν όζον;;

Εσένα ποιο είναι το ρεκόρ σου?
Ποια σχολή σε βρίσκει σύμφωνη?
:think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι αλλά άμα πιουν όζον;;

:o :o :o :o :o

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ

Οι θεραπείες οξυγόνου παρέχουν ζωογόνο οξυγόνο στον οργανισμό. Σ’ αυτές υπάγονται οι θεραπείες του όζοντος και η θεραπεία του υποξειδίου του υδρογόνου. Και οι δύο χρησιμοποιούνται στην εναλλακτική αγωγή κατά του καρκίνου.

Ο Γερμανός βιοχημικός Όττο Βάρμπουργ, τιμημένος δύο φορές με το βραβείο Νόμπελ, γράφει στο βιβλίο το «Ο Μεταβολισμός των όγκων», ότι το κύριο αίτιο του καρκίνου είναι η αντικατάσταση της διαδικασίας της οξυγόνωσης στα φυσιολογικά κύτταρα, από τη ζύμωση σακχάρων. Η ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, υποστήριζε, μπορεί να αρχίσει μόνο σε σχετική απουσία οξυγόνου.

Η Οζονοθεραπεία που συνδυάζει όζον και οξυγόνο, χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη πάνω από πενήντα χρόνια, για την αγωγή κάθε λογής λοιμώξεων, του καρκίνου, των διαταραχών του κυκλοφορικού, όπως η αθηροσκλήρωση, ο διαβήτης, των τραυμάτων, της γάγγραινας, του άσθματος και πολλών άλλων παθήσεων.

Πολλοί γιατροί στην Ευρώπη, το Μεξικό και σε άλλες χώρες, έχουν δηλώσει ότι σύμφωνα με την κλινική τους πείρα, το όζον συρρικνώνει τους όγκους. Έχει αποδειχθεί επίσης, ότι βοηθά ασθενείς με Aids, διότι αυξάνει την παροχή οξυγόνου προς τα κύτταρα, και έτσι συμβάλλει στην καταστροφή ιών και βακτηριδίων, κυρίως στο αίμα.

Η Οζονοθεραπεία, όπως και άλλες οξειδωτικές θεραπείες, αφήνεται στο ράφι ή παρακάμπτεται, γιατί δεν είναι προϊόν της βιομηχανίας συνθετικών πετροχημικών φαρμάκων, που μαζί με τα ιατρικά κέντρα ελέγχουν και κρατούν εγκλωβισμένη τη σημερινή ιατρική, γιατί αυτά και η αρρώστια τους δίνουν κέρδη.

Το Όζον (Ο3), η πιο χημικά ενεργός μορφή οξυγόνου, είναι ένα ισχυρό μικροβιοκτόνο που σκοτώνει ή εξουδετερώνει βακτηρίδια, μύκητες και ιούς.

Επειδή το όζον καταστρέφει τόσο αποτελεσματικά τα μικρόβια και τις τοξικές βιομηχανικές ουσίες, πάνω από 3.000 πόλεις στην Ευρώπη χρησιμοποιούν όζον για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού τους. Το νερό που πίνεται από τη βρύση στο Παρίσι, τη Ζυρίχη, τις Βρυξέλες, τη Φλωρεντία, τη Μόσχα και τη Σιγκαπούρη, έχει καθαριστεί με όζον και όχι με χλώριο. Στη Γερμανία για παράδειγμα, οι κολυμβητικές πισίνες, σε ποσοστό 90%, απολυμαίνονται με όζον.

Το Λος Άντζελες, που παρουσιάζει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του λάρυγγα στις Η.Π.Α., υιοθέτησε πρόσφατα σύστημα οζόνωσης για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού μετά από 5 έτη μελέτης, για να απομακρύνει τις καρκινογενείς ουσίες από τα αποθέματα νερού.

Το όζον είναι μία ασφαλής, ατοξική λύση, αλλά χρησιμοποιείται σπάνια στις Η.Π.Α., λόγω πιέσεων από την πετροχημική βιομηχανία.

Το όζον είναι ένα φυσικό αέριο που σχηματίζεται στη στρατόσφαιρα και μας επιτρέπει να ζούμε καθώς μας προστατεύει από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του Ήλιου. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν, ότι το όζον αλληλεπιδρά συνεργατικά με χημικές ρυπαντικές ουσίες και μπορεί να δυσκολέψει την αναπνοή. Εδώ το πρόβλημα είναι οι ρύποι και όχι το όζον.

Το όζον για θεραπευτικούς σκοπούς είναι εντελώς διαφορετικό, αφού η γεννήτρια του όζοντος παράγει καθαρά μίγματα ιατρικού όζοντος - οξυγόνου, σε ακριβείς δόσεις.

Το όζον είναι το φυσικό απολυμαντικό της Φύσης. Μέσα από τις αστραπές η Φύση παράγει όζον, το οποίο απολυμαίνει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Το όζον είναι μια από τις πλέον ωφέλιμες ουσίες που υπάρχουν στον πλανήτη, όπως γράφει ο Καθηγητής Μακέιμπ.

Το μόριο του όζοντος περιέχει μεγάλη περίσσεια ενέργειας που γρήγορα μετατρέπεται σε Ο3 στα κύτταρα και στο αίμα με αναπλαστικές ιδιότητες. Στην αγωγή του καρκίνου, το όζον είναι μια συμπληρωματική θεραπεία.

Όσοι ενδιαφέρονται να σταματήσει η χλωρίωση του ύδατος στη χώρα μας και ν’ αρχίσει η οζόνωση  του πόσιμου ύδατος, ας επικοινωνήσουν μαζί μας.

Συνημμένα

• paragon.jpg
    paragon.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 18

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εσένα ποιο είναι το ρεκόρ σου?
:'( Εγώ δεν έχω ρεκόρ ταχύτητας...
Άσε, ξενερουά, τέσσερις φορές συνεχόμενα... (μπουουουου, ξέρω)
Επίσης μια φορά είχα... ε... εξάψεις για τρεις μέρες χωρίς σταματημό και δεν ηρεμούσα με τίποτα, ε, ήταν και ξερή περίοδος, γάμησέ τα, παραλίγο να πάθω αγκύλωση (αυτό είναι το ρεκόρ μου έξαψης, αυτό διαθέτω μόνο, μπουουουουου, ξέρω)  :boobies: :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ είμαι μεταξύ Ορκα και αρκανς αλλά θέλω κι άλλα στοιχεία ή επιχειρήματα για να αποφασίσω, οπότε συμφωνώ κι εγώ ότι ο διάλογος επιβάλλεται

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Εγώ είμαι μεταξύ Ορκα και αρκανς αλλά θέλω κι άλλα στοιχεία ή επιχειρήματα για να αποφασίσω, οπότε συμφωνώ κι εγώ ότι ο διάλογος επιβάλλεται

Μέχρι στιγμής όλοι λένε ματαξύ αρκανς και όρκα. :think:
Κίνσεϊ και Γκίνες δε σας λένε τίποτα?
Ποιο νούμερο θεωρείς ρεαλιστικό για έναν άντρα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom