Νέα

10Φ..κωλόψαρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 841
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μου ήρθε ιδέα..

Για να πούμε λίγο τι μαλακίες κάναμε στρατό και φάγαμε για αυτές ποινές... www.freesmileys.org] [/url]

Αρχίζω...

εγώ μια φόρα βγηκα αναφορά και έφαγα.20 ημέρες  :grin:...και αυτή για κοπανά...το βραδύ για ποτά  :boobies:...και ο μαλάκας έπεσα πάνω σε έφοδο ταγματάρχη..ακριβώς στη πύλη λίγο πριν μπω..  :headbang:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
α) Παρμενιωνας, μεσανυχτα και ολα τα φανταρια μαζι με ενα ψαρα ανθυπολοχαγο ειμασταν εξω απο ενα πυροβολο και περιμεναμε τον λοχαγο να ερθει για να αρχισουν οι βολες. Μαζι με εναν αλλο οδηγο και επειδη η παρουσια μας στις βολες ηταν διακοσμητικη, ειπαμε να παμε μια βολτα για χεσημο στη φυση. Αφησαμε τα οπλα πισω απο το πυροβολο και οταν γυρισαμε ο μπουλης ο ανθυπολοχαγος ,δουλεια δεν ειχε, μας τα πηρε και μας εριξε 10Φ. Την επομενη ο μαλακας επεσε κατω και στραμπουληξε το ποδαρι του. Ηρθε και τον παρελαβε ο μπαμπακας του και οι 10Φ οταν γυρισαμε ξεχαστηκαν.

β) Τραβηξα μια μαλακια (διαφορετικα θα μου εβγαινε απο τη μυτη) μεσα σε ενα σταγιερ και στο καπακι εριξα και εναν υπνακο στην καροτσα.

γ) Παρα σκευες (και καλα) εκανα συντηρηση στα οχηματα. Τα εβαζα μπροστα να τσουλισουν λιγο και μετα παλι μεσα. Το τελευταιο σταγιερ ομως το εριξα με την οπησθεν πανω σε ενα παρκαρισμενο, το οποιο ειχε ανοιχτη την σχαρα, η οποια σχαρα στραβωσε και η οποια δεν εκλεινε μετα. Ευτυχως δεν το προσεξε κανεις μεχρι τη Δευτερα, που και εφυγα με μεταθεση. 

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειχα κανει την παραμεθωριο και ημουν με μεταθεση στο κιλκις.ηθελα περιπου 40 μερες να απολυθω.το στρτοπεδο ειχε 5 μοναδες(πεζικο,πυροβολικο,μηχανικο)και ηταν τεραστιο.περναμε και εμεις καμμια φορα τα τζιπακια τα ανοιχτα Μ141 νομιζω τα ελεγαν και καναμε βολτες στο στρατοπεδο.ειχα παρει μια μερα ενα λοιπον και εκει που πηγαινα με καμμια 50αρια χιλιομετρα τραβαω για πλακα ενα χειροφρενο.τα τζιπακια ομως αυτα ηταν χρεπια δεν ειχαν ουτε καλες αναρτησεις ουτε φρενα καλα.ειχε και ο δρομος μια μικρη κλιση.τουμπαρει λοιπον το τζιπ απτην μερια του συνοδηγου,σπαει το τζαμι μπροστα και πεφτουν ολα τα γυαλια πανω μου.ευτυχως γλιτωσα απο θαυμα.δεν επαθα τιποτα μονο μερικες μικρογρατζουνιες απο τα γυαλια.ο διοικητης με ειχε στο ματι απο πριν αλλα αυτο ηταν το αποκορυφωμα.20φ εφαγα γραμμενες ολες φυσικα και μιλαγε και για στρατοδικειο γιατι δεν ειχα και ειδικοτητα οδηγου.μετα απο παρακαλια το γλιτωσα αν και πιστευω το εκανε πιο πολυ για να με φοβισει.περιττο να σας πω οτι την αλλη μερα με ειχε μαθει ολο το στρατοπεδο και μου ειχαν βγαλει το παρατσουκλι σουμαχερ.το ιδιο βραδυ ειχα περιπολο με μια σειρουλα μου.εγω ειχα αγχος για το τι θα γινει και εκεινος θυμαμαι μου ειχε πει"θα το θυμασαι μετα απο χρονια και θα γελας".τωρα οντως το θυμαμαι και γελαω τοτε δε γελαγα ομως καθολου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom