Επισκέπτης
γιατι ρε???αυτες δεν εχουν ψυχη???θα τις γαμαω εγω μαζι με τον αντισθενη ρε & μετα θα μας κανουν αναλυση τι ηθελε να πει ο ποιητης..Πλέζουρα μη μας την πέσει καμμιά κουλτουριάρα χοντρή με γυαλαμπούκες μετά απ αυτά ρε μαλάκα φοβάμαι
γιατι ρε???αυτες δεν εχουν ψυχη???θα τις γαμαω εγω μαζι με τον αντισθενη ρε & μετα θα μας κανουν αναλυση τι ηθελε να πει ο ποιητης..Πλέζουρα μη μας την πέσει καμμιά κουλτουριάρα χοντρή με γυαλαμπούκες μετά απ αυτά ρε μαλάκα φοβάμαι
Φαταούλα,άσε κ για εμάς τίποτα ρεεεε!!!γιατι ρε???αυτες δεν εχουν ψυχη???θα τις γαμαω εγω μαζι με τον αντισθενη ρε & μετα θα μας κανουν αναλυση τι ηθελε να πει ο ποιητης..
εισαι στρακι..Δεν βάζετε τις σωστές σκηνές.
Στο 1900 ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, σε μία από τις καλλίτερες εμψυχώσεις ενός παραναοϊκού φασίστα, του Αττίλα, σκοτώνει έναν κομμουνιστή γάτο:
(Χαχαα, ο Λάκης)
Αυτή ομολογώ θα με ενδιέφερε,αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας;;;Δεν βάζετε τις σωστές σκηνές.
Στο 1900 ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, σε μία από τις καλλίτερες εμψυχώσεις ενός παραναοϊκού φασίστα, του Αττίλα, σκοτώνει έναν κομμουνιστή γάτο:
(Χαχαα, ο Λάκης)
ναι ρε..Αυτή ομολογώ θα με ενδιέφερε,αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας;;;
Kαλά πάνε στα seven κ αν την έχουνε σε κερνάω ct!!!ναι ρε..
1900 αποκλειεται να μην την βρεις..
ΕΦΥΓΕΣ..