You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
100 Ταινίες που αξίζει να δεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εχω δει αρκετες χιλιαδες ταινιες γιαυτο και θα προτινω αυτες που εγω ειδα με ευχαριστιση για 3 ισως και 4 φορες..Δεν μπορω να της βαλω σε σειρα γιατη ως γνοστον στο μυαλο μου επικρατι ενα μπαχαλο!!!οποτε μην περιμενεται χρονιες οσκαρ προταγονιστες κτλ κτλ..τιτλος και πολλη ειναι,παντος της προτινω ανεπιφιλακτα σε οσους δεν της εχουν δει.
τζακετ,ρεκβιεμ φορ ε ντριμ,μπατερφλαι εφεκτ,τρανσποτινκ.σπουν,του θεου η πολη η (η πολη του θεου)δεν θυμαμαι λα αντενα,κελι 211,γκετο 13,γκριν στριτ χουλιγκανς,φαιτ κλαμπ,βλ ...,πριν με περασεται για βαρεμενω θα πω οτι θα ξαναποσταρω κομοδιες,περιπετιες,και θριλερακια.. αντε και τον τιτανικο
τζακετ,ρεκβιεμ φορ ε ντριμ,μπατερφλαι εφεκτ,τρανσποτινκ.σπουν,του θεου η πολη η (η πολη του θεου)δεν θυμαμαι λα αντενα,κελι 211,γκετο 13,γκριν στριτ χουλιγκανς,φαιτ κλαμπ,βλ ...,πριν με περασεται για βαρεμενω θα πω οτι θα ξαναποσταρω κομοδιες,περιπετιες,και θριλερακια.. αντε και τον τιτανικο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σιγά σιγά θα φτιάξουμε και κατηγορίες θεματικές,western,θρίλερ,κωμωδίες κλπ καθώς και ρεύματα(νουβέλ βαγκ,ιταλικός νεορεαλισμός,σύγχρονο ασιατικό σινεμά κλπ)αλλά και εθνικές κινηματογραφικές σχολές.Αφού σας άρεσε και έχει ανταπόκριση θα τα βάλουμε όλα.Στις δύσκολες εποχές η τέχνη είναι αφορμή και διέξοδος για σκέψη κι αναζήτηση ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καυτός ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα έχω μαζέψει κι εδώ για όσους ενδιαφέρονται ;)
O 8eoxaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχεισ δει το λα αντενα τυπε?????????????τ λεει καλο???θα μασ πεισ κ τ πεζει????
O 8eoxaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω δει αρκετες χιλιαδες ταινιες γιαυτο και θα προτινω αυτες που εγω ειδα με ευχαριστιση για 3 ισως και 4 φορες..Δεν μπορω να της βαλω σε σειρα γιατη ως γνοστον στο μυαλο μου επικρατι ενα μπαχαλο!!!οποτε μην περιμενεται χρονιες οσκαρ προταγονιστες κτλ κτλ..τιτλος και πολλη ειναι,παντος της προτινω ανεπιφιλακτα σε οσους δεν της εχουν δει.
εχεισ δει το λα αντενα τυπε?????????????τ λεει καλο???θα μασ πεισ κ τ πεζει????
.............
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και τα δύο
Επισκέπτης
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εδώ θα διαφωνήσω. Ο ένας και μοναδικός και οριτζιναλ κινηματογραφικός Μπατμαν που φυσικά πατάει κάτω όλους τους άλλους σε cultness είναι ο...
όλοι οι αλλοι είναι οδοντόκρεμες.
Σαφώς και η σειρά ήταν απίστευτη cult δημιουργία (ίσως φαίνεται αστεία εν συγκρίσει με τα σημερινά δεδομένα) για πολλούς λόγους (τα KABOOM!!!!!! που έβγαιναν σε κάρτες σε κάθε κλωτσοπατινάδα, η φορμίτσα του Batman κλπ) αλλά νομίζω ότι εάν το πάρεις σαν σοβαρή προσπάθεια απεικόνισης του ήρωα ο "Σκοτεινός Ιππότης" είναι η καλύτερη προσπάθεια που έχει γίνει ποτέ Σημειωτέον: Αν σου άρεσε η σειρά, ψάξε να βρεις κι αυτή την ταινία ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
(οι καλύτερες ταινίες στην τv κάθε βδομάδα)
(100 + 20 ταινίες που αξίζει να δεις)
Από τη συντακτική ομάδα του bou.com ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λοιπον μας εχει γαμησει λεμε....
Εχω επιστρατευσει τα μπλοκακια και τα μολυβακια και εχω παρει σβαρνα τα βιντεο κλαμπ...
Που να δεις γελια ο τυπος οταν του ζηταγα τον Κλεφτη Ποδηλατων την Πεμπτη.....
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
"Δεν μας αφηνεις ησυχους αγιες μερες λεω γω;"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τον μαλακα,δεν παιζει να την ειχε ακουσει ποτε...
Αδελφε μακραν απο τα πιο ενδιαφεροντα θρεντ,αν δεν στο'πα...
Ραπιντσερ,τορεντς,βιντεο κλαμπ,Βουλη channel τα αρχιδια μου τα δυο,μπλοκακια μολυβακια....τρελλα λεμε
Αναζωπυρωσες φωτιες,μεγαααααλες φωτιες....και κανει και καυσωνα
να'σαι καλα και την καλημεροβδομαδα μου
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Λοιπον μας εχει γαμησει λεμε....
Εχω επιστρατευσει τα μπλοκακια και τα μολυβακια και εχω παρει σβαρνα τα βιντεο κλαμπ...
Που να δεις γελια ο τυπος οταν του ζηταγα τον Κλεφτη Ποδηλατων την Πεμπτη.....
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
"Δεν μας αφηνεις ησυχους αγιες μερες λεω γω;"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τον μαλακα,δεν παιζει να την ειχε ακουσει ποτε...
Αδελφε μακραν απο τα πιο ενδιαφεροντα θρεντ,αν δεν στο'πα...
Ραπιντσερ,τορεντς,βιντεο κλαμπ,Βουλη channel τα αρχιδια μου τα δυο,μπλοκακια μολυβακια....τρελλα λεμε
Αναζωπυρωσες φωτιες,μεγαααααλες φωτιες....και κανει και καυσωνα
να'σαι καλα και την καλημεροβδομαδα μου
χαχαχα gabadoo ο House μας εβαλε για τα καλά στην πρίζα λέμε η κουφάλα...!
σχετικα με αυτο που λες οτι πηγαινεις τωρα στο βιντεοκλαμπ και ζητας "ψαγμενες" ταινιες, ακου:
για ενα διαστημα 2 περιπου ετών πριν 4-5 χρόνια ειχα φαει κολημα με τις μη εμπορικές- αλλα ποιοτικες ταινιες...
πηγαινα λοιπον σε ενα βιντεοκλαμπ που ειχε μεγαλη ποικιλια στην γειτονια μου και διαλεγα ΠΑΝΤΑ 2 ποιοτικα εργα (συνηθως βραβευμενα σε Κανεσ, Βενετια, κτλ) και ΠΑΝΤΑ 2 τσόντες που είχαν ως θεμα ξεκωλιασματα παραγωγες των Anabolic, 3rd Degree, Zero Tolerance )....
Εφτανα λοιπον στο ταμειο -στο οποιο ΠΑΝΤΑ ειχε κοπελες-και τους εδινα τα χαρτακια να μου φερουν τις ταινιες...
επρεπε να εβλεπες πως με κοιτουσαν ΚΑΘΕ φορα που μου δινανε τα έργα...χαχαχααχα!!!!!!!!!!!!