εγώ νομίζω ότι φυλής βρέθηκα...
Όταν ξεκινήσεις βάρδιες,
ενημέρωσε μας σε ποιο δουλεύεις να το αποφεύγουμε
εγώ νομίζω ότι φυλής βρέθηκα...
Ααα βλέπω το ban έχει βελτιωθεί,δεν αφήνει σκουπίδια πίσω!!!
Όταν ξεκινήσεις βάρδιες,
ενημέρωσε μας σε ποιο δουλεύεις να το αποφεύγουμε
Ρε πολύ φθηνά είστε εσείς!!! :oΠορνοπαπε δες το εργο Capitalism του Michael Moore .
Δωσε 1.5 ευρω στο βιντεο κλαμπ ,αν βαριεσαι να το κατεβασεις .
Παπ δες την ταινια ,θα σου αρεσει !Ρε πολύ φθηνά είστε εσείς!!! :o
Εδώ 2e έχουνε οι ταινίες!!!
Ελπίζω να μην είναι παλιό κομμουνιστική μόνο!!!Παπ δες την ταινια ,θα σου αρεσει !
Δειχνει πως προκληθηκε η παγκοσμια οικονομικη κριση.Ελπίζω να μην είναι παλιό κομμουνιστική μόνο!!!
Σε εμπιστεύομαι!!!Δειχνει πως προκληθηκε η παγκοσμια οικονομικη κριση.
Βλεπεται πολυ ευχαριστα.Σου εγγυωμαι οτι θα σου αρεσει.
Δες την και πες εντυπωσεις.Σε εμπιστεύομαι!!!
έχεις κάνα λινκ να την κατεβάσουμε με υπότιτλους?Δες την και πες εντυπωσεις.
Ο νωντας λεει οτι την βρηκε, με υποτιτλους.έχεις κάνα λινκ να την κατεβάσουμε με υπότιτλους?
Πούτιν τύπε,ο Μεσσίας μας!!!Πάντως η καραμέλα ότι για όλα φταίνε οι αμερικάνοι και αμάν τι κακά και τραγωδίες έχουν προξενήσει στη χώρα δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο μεγάλη πέραση που θεωρείται ως αυτονόητο γενικό αξίωμα. Αλλά το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι ρώσοι είναι οι μεγάλοι σωτήρες (!) και να δώσουμε μετά χαράς γη και ύδωρ να μας σώσουν! Τη στιγμή που σχεδόν όλες οι μικρές τύπου ελλάδας χώρες που ήταν στην αγκαλιά τους παλεύουν να ξεφύγουν και πηγαίνουν από την ανατολή στη δύση, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ακολουθεί αντίστροφη πορεία, δλδ να φύγει από τους δυτικούς θεσμούς και πηγαίνει ολοταχώς προς την ανατολή!
Στην Ρωσσία,αν έρθουνε εδώ Ρώσσοι εφοπλιστές-βιοήχανοι για επενδύσεις δεν σημαίνει ότι θα τις κουβαλήσουνε!!!Ξεχασες οτι στην Ρωσσια βρισκεις ευκολα...Ρωσσιδες !
αυτήν λες ε?Ο νωντας λεει οτι την βρηκε, με υποτιτλους.
Εγω εδωσα 1.5 ευρω στο βιντεο κλαμπ και την νοικιασα.
Στειλέ με pm το Link για να κάνω download όταν θα πάω σπίτι!!!αυτήν λες ε?
την έβαλα να κατεβαίνει
όποιος τη θέλει εδώ: ;)
γιατί από δω δεν μπορείς, όταν πας σπίτι?Στειλέ με pm το Link για να κάνω download όταν θα πάω σπίτι!!!
James 70 ,εισαι ωραιος !