Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ισχύει η πρόταση του Πούτιν τελικά ?
νατσο, πορνοπαπε, σουπερμαους, σασκα και λοιποι μπολσεβικοι, αρκετα με καθυστερισατε, καθυστεριμενα. ο ουρανισκος μου ανυπομονει να γευτει φρεσκο ψαρακι και ο πουτσος μου υγρο μουνακι. θα πιω κι ενα ποτηρι λευκο κρασι στην υγεια γιατι με κανετε και γελαω. μετα καζινο. μην μου ευχηθητε καλη τυχη γιατι ειστε μαυρες γατες. αν εχω ορεξη το βραδι τα λεμε παλιοκομμουνια, αλλιως θα σας παιξω αυριο.
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχαααα.
αν δεν εχετε λεφτα να γαμησετε, ο αλεκος ειναι εδω. μην ντρεπεστε, εχω μεγαλη καρδια, μεγαλη πουτσα και μεγαλη τσεπη. μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
ανέθεσε στο γαμεμάκη τη διαπραγμάτευση....
βέβαια τώρα έχει κάτι φωτιές να σβήσει, αλλά τα 100 τα χει καβάτζα!!!!
γίνεται επειδή μερικοί νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι σημαντική για τους άλλους.Παίδες το έχω παρτατηρήσει άπειρες φορές. Ξεκινάει κάποιος ένα θέμα είτε σοβαρό όπως αυτό είτε λιγότερο σοβαρό και αρχίζουν από κάτω καλαμπούρια ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν γνωριστεί μέσα στο site, διάλογοι παντώς είδους και άσκοπα posts από χρήστες που έχουν μαζέψει 10.000 posts γράφοντας μηνύματα της μιας σειράς χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα θέμα με 40 σελίδες μέσα στις οποίες κάποιος που ενδιαφέρεται για το θέμα πρέπει να σκάψει για να βρει καμιά 10αριά μηνύματα που είναι σοβαρά και σχετικά με το θέμα. Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα καταστρέφεται και γίνεται εξαιρετικά δυσανάγνωστο.
Και αναρωτιέμαι...γίνεται επίτηδες όλο αυτό ή κάποιοι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους δυσχεραίνουν όλους τους υπόλοιπους χρήστες?
Και για να μην πει κάποιος ότι αυτό γίνεται γιατί το θέμα είναι έξω από τη θεματολογία του site:
1) Εφόσον υπάρχει μέρος του forum το οποίο περιλαμβάνει γενικές, πολιτικές κ.α. συζητήσεις, η ύπαρξη τέτοιων θεμάτων είναι δικαιολογημένη και όποιος δε θέλει ας μην τα διαβάζει
2) Έχω δει θέματα πολύ σχετικά με τη θεματολογία του site όπως το "Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" να γαμιέται με πολύ παρόμοιο τρόπο.
Δε γίνεται κάπως να σταματήσει όλο αυτό
OXIΔε γίνεται κάπως να σταματήσει όλο αυτό
τη φατσα σου τωρα γιατι μας την εβαλες?Θα τον κεράσει ο Αλέκος για να τον ψήσει:
Τελευταίο post που γράφω μιας και δε θέλω να γαμήσω το θέμα περισσότερο. Είσαι πολύ μαλάκας. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα 7800 posts σου. Προφανώς και περνάς όλη σου τη μέρα μέσα στο bourdela.com και για να κάνεις εσύ το χαβαλέ σου γαμάς το site για όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν μια κανονική απάντηση με επιχειρήματα δεν μπορείς να δώσεις. Οπότε get a life καραγκιόζη.
Τελευταίο post που γράφω μιας και δε θέλω να γαμήσω το θέμα περισσότερο. Είσαι πολύ μαλάκας. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα 7800 posts σου. Προφανώς και περνάς όλη σου τη μέρα μέσα στο bourdela.com και για να κάνεις εσύ το χαβαλέ σου γαμάς το site για όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν μια κανονική απάντηση με επιχειρήματα δεν μπορείς να δώσεις. Οπότε get a life καραγκιόζη.
Σου εύχομαι να τα φτάσεις σύντομα 100.000 τα posts για να μη σου έχει απομείνει καθόλου ζωή στο τέλος
που να γνωρισεις και τον περσονακο δηλαδη.....Τελευταίο post που γράφω μιας και δε θέλω να γαμήσω το θέμα περισσότερο. Είσαι πολύ μαλάκας. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα 7800 posts σου. Προφανώς και περνάς όλη σου τη μέρα μέσα στο bourdela.com και για να κάνεις εσύ το χαβαλέ σου γαμάς το site για όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν μια κανονική απάντηση με επιχειρήματα δεν μπορείς να δώσεις. Οπότε get a life καραγκιόζη.
Σου εύχομαι να τα φτάσεις σύντομα 100.000 τα posts για να μη σου έχει απομείνει καθόλου ζωή στο τέλος
Πάντως , είναι γεγονός ότι θέλησα να παρακολουθήσω τη συζήτηση σχετικά με την είδηση , και χάθηκα
μας λες δηλαδή ότι είσαι μαλάκας και το ξέρεις;Ρε συ Πουτανγαμών κάνεις κι εσύ λες και δεν ξέρεις τώρα
Χαβαλέ και κοντούλες έχει ακόμα και στα πιο άσχετα θέματα ρε φίλε ;)
Της ΑυριανήςΠοια είδηση??
Ποια είδηση??
Θα τον κεράσει ο Αλέκος για να τον ψήσει: