Νέα

100 Δις Ευρώ οι Ρώσοι για την Σύρο.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 727
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
νατσο, πορνοπαπε, σουπερμαους, σασκα και λοιποι μπολσεβικοι, αρκετα με καθυστερισατε, καθυστεριμενα. ο ουρανισκος μου ανυπομονει να γευτει φρεσκο ψαρακι και ο πουτσος μου υγρο μουνακι. θα πιω κι ενα ποτηρι λευκο κρασι στην υγεια γιατι με κανετε και γελαω. μετα καζινο. μην μου ευχηθητε καλη τυχη γιατι ειστε μαυρες γατες. αν εχω ορεξη το βραδι τα λεμε παλιοκομμουνια, αλλιως θα σας παιξω αυριο.
μπουαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχαααα.
αν δεν εχετε λεφτα να γαμησετε, ο αλεκος ειναι εδω. μην ντρεπεστε, εχω μεγαλη καρδια, μεγαλη πουτσα και μεγαλη τσεπη. μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Έχεις και μεγάλη σούφρα χοντρούλη... αυτή μας ενδιαφέρει

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Παίδες το έχω παρτατηρήσει άπειρες φορές. Ξεκινάει κάποιος ένα θέμα είτε σοβαρό όπως αυτό είτε λιγότερο σοβαρό και αρχίζουν από κάτω καλαμπούρια ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν γνωριστεί μέσα στο site, διάλογοι παντώς είδους και άσκοπα posts από χρήστες που έχουν μαζέψει 10.000 posts γράφοντας μηνύματα της μιας σειράς χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα θέμα με 40 σελίδες μέσα στις οποίες κάποιος που ενδιαφέρεται για το θέμα πρέπει να σκάψει για να βρει καμιά 10αριά μηνύματα που είναι σοβαρά και σχετικά με το θέμα. Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα καταστρέφεται και γίνεται εξαιρετικά δυσανάγνωστο.
Και αναρωτιέμαι...γίνεται επίτηδες όλο αυτό ή κάποιοι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους δυσχεραίνουν όλους τους υπόλοιπους χρήστες?
Και για να μην πει κάποιος ότι αυτό γίνεται γιατί το θέμα είναι έξω από τη θεματολογία του site:
1) Εφόσον υπάρχει μέρος του forum το οποίο περιλαμβάνει γενικές, πολιτικές κ.α. συζητήσεις, η ύπαρξη τέτοιων θεμάτων είναι δικαιολογημένη και όποιος δε θέλει ας μην τα διαβάζει
2) Έχω δει θέματα πολύ σχετικά με τη θεματολογία του site όπως το "Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" να γαμιέται με πολύ παρόμοιο τρόπο.

Δε γίνεται κάπως να σταματήσει όλο αυτό

Επισκέπτης

Συνημμένα

• ουγγαινα.jpg
    ουγγαινα.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παίδες το έχω παρτατηρήσει άπειρες φορές. Ξεκινάει κάποιος ένα θέμα είτε σοβαρό όπως αυτό είτε λιγότερο σοβαρό και αρχίζουν από κάτω καλαμπούρια ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν γνωριστεί μέσα στο site, διάλογοι παντώς είδους και άσκοπα posts από χρήστες που έχουν μαζέψει 10.000 posts γράφοντας μηνύματα της μιας σειράς χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα θέμα με 40 σελίδες μέσα στις οποίες κάποιος που ενδιαφέρεται για το θέμα πρέπει να σκάψει για να βρει καμιά 10αριά μηνύματα που είναι σοβαρά και σχετικά με το θέμα. Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα καταστρέφεται και γίνεται εξαιρετικά δυσανάγνωστο.
Και αναρωτιέμαι...γίνεται επίτηδες όλο αυτό ή κάποιοι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους δυσχεραίνουν όλους τους υπόλοιπους χρήστες?
Και για να μην πει κάποιος ότι αυτό γίνεται γιατί το θέμα είναι έξω από τη θεματολογία του site:
1) Εφόσον υπάρχει μέρος του forum το οποίο περιλαμβάνει γενικές, πολιτικές κ.α. συζητήσεις, η ύπαρξη τέτοιων θεμάτων είναι δικαιολογημένη και όποιος δε θέλει ας μην τα διαβάζει
2) Έχω δει θέματα πολύ σχετικά με τη θεματολογία του site όπως το "Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" να γαμιέται με πολύ παρόμοιο τρόπο.

Δε γίνεται κάπως να σταματήσει όλο αυτό
γίνεται επειδή μερικοί νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι σημαντική για τους άλλους.
αν κοιτάξεις παρόμοια θρεντ θα καταλάβεις ποιοι έχουν αυτές τις αυταπάτες

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Τελευταίο post που γράφω μιας και δε θέλω να γαμήσω το θέμα περισσότερο. Είσαι πολύ μαλάκας. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα 7800 posts σου. Προφανώς και περνάς όλη σου τη μέρα μέσα στο bourdela.com και για να κάνεις εσύ το χαβαλέ σου γαμάς το site για όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν μια κανονική απάντηση με επιχειρήματα δεν μπορείς να δώσεις. Οπότε get a life καραγκιόζη.
Σου εύχομαι να τα φτάσεις σύντομα 100.000 τα posts για να μη σου έχει απομείνει καθόλου ζωή στο τέλος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τελευταίο post που γράφω μιας και δε θέλω να γαμήσω το θέμα περισσότερο. Είσαι πολύ μαλάκας. Πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα 7800 posts σου. Προφανώς και περνάς όλη σου τη μέρα μέσα στο bourdela.com και για να κάνεις εσύ το χαβαλέ σου γαμάς το site για όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν μια κανονική απάντηση με επιχειρήματα δεν μπορείς να δώσεις. Οπότε get a life καραγκιόζη.
Σου εύχομαι να τα φτάσεις σύντομα 100.000 τα posts για να μη σου έχει απομείνει καθόλου ζωή στο τέλος
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

edit: :thefinge:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
που να γνωρισεις και τον περσονακο δηλαδη.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε βλάκα των ss που την είδες τοποτηρητής του σάιτ πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις πως η ανάμιξη και πιο των σοβαρών θεμάτων με τον χαβαλέ είναι ένα από τα βασικά συστατικά της μεγάλης αναγνωσιμότητας κι επιτυχίας του φόρουμ.?
Ο Μέμος με τον ΠΠ φάντάζομαι θα πιστεύεις πως μισιούνατι θανάσιμα ε?
Πως ο Περσόνας όλη μέρα κανονίζει με άλλους που και πως θα παίξουν ξύλο?
Φιλική συμβουλή παπαδοπαίδι εδώ κυκλοφορεί πολύ κακός κόσμος και υπόκοσμος ΔΕΝ είναι για σένα. ;)

edit:έβγαλες τελικά βίζα στη Βουλγάρα ή ακόμα γαμάς γυφτάκια στις πιάτσες?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως , είναι γεγονός ότι θέλησα να παρακολουθήσω τη συζήτηση σχετικά με την είδηση , και χάθηκα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε συ Πουτανγαμών κάνεις κι εσύ λες και δεν ξέρεις τώρα
Χαβαλέ και κοντούλες έχει ακόμα και στα πιο άσχετα θέματα ρε φίλε  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε συ Πουτανγαμών κάνεις κι εσύ λες και δεν ξέρεις τώρα
Χαβαλέ και κοντούλες έχει ακόμα και στα πιο άσχετα θέματα ρε φίλε  ;)
μας λες δηλαδή ότι είσαι μαλάκας και το ξέρεις;
γι' αυτό υπάρχουν 40 σελίδες σπαμ εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom