rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αμάν, πάνε και οι χαλβαδόπιττες.
καλως και την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Αμάν, πάνε και οι χαλβαδόπιττες.
η ερωτηση αφορουσε τη θεση σου περι της αυριανης!σοβαρή απάντηση ταιριάζει σε σοβαρή ερώτηση...
καλως και την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Έλα ρε, δύο ερωτησούλες:
Στα πότιζε τα γίδια τώρα που έφυγες ο Μέμος ή ψοφήσανε τα ζωντανά;
Κανένα τενεκέ λάδι έσμπρωξες στην Παττάγια;
το ΠαΠακι που πηγε?η ερωτηση αφορουσε τη θεση σου περι της αυριανης!
δηλαδη δεν ηταν σοβαρη αυτη σου η τοποθετηση? ετσι για χαβαλε εριξες τη λασπουλα? η μηπως τωρα που κληθηκες να στηριξεις αυτη σου τη συκοφαντια σε επιασε κρυος ιδρωτας ΠαΠακι?
το ΠαΠακι που πηγε?
το ΠαΠακι που πηγε?
ουτε σε μια τοσο απλη ερωτηση δε μπορει να απαντησει?
α ξεχασα, θεωρησε αυθαιρετα οτι δεν ειναι σοβαρη και την απεφυγε.....ετσι μπορει να συνεχιζει να πετα λασπη δεξια και αριστερα χωρις να χρειαζεται να απολογειται σε κανενα....
υπερβολικα πρακτικη αριστερη τακτικη διαλογου....
ασε τις σαλτσες δεν αφορουν κανεναν...ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!!!
εγώ ΧΥΝΩ εσύ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ!
ασε τις σαλτσες δεν αφορουν κανεναν...
η απαντηση σου δηλαδη ειναι οτι η Αυριανη παρουσιαζει ενα ανυπαρκτο θεμα σαν ειδηση! Δηλαδη λεει ψεμματα, παραπληροφορει και διασπειρει ψευδεις ειδησεις!
οκ, σε ευχαριστω
your witness... (που θαλεγε και ο ισιος)
Αρχίσαν από μέρους σου τα οπαδιλίκια, οι χουλιγκανισμοί και οι ουραγκοταγκισμοί.
Αποχωρώ με το που ήλθα.
Ωστόσο, θυμήσου αυτό το μήνυμα όταν σου ξαναπω περί οπαδιλικιού και χουλιγκανισμού. Μην με ρωτήσεις και πάλι: "Ποιό μήνυμά μου βγάζει οπαδιλίκι;".
Oυτε με σφαιρες!
Οι προδοτες που κυβερνουν τη χωρα κανουν τα παντα για να αξαθλιωθει η χωρα και να μπασουν τους τουρκους στο παιχνιδι ολο και πιο πολυ.
Οπως δεν δανειστηκαν απο τη Ρωσια η την Κινα με χαμηλο επιτοκιο και δανειστηκαν απο τα κορακια με 6+ ετσι δε θα κανουν οτιδηποτε αλλο για το καλο της χωρας.
Φροντισαν επισης κανενα αναπτυξιακο σχεδιο να μην παει μπροστα ολο αυτον τον καιρο.
Επισης το Εβραιοαμερικανικο λομπι δε θα επιτρεψει να γινει αυτο.
Λοιπον το λαδακι δεν εχει ΦΡΑΓΚΑ πλεον παμε για ρυζια
και ΓΕΛΑΔΕΣ λεμε
Γιατί ρε;
Είσαι ο περήφανος ιδιοκτήτης και σου αρέσει να κάθεσαι πάνω στην καμπούρα;
πρωτη φορα ειναι που ο κουρης πιεζει για χατηρακια???η απαντηση σου δηλαδη ειναι οτι η Αυριανη παρουσιαζει ενα ανυπαρκτο θεμα σαν ειδηση! Δηλαδη λεει ψεμματα, παραπληροφορει και διασπειρει ψευδεις ειδησεις!
ειδες πουθενα να γραφω οτι πιστευω τον αυριανιστη? ή ετσι κουβεντα να γινεται?πρωτη φορα ειναι που ο κουρης πιεζει για χατηρακια???
καπως πρεπει να κλεισει η ιστορια με τα πλαστα τιμολογια..
Υ.Γ ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να πιστευεις τον αυριανιστη???
αν δεν τον πιστευεις,δεν τιθεται & θεμα συζητησης λοιπον..ειδες πουθενα να γραφω οτι πιστευω τον αυριανιστη? ή ετσι κουβεντα να γινεται?
πριν αποχωρήσεις, απάντησέ μου στο εξής:
σε τι γλώσσα να μιλήσει κανείς στο ράφι, εκτός από αυτήν που καταλαβαίνει;