Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.462
- Πόντοι
- 12.756
εχεις γκομενο?
πεθανε η αρκουδα σου τυπε ?
εχεις γκομενο?
φτου φτου, τι πραματα ειναι αυτα τυπε...πεθανε η αρκουδα σου τυπε ?
πεθανε η αρκουδα σου τυπε ?
πρεπει να σε γαμησω επειδη θα με ρωτάει ο ντόπας εχεις γαμησει δεξιά αυριο μεθαύριο και κατι θα πρεπει να του πω
εγω λεω να της ρίξω ενα μανίκι κι ας μείνει αυτος με την απορίαΚαι όμως, δεν υποχρεούσαι να του πεις.
Γιατί δεν του ρωτάς πρώτα, αν αυτός εχει γαμήσει δεξιά;
Αν πάρεις απάντηση αντί για καινούργια ερώτηση, να μου γράψεις...
αν τρέφεις ελπίδες οτι θα κουρευτω σαν κι αυτόν τον μαλακα για να σε γαμησω πλανασαι πλάνην οικτράΗγγικεν η ώρα
Ηγγικεν η ώρα
οχιΤα βυζιά στο άβαταρ είναι δικά σου;
βασικα του αγαπουλη που πλήρωσε τον πλαστικό της ειναιΤα βυζιά στο άβαταρ είναι δικά σου;
τωρα εχει να γινει...Ρε πατε καλα? Μια μερα ελειψα και μου κανατε την κηδεια? Πότε ειπα εγω οτι φευγω απο το σαιτ? Θα με τρελανετε?
ο λοπεζ το αρχισε νομιζω απο το τελευταιο σου μηνυμα που εγραψες.για αυτο δεν εγραφα ηθελα να δω οτι οντως ισχυειΡε Μεγαλε Μαγιστρε, διαβαζω αυτα που γραφτηκαν και τρελαινομαι, δεν παμε καλα.
Μια μερα ελειψα και εγινε ανατολικο ζητημα.
Αποχωρησα εκεινη τη στιγμη απο τη συζητηση, επειδη γνωστος "φιλος" μου εκανε εκ νεου επιδειξη διαστρεβλωσης των λεγομενων μου. Αλλά δεν θα εφευγα και απο το σαιτ για χαρη του.ο λοπεζ το αρχισε νομιζω απο το τελευταιο σου μηνυμα που εγραψες.για αυτο δεν εγραφα ηθελα να δω οτι οντως ισχυει
μαλιστα..οποτε αναμενουμε και απαντηση απο λοπεζΑποχωρησα εκεινη τη στιγμη απο τη συζητηση, επειδη γνωστος "φιλος" μου εκανε εκ νεου επιδειξη διαστρεβλωσης των λεγομενων μου. Αλλά δεν θα εφευγα και απο το σαιτ για χαρη του.
Πλακα πλακα μονο η Ερη αντιληφθηκε και το εγραψε κιολας "δεν ειπε οτι φευγει για παντα".
Ρε πατε καλα? Μια μερα ελειψα και μου κανατε την κηδεια? Πότε ειπα εγω οτι φευγω απο το σαιτ? Θα με τρελανετε?
τους τα έλεγα και εγώ Άλεξ, δεν είπε αντίο είπε χαίρετεΑποχωρησα εκεινη τη στιγμη απο τη συζητηση, επειδη γνωστος "φιλος" μου εκανε εκ νεου επιδειξη διαστρεβλωσης των λεγομενων μου. Αλλά δεν θα εφευγα και απο το σαιτ για χαρη του.
Πλακα πλακα μονο η Ερη αντιληφθηκε και το εγραψε κιολας "δεν ειπε οτι φευγει για παντα".
Ναι αλλά σε θάψαμε ήδη, τι θα σε κάνουμε τώρα;