P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
εκανες και τσιγαρο στο κρεβατι μετα οταν κλεισατε τον σκαιπ?
δε παιζω ποτε on skype. real things only!
εκανες και τσιγαρο στο κρεβατι μετα οταν κλεισατε τον σκαιπ?
πονηραδα ηταν αυτο; γελασαμε αλλη μια φορα μαζι σου....μπα δε γραφω εκθεσειςς!
απο το να βαλει τη κοιλια της, καλυτερα τα ψευτικα τσιμπουκοχειλα.Γιατί όλες βάζουν τσιμπουκόχειλα για άβαταρ? Είναι τυχαίο?
Δεν ειναι ψευτικα.απο το να βαλει τη κοιλια της, καλυτερα τα ψευτικα τσιμπουκοχειλα.
απο το να βαλει τη κοιλια της, καλυτερα τα ψευτικα τσιμπουκοχειλα.
Δεν ειναι ψευτικα.
απο το να βαλει τη κοιλια της, καλυτερα τα ψευτικα τσιμπουκοχειλα.
δικο σου είναι αυτό το απαισιο βρωμερο στομα? :Sαληθινα ειναι! την κοιλια μ την εχω βαλει ηδη σε αλλο ποστ, μην ανησυχεις!
Ετσι. Δυστυχως εκεινες οι ωραιες φωτο σβηστηκαν.αληθινα ειναι! την κοιλια μ την εχω βαλει ηδη σε αλλο ποστ, μην ανησυχεις!
Στο φιλο που ρωτησε πεστο. Εγω την ειδα και ....αληθινα ειναι! την κοιλια μ την εχω βαλει ηδη σε αλλο ποστ, μην ανησυχεις!
alex, δικηγορος, η χασαπης εισαι ρε φιλε; που το ειδες το ωραιο;Ετσι. Δυστυχως εκεινες οι ωραιες φωτο σβηστηκαν.
εισαι τυχερος που δεν ειχες δει και την κοιλια θα τα εκτιμουσες περισσοτεροδικο σου είναι αυτό το απαισιο βρωμερο στομα? :S
δικο σου είναι αυτό το απαισιο βρωμερο στομα? :S
αυτο θελει τυπε. επεσες στη παγιδα της.Εγώ ένα τσιμπούκι της το δινα τύπε. Κακά τα ψέματα.
ανεταΕγώ ένα τσιμπούκι της το δινα τύπε. Κακά τα ψέματα.
δεν το βλεπω αυτο.μωρα μου χαιρομαι που οι αποψειςς διιστανται !! :-*
Γουστάρεις να γινεσαι αντικειμενο διαμαχης ε? Εισαι μια γαργαλιάρα εσυ...μωρα μου χαιρομαι που οι αποψειςς διιστανται !! :-*
αυτο θελει τυπε. επεσες στη παγιδα της.