καλημερα
ξερει καποιος κατι για αυτο
Kαλησπέρα...καλημερα
Kαλησπέρα...
τη λένε Angi,είναι στο πειραιά,έχει δικό της χώρο και αν θυμάμαι καλά παίρνει 50-60.
Πήρα τηλ και θα δοκιμάσω προσεχώς...
Kαλησπέρα...
τη λένε Angi,είναι στο πειραιά,έχει δικό της χώρο και αν θυμάμαι καλά παίρνει 50-60.
Πήρα τηλ και θα δοκιμάσω προσεχώς...
Καλησπέρα και από μένα! Παιδιά τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει και θα σας εξηγήσω το λόγο. Πήρα ένα βράδυ τηλέφωνο το σηκώνει (όνομα δε θυμάμαι να είμαι ειλικρινής) και μου λέει 50€ όχι πρωκτικό όλα με προφυλακτικό και μένω σε hotel στο Μικρολίμανο... Αυτές είναι οι πληροφορίες που μπορώ να παρεχω εγώ.καλημερα
ουτε εγω την εχω δοκιμασει αλλα συναγωνιστης που πηγε ειπε οτι εχει δικο της χωρο στα καμινια κανει φουλ προγραμμα κ πρωκτικο 50ευρω κ οτι εφυγαν τα χυσια στο πατωμα κ τα εγλειφαν τα 2 σκυλια που ειχε σπιτι.καλημερα
ουτε εγω την εχω δοκιμασει αλλα συναγωνιστης που πηγε ειπε οτι εχει δικο της χωρο στα καμινια κανει φουλ προγραμμα κ πρωκτικο 50ευρω κ οτι εφυγαν τα χυσια στο πατωμα κ τα εγλειφαν τα 2 σκυλια που ειχε σπιτι.
γλυτωνει κ το σφουγγαρισματρελλή cultila, ούτε ο Μπουκόβσκι ...
ουτε εγω την εχω δοκιμασει αλλα συναγωνιστης που πηγε ειπε οτι εχει δικο της χωρο στα καμινια κανει φουλ προγραμμα κ πρωκτικο 50ευρω κ οτι εφυγαν τα χυσια στο πατωμα κ τα εγλειφαν τα 2 σκυλια που ειχε σπιτι.
γιωργο πιστευω να με προτιμησεις που εχουμε και την καλυτερη εξυπηρετηση ε?
Πέθανα!
Todd Solondz τύπε edit @3:30τρελλή cultila, ούτε ο Μπουκόβσκι ...
Παιδια μιλαμε για μεγαλο παρταλι.
Εκτος αν καποιος εχει βιτσιο να πηγαινει με βοοειδη οποτε παω πασο.
Οταν ειχε ερθει στην πολη μου πηρα τηλ για να την βρω.
Ακομα τρεχω.
γιατι το λες αυτο την εχεις πάρει???μακριαααααααααααα
Παίδες αυτή παίζει ακόμα; Η φωτογραφία υπάρχει ακόμα και είναι γραμμένο μέλος απλά έχει να μπει πολύ καιρό.
Παντως τα βυζια αυτα ,με ακριβως το ιδιο tshirt έχουν θεαθη πολλάκις σε cam στο livejasmin.com ....
Παντως αν ηταν αληθεια ,θα τα τιμουσα να πω την αμαρτιασ μου