Νέα

Συγγρού 45 "Pink Beauty" , 4oς όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
"ακι" τροπος του λεγειν  ειναι το γκιλφ που εχει το μαγαζι  / Ταταρογκιλφ
====
Πολυ σωστος ο Zero-- ουτε ολο τον τελευταιο  καιρο  ενδιαφεροταν για το μαγαζι- Μαλλον εστελνε  τις κοπελες  σε πριβε.. Με  το  μετρό - >. Φιξ-  Χολαργο και .. μετεπιβιβάσεις .. :cheesy:
Για την  Ερρικα καπου γράφτηκε που  πήγε τώρα. Στη Ζανα =Σ 29  νομιζω .. :)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
"ακι" τροπος του λεγειν   ειναι το γκιλφ που εχει το μαγαζι   / Ταταρογκιλφ
====
Πολυ σωστος ο Zero-- ουτε ολο τον τελευταιο  καιρο  ενδιαφεροταν για το μαγαζι- Μαλλον εστελνε  τις κοπελες  σε πριβε.. Με  το  μετρό - >. Φιξ-  Χολαργο και .. μετεπιβιβάσεις .. :cheesy:
Για την  Ερρικα καπου γράφτηκε που  πήγε τώρα. Στη Ζανα =Σ 29  νομιζω .. :)
εχουμε κανα νεότερο για το αν ανοίξούν? μία Αλεξάνδρα που ήταν στην μεσογείων αν κ δε νομίζω να τα αυτό τ όνομα της ξέρουμε, που παίζει και εάν???

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
απο οσο διαβάζω τα κοριτσια του μαγαζιου αυτου και του αδελφου του στην μεσογειων εχουν σκορπισει στα διαφορα μαγαζια, οπως της ζανας το αλλο στην συγγρου αυτο στην σολωμου στον 6ον κτλ ...υπαρχει προοπτικη ανοιγματος του μαγαζιου αυτου παλι οπως εχει γινει παλιοτερα σε αντιστοιχες περιπτωσεις? και κατι που εχω ρωτησει κ σε αλλες αναρτησεις μου μια μελαχρινη μιλφ που ηταν αρχικα εδω μετα στην μεσογειων με τ ονομα , μάλλον ψευτικο , Αλεξανδρα, ξερει κανει τι και που κτλ...???

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
απο οσο διαβάζω τα κοριτσια του μαγαζιου αυτου και του αδελφου του στην μεσογειων εχουν σκορπισει στα διαφορα μαγαζια, οπως της ζανας το αλλο στην συγγρου αυτο στην σολωμου στον 6ον κτλ ...υπαρχει προοπτικη ανοιγματος του μαγαζιου αυτου παλι οπως εχει γινει παλιοτερα σε αντιστοιχες περιπτωσεις? και κατι που εχω ρωτησει κ σε αλλες αναρτησεις μου μια μελαχρινη μιλφ που ηταν αρχικα εδω μετα στην μεσογειων με τ ονομα , μάλλον ψευτικο , Αλεξανδρα, ξερει κανει τι και που κτλ...???
μαν,δυσκολο να απαντηθουν οι ερωτησεις σου..ειδικα με το αν θα ξανα ανοιξει,κτλ,κτλ,κτλ....

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μαν,δυσκολο να απαντηθουν οι ερωτησεις σου..ειδικα με το αν θα ξανα ανοιξει,κτλ,κτλ,κτλ....
μερικές ερωτησεις ειναι παντα δυσκολες!! (απλως εχει συμβει κανα 2 φορες νομιζω στο παρελθον!)
πιιο δυσκολο νομιζω ειναι ωστοσο, να βρω παλι αυτην που λεω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
μερικές ερωτησεις ειναι παντα δυσκολες!! (απλως εχει συμβει κανα 2 φορες νομιζω στο παρελθον!)
πιιο δυσκολο νομιζω ειναι ωστοσο, να βρω παλι αυτην που λεω...
και αυτο ειναι δυσκολο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom