Νέα

Dream Girls Bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobieguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας , νεος στο site , αλλα εχω κανει καποιες λιγες βολτες. Το dgb ειχε ενα αλογο την Τζιτζι παλιοτερα. τελευταιες φορες που πηγα δεν ηταν εκει, ξερει κανεις αν εχει φυγει ή αν ημουν απλα άτυχος ;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.893
Πόντοι
206
καλησπερα σας , νεος στο site , αλλα εχω κανει καποιες λιγες βολτες. Το dgb ειχε ενα αλογο την Τζιτζι παλιοτερα. τελευταιες φορες που πηγα δεν ηταν εκει, ξερει κανεις αν εχει φυγει ή αν ημουν απλα άτυχος ;
Δυστυχώς φίλε το ξέρεις κι εσύ ότι οι γυναίκες σε αυτή την δουλειά ταξιδεύουν συνέχεια, πάνε κι έρχονται. Υπάρχουν πάντως και περιπτώσεις σαν την Κρίσταλ που έχουν μείνει.

Jon Snow

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Δυστυχώς φίλε το ξέρεις κι εσύ ότι οι γυναίκες σε αυτή την δουλειά ταξιδεύουν συνέχεια, πάνε κι έρχονται. Υπάρχουν πάντως και περιπτώσεις σαν την Κρίσταλ που έχουν μείνει.
Τελευταία φορά σε strip σε αυτό είχα πάει. Πριν δύο χρόνια. Μέτρια πράγματα. Θυμάμαι δύο Ρουμάνες ψηλό ξεχώριζαν. Είναι μία από τις δύο η Κρυστάλ? Είναι ακόμα εκεί? Η γράφεις άλλη κοπέλα?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.893
Πόντοι
206
Μέχρι πριν από λίγο καιρό τουλάχιστον ήταν. Δεν είναι και η top Ουκρανή, πάντως είναι αρκετά όμορφη και εντυπωσιακή έτσι ώστε να μην αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Jon Snow

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Μέχρι πριν από λίγο καιρό τουλάχιστον ήταν. Δεν είναι και η top Ουκρανή, πάντως είναι αρκετά όμορφη και εντυπωσιακή έτσι ώστε να μην αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Α λες για άλλη κοπέλα εσύ. Εγώ θυμάμαι μια Ρουμάνα μελαχρινούλα ψηλοκοντούλα με σοβαρή όμως Κωλάρα. Γύρω
στα 30. Κάπου εκεί.
Α λες για άλλη κοπέλα εσύ. Εγώ θυμάμαι μια Ρουμάνα μελαχρινούλα ψηλοκοντούλα με σοβαρή όμως Κωλάρα. Γύρω
στα 30. Κάπου εκεί. Ισως παραπάνω.

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
0
στα 30. Κάπου εκεί.

στα 30. Κάπου εκεί. Ισως παραπάνω.
Flory , Angelina ? αυτες ηταν παλια

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
1.125
Πόντοι
371

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
0
εχω να παω πανω απο χρονο εκει , δε ξερω . ρωτηστε τους σερβιτορους :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom