mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.298
Καλημέρα
Πρωινό Μαριάννα
Απόγευμα τζουλι
Πρωινό Μαριάννα
Απόγευμα τζουλι
Νομίζω στις 2:30Τι ωρα αρχιζει η απογευματινη βαρδια;
Καλημέρα καλό μήνα κουκλάρες !!!Καλημέρα
Πρωινό Μαριάννα τζουλι
Απόγευμα η βικη
Σήμερα το μεσημέρι έχοντας ένα κενό από διάφορες υποχρεώσεις είπα να ξεδώσω λίγο κι εγώ .
Μετα από μικρή περιπλάνηση βρέθηκα στο αγκύρας 1 .
Τα κορίτσια που εργάζονταν εκείνη την ώρα ήταν η Τζούλη και η Μαριάννα .
Τη Τζούλη την έχω επισκεφτεί στο παρελθόν και γνωρίζω πόσο καλά περνάει κανείς μαζί της .
Την Μαριάννα την είχα πάρει μόνο συνδυαστικά , μαζί με τη Τζούλη , πριν αρκετά χρόνια και είπα να τη τεστάρω και στο ένας προς έναν .
Η κοπέλα είναι απλά καταπληκτική σε όλους τους τομείς .
Από σώμα , συμπεριφορά, συμμετοχή .
Μέσα από εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω Μαριάννα και ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να σε επισκεφτώ και πάλι , χωρίς αυτό να μειώνει τη Τζουλη που και μαζί της έχω περάσει στο παρελθόν τέλεια
Σε ευχαριστώ μωρό μουΣήμερα το μεσημέρι έχοντας ένα κενό από διάφορες υποχρεώσεις είπα να ξεδώσω λίγο κι εγώ .
Μετα από μικρή περιπλάνηση βρέθηκα στο αγκύρας 1 .
Τα κορίτσια που εργάζονταν εκείνη την ώρα ήταν η Τζούλη και η Μαριάννα .
Τη Τζούλη την έχω επισκεφτεί στο παρελθόν και γνωρίζω πόσο καλά περνάει κανείς μαζί της .
Την Μαριάννα την είχα πάρει μόνο συνδυαστικά , μαζί με τη Τζούλη , πριν αρκετά χρόνια και είπα να τη τεστάρω και στο ένας προς έναν .
Η κοπέλα είναι απλά καταπληκτική σε όλους τους τομείς .
Από σώμα , συμπεριφορά, συμμετοχή .
Μέσα από εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω Μαριάννα και ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να σε επισκεφτώ και πάλι , χωρίς αυτό να μειώνει τη Τζουλη που και μαζί της έχω περάσει στο παρελθόν τέλεια .