MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 4.125
Mε Nicole Kidman ενα παλιο δεν ειναι αυτο?Τι dogville θέλει γερό στομάχι
Mε Nicole Kidman ενα παλιο δεν ειναι αυτο?Τι dogville θέλει γερό στομάχι
Mε Nicole Kidman ενα παλιο δεν ειναι αυτο?
Σωστά, σκηνοθετημένο με λιτό και αφαιρετικό τρόπο σαν θεατρική παράστασηMε Nicole Kidman ενα παλιο δεν ειναι αυτο?
Ναι το θυμαμαι.Γερο στομαχι ομως γιατι?Το πιο βιαιο που θυμαμαι ειναι που τη γαμαει ενας χωριατης και κεινη δεν πολυαντιστεκεται και μετα την παιρνει ολο το χωριο μεχρι που τους τρωει ολους.Δεν το δειχνει καν καθαρα σα βιασμο, να τη χτυπαει κλπ απλα ειναι παθητικη και δεν πολυαντιστεκεταιΣωστά, σκηνοθετημένο με λιτό και αφαιρετικό τρόπο σαν θεατρική παράσταση
Όχι για τις εικόνες, για την κριτική στην κοινωνία μαςΝαι το θυμαμαι.Γερο στομαχι ομως γιατι?Το πιο βιαιο που θυμαμαι ειναι που τη γαμαει ενας χωριατης και κεινη δεν πολυαντιστεκεται και μετα την παιρνει ολο το χωριο μεχρι που τους τρωει ολους.Δεν το δειχνει καν καθαρα σα βιασμο, να τη χτυπαει κλπ απλα ειναι παθητικη και δεν πολυαντιστεκεται
Α αυτο ναι, καλοδουλεμενη ταινια.Η αισθητικη απαλη ομως γιαυτο τσινισαΌχι για τις εικόνες, για την κριτική στην κοινωνία μας
Που τη θυμήθηκες ρε σκύλε; Όλα τα λεφτά ο Μάνεσης εκείη ταινια ''φυλακες ανηλικων'' να δειτε στομαχι που θελει!!!!!!!!
Από καλτ ταινίες άλλο τίποτα... ΧαχαχαχαΠου τη θυμήθηκες ρε σκύλε; Όλα τα λεφτά ο Μάνεσης εκεί
Η πιο καλτ ατάκα ever!!!Από καλτ ταινίες άλλο τίποτα... Χαχαχαχα
Ναι ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι σχετικά.Η Αγγελική σε πείραξε.ΧαχαχαΣυγγνώμη ρε παιδιά
Η Αγγελική τι δουλειά εχει στο νημα της Αννας ;
Συγγνώμη ρε παιδιά
Η Αγγελική τι δουλειά εχει στο νημα της Αννας ;
ρε μητσαρα(2) δε σ αναγκαζει κανεις να διαβαζεις αφενος.αφετερου πες τιποτα πιο ενδιαφερον αν εχεις γιατι μονο σαλακια σε βλεπω στην ισχνη σου ως τωρα παρουσιαTo νήμα έγινε σινεφιλ.... Μπράβο Αννα που το κράτησες.......
Ερωτικος κινηματογραφος;;;; Τι ειναι εδω περα τυπε το bourdela.com???....ρε μαγκες πολλη κουλτουρα επεσε!!!!
Μονο εγω ειμαι fan του Fantasy, του Sci-Fi κ δευτερευοντος του Anime, του θριλερ κ του ερωτικου κινηματογραφου?!?!
Τι είναι δηλαδή κατηχητικό; Να πάω να κάνω αμέσως 40 μετάνοιες και να μετρήσω 200 κομποσκοίνια να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου για τ'ανάρμοστα σχόλια που γράφω στις κοπέλεςΕρωτικος κινηματογραφος;;;; Τι ειναι εδω περα τυπε το bourdela.com???
θριλερ εχω δει στα δαχτυλα του ενος χεριου καλα τα τελευταια πολλα χρονια.fantasy/sci fi ειναι πολυ γενικο πες αν θες ταινιες που σου καναν κλικ να καταλαβω ειδος.....ρε μαγκες πολλη κουλτουρα επεσε!!!!
Μονο εγω ειμαι fan του Fantasy, του Sci-Fi κ δευτερευοντος του Anime, του θριλερ κ του ερωτικου κινηματογραφου?!?!
Από θρίλερ ποιες είναι οι top σου;....ρε μαγκες πολλη κουλτουρα επεσε!!!!