Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petsokoftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Κριτικές
2
Like
196
Πόντοι
280
Περασμα με φιλο
Ποτα καθαρα,show αρκετα
Δεν πολυκανουν περατζαδα οι κοπελες
Πριν μηνες εκαναν πιο πολυ βολτα απο τα τραπεζια
Μια προμιλφ ειπε handjob στο πριβε..δεν πηραμε
Μετρια πραγματα

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Έχει μια μιλφ ξανθιά Ρουμάνα που ήταν μούσες παλαιότερα.
Ήπια ένα ποτό μαζί γιατί ήταν η μόνη που ήρθε.ολες οι άλλες στα κινητά
Ξέρει κανείς τι κάνει αυτή πριβέ;

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Έχει μια μιλφ ξανθιά Ρουμάνα που ήταν μούσες παλαιότερα.
Ήπια ένα ποτό μαζί γιατί ήταν η μόνη που ήρθε.ολες οι άλλες στα κινητά
Ξέρει κανείς τι κάνει αυτή πριβέ;
Μαγκα φυγε τρεχοντας απο κει και κατεβα Συγγρου , Αλκατραζ η Καισσα που ειναι του ιδιου

• Like
Αντιδράσεις: rageo

jim.footboy

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Κάποτε ήμουν φουλ ερωτευμένος με μια ρουσλάνα που δούλευε εκεί, πετιτ με πολύ γυμνασμένο σώμα. Υπάρχει ακόμα αυτή;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είχε πάει Λίντο μετά όπου επιτέλους σέρβιρε και φραπεδάκι, έπειτα δεν την ξανάδα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Το σκέφτομαι για σήμερα, λετε να φαω φολα?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Τελικά πηγα ελιτ, μαυρό χάλι, έκατσα μιση ώρα, μονο και μονο για να δροσιστω απο το κλιματιστικο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκέφτομαι για κινκυ δεν ξέρω γιατί έχω καλό προαίσθημα prove me wrong
πηγες?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Μάγκες ,εγώ πήγα στο FBI πριν κάνα μήνα και μου άφησε πολύ άσχημη εντύπωση ...συγκεκριμένα ο χορός μέσα που κάθεσαι και βλέπεις το show ήταν καλός αλλά όταν πήγα με την κοπέλα να μου χορέψει ...μπαινουμε σε ένα χώρος στον οποίο ένιωσα πολύ άβολα ...ήταν ένας ορθογώνιο χώρος με διαστάσεις περίπου 1Χ2 μέτρα .Ήταν δύο μαντραχαλοι ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά ...και κάθομαι εγώ στη μέση .Ημασταν 3 άντρες και τρεις γυναίκες σε αυτή την τρύπα .Μονο την πουτσα του άλλου δεν ακουμπησα .Και η κοπέλα όταν με προσέγγισε ,ε της είχα πει πιο μετά θα πάμε ...και μου έρχεται σε κάνα 3 λεπτό ξανα με την χαζή έκφραση " now go for a dance ? " Σαν να μου λέει θα μου δώσεις τα λεφτά ...και στο χορο μέσα της ήθελα να της ακουμπήσω τα βυζιά και μου έδιωχνε το χέρι σαν ντιβάκι .Δεν με βλέπω να ξαναπήγαινω
Οι περισσότερες εκεί μέσα έχουν πολύ περιφρονητικους τρόπους απέναντι στους πελάτες, τους κοροϊδεύουν ενώ εκείνοι είναι πολύ ευγενικοί, σκιπταρηδες σερβιτόροι κοροϊδεύουν και εκείνοι και κάνουν τσαμπουκα μαζί με τις τανες από πικα γιατί μια ζωή αυτοί ήταν οι φτωχοί συγγενείς στην Ελλαδα, η υπεύθυνη του χώρου κοιμάται με τα παπούτσια όρθια, γενικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου εκεί. Άντε που θα πηγαίνω με λεφτά και θα μου φέρονται και άσχημα όλοι οι παρακατιανοι εκεί πέρα.

Papajimmys

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Από κορίτσια έχει κάτι αξιόλογο αυτό το διάστημα???

Jimmy the Kid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2021
Κριτικές
5
Like
983
Πόντοι
361

πηγα παλι πριν λιγες μερες. ασχοληθηκα με δυο κολομβιανες. εντοπισα κανα δυο τρια αξιολογα κοριτσια που δε μιλησα. η φαση ειναι 50 σπεσιαλ μονο χορος γυμνη κλπ (εκτος αν καποια παιξει σε φραπε), 100 καλαμακι και καταποση, 200 πριβε μπριζολα πανω.

ξερει καποιος πως λένε τη μαυρη με τις βυζαρες στο εν λογω καταστημα και το προγραμμα της; την εχει δοκιμασει κανεις παλιοτερος; δεν την προλαβα τις προαλλες.

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
πηγα παλι πριν λιγες μερες. ασχοληθηκα με δυο κολομβιανες. εντοπισα κανα δυο τρια αξιολογα κοριτσια που δε μιλησα. η φαση ειναι 50 σπεσιαλ μονο χορος γυμνη κλπ (εκτος αν καποια παιξει σε φραπε), 100 καλαμακι και καταποση, 200 πριβε μπριζολα πανω.

ξερει καποιος πως λένε τη μαυρη με τις βυζαρες στο εν λογω καταστημα και το προγραμμα της; την εχει δοκιμασει κανεις παλιοτερος; δεν την προλαβα τις προαλλες.
Το πρόγραμμα που ανέφερες ισχύει για τις Κολομβιανες οι για όλες τις κοπέλες;
Ρωτάω κυρίως για της Σλαβικης καταγωγής κοπέλες

Jimmy the Kid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2021
Κριτικές
5
Like
983
Πόντοι
361
Το πρόγραμμα που ανέφερες ισχύει για τις Κολομβιανες οι για όλες τις κοπέλες;
Ρωτάω κυρίως για της Σλαβικης καταγωγής κοπέλες
Σε γενικές γραμμές. Πάνω κάτω. Ανάλογα το κορίτσι και τη νύχτα. Καθημερινές είναι βολικοτερα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
μέχρι να σβήσει ο ήλιος εδώ δεν ξαναπατάμε ούτε απέξω!!!!!!!!!!

• Ουάου
Αντιδράσεις: abcxyz

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0

Για πες για τη μαύρη. Είναι τόσο καλή; Εσύ απλά δεν την πέτυχες την τελευταία φορά;

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
366
Οι περισσότερες εκεί μέσα έχουν πολύ περιφρονητικους τρόπους απέναντι στους πελάτες, τους κοροϊδεύουν ενώ εκείνοι είναι πολύ ευγενικοί, σκιπταρηδες σερβιτόροι κοροϊδεύουν και εκείνοι και κάνουν τσαμπουκα μαζί με τις τανες από πικα γιατί μια ζωή αυτοί ήταν οι φτωχοί συγγενείς στην Ελλαδα, η υπεύθυνη του χώρου κοιμάται με τα παπούτσια όρθια, γενικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου εκεί. Άντε που θα πηγαίνω με λεφτά και θα μου φέρονται και άσχημα όλοι οι παρακατιανοι εκεί πέρα.
Λοιπον θα συμφωνσω με αυτο που λες και επαθα και εγω το ιδιο ειναι μια πουσταρα χορευτης ανδρας εκει στριππερ τι σκατα ειναι που ειναι ο μεγαλυτερος κουτσομπολης που υπαρχει. Δεν εχω κατι με τους πουστηδες αλλα αυτος ειναι κακιασμενος πουστης που συνεχως σχολιαζει τους πελατες και κοτσομπολευει/βριζει/ειρωνευται τους πελατες με καποιες κολλητουλες φιλεναδες του λατινες. Ο τυπος ειναι τερμα εκνευριστικος δεν εχει κατι καλυτερο να κανει στην ζωη του. Επισης κατι αλλο μακρια απο ενα υπερμουνο με τα μεγαλυτερα βυζια ξανθια με ονομα σιμονα. Θα κλαψετε χρηματα. Μπορει να ειναι κομματαρα αλλα στην ζωη μου οσους χωρους εχω κανει σε στριπ τοσο μικρης διαρκειας χορο δεν εχω ξανακανει κατω απο 30 δευτερα. Αν τολμησεις και της πει κατι τσαντιζεται κι ολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom