Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 2.036
Φοβερό κορίτσι. Τόσο χαλαρό και αληθινό σε όλα της...
Φοβερό κορίτσι. Τόσο χαλαρό και αληθινό σε όλα της...
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συνομίλησα μ' αυτό το κορίτσι.Τι να το κάνεις, τελείωσε πριν δύο χρόνια αυτό.
Πάμε για άλλα είπαμε.
Εμεις δηλαδη τι κανουμε ;;;;Τηλέφωνο?
Τρολαρω, μην ψαρωνετε!
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συνομίλησα μ' αυτό το κορίτσι.
Σημ: Γαργαλιστικές λεπτομέρειες, απλά δεν είναι διαθέσιμες...
Μισές δουλειές κάνεις τώρα τελευταία φίλε...πες τι κελεπουρι είσαιΚαλησπέρα Μαριλένα. Εγώ θα κάνω την εξαίρεση και δεν θα ζητήσω τηλέφωνο. Αντιθέτως σου έχω στείλει εγώ το δικό μου τηλέφωνο . Πάρε με όταν μπορείς αγάπη να κανονίσουμε . Φιλιά.
Καλησπέρα Μαριλένα. Εγώ θα κάνω την εξαίρεση και δεν θα ζητήσω τηλέφωνο. Αντιθέτως σου έχω στείλει εγώ το δικό μου τηλέφωνο . Πάρε με όταν μπορείς αγάπη να κανονίσουμε . Φιλιά.
Θα σε πάρει σίγουρα μύστη μου, απόδοση στην Στοιχιμαν 1,03....
Να ζήσετε να τη θυμόσαστε τη συγχωρεμένη !!!Ηταν μια έξυπνη ,μορφωμένη ,καλλιεργημένη , ευγενικη κοπελα με ευφράδεια λογου που η απωλεια της στοίχιζε γι αυτο εμεις τωρα την αναζητουμε και την παρακαλουμε να αφησει τα παλια και να γυριζε ξανα .
Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα κάνουμε το ετήσιο μνημόσυνο. Θα προσφερθεί καφές και παξιμάδια.Να ζήσετε να τη θυμόσαστε τη συγχωρεμένη !!!
Μπα που να φας ς την γλωσσα σου .Τι συγχωρεμένη βρε εεε.Δεν την εχω συναντηση ετσι γραφουμε εδω και καμια μαλακια να περασει η ωραΝα ζήσετε να τη θυμόσαστε τη συγχωρεμένη !!!
Κι εγώ για να περάσει η ώραΜπα που να φας ς την γλωσσα σου .Τι συγχωρεμένη βρε εεε.Δεν την εχω συναντηση ετσι γραφουμε εδω και καμια μαλακια να περασει η ωρα
Ζωή σε εσάς !!!Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα κάνουμε το ετήσιο μνημόσυνο. Θα προσφερθεί καφές και παξιμάδια.
Μισο λεπτο να ενημερωσω τον κοσμο να τιμηθει οπως της αξιζει της συχωρεμενης.Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα κάνουμε το ετήσιο μνημόσυνο. Θα προσφερθεί καφές και παξιμάδια.
Τά παξιμάδια γίνεται νά είναι λαδιού ολικής άλεσης ?Μισο λεπτο να ενημερωσω τον κοσμο να τιμηθει οπως της αξιζει της συχωρεμενης.
@petergsp @professor x
Έχουμε μνημόσυνο, ρε σεις. Πως δεν το πήρατε χαμπάρι.
Μισο λεπτο να στειλω στον υπεύθυνο....Τά παξιμάδια γίνεται νά είναι λαδιού ολικής άλεσης ?